Gevangeneninformatie en mugshots vinden

Inhoudsopgave:

Gevangeneninformatie en mugshots vinden
Gevangeneninformatie en mugshots vinden
Anonim

Wat te weten

  • Zoek naar een persoon met behulp van de tool Find an Inmate op BOP.gov.
  • Gebruik VINELink, een dienst van het National Victim Notification Network, om strafzaken en daderinformatie te zoeken.
  • Gebruik een pagina van het State Department of Corrections om te zoeken naar strafdossiers, zoals 'Zoeken naar daders' of 'Zoeken naar gevangenen'.

Als je op zoek bent naar een gevangene, een mugshot of meer informatie over het Amerikaanse strafrechtsysteem, dan zijn er op internet een aantal websites te vinden die je kunnen helpen. De onderstaande bronnen kunnen worden gebruikt om foto's van gedetineerden te lokaliseren, te vinden in welke faciliteit een gedetineerde zich bevindt, te zien waar gevangenissen en gevangenissen zich in elke staat bevinden en om andere details met betrekking tot het strafsysteem te leren.

Een instelling werkt mogelijk de online informatie over een gevangene niet bij gedurende 24 uur of langer na opsluiting.

Gevangenen vinden met een federale gevangenelocator

De gemakkelijkste manier om een gedetineerde in het hele land te zoeken om te achterhalen in welke gevangenis een gedetineerde zich bevindt (of waar ze werden vastgehouden voordat ze werden vrijgelaten), is door naar de persoon te zoeken met behulp van de zoekfunctie Find an Inmate op BOP.gov. Het werkt voor elke overtreder die van 1982 tot heden in de gevangenis zit.

Als u het BOP-register, DCDC-, FBI- of INS-nummer van de persoon kent, kunt u hierop zoeken voor een supergerichte zoekopdracht. Probeer anders de gevangene te vinden op naam, leeftijd en geslacht.

Vind informatie over staatsgevangenissystemen

Image
Image

VINELink, een dienst van het National Victim Notification Network, laat je strafzaken en informatie over daders per staat doorzoeken, met behulp van hun naam of dader-ID-nummer. U heeft ook de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over actuele strafzaken en de status van daders.

Dezelfde BOP.gov-website van hierboven kan worden gebruikt om meer informatie te vinden over federale gevangenissen, zoals het primaire e-mailadres en telefoonnummer van de gevangenis, het gerechtelijk arrondissement en de provincie, hoeveel gevangenen er in de gevangenis zitten en meer. Bezoek Bop.gov's Search Locations-pagina voor deze details.

Lokaliseer foto's en mugshots van gevangenen

Aangezien de meeste staten een online database bijhouden van mensen in het strafsysteem, kun je meestal mugshots vinden met identificerende informatie zoals de datum van het misdrijf en de lengte van de straf.

Om dit te doen, opent u een zoekmachine zoals Google en typt u uw staat gevolgd door department of corrections om de database van daders van uw rechtsgebied te vinden. Zoals dit:

kansas afdeling correcties

Image
Image

Als je eenmaal op de pagina van het Department of Corrections van je staat bent, moet je misschien een beetje zoeken naar strafdossiers. Elke staat heeft ze anders vermeld; sommigen hebben misschien een link naar Offender Search of Inmate Search.

Het zoekformulier van elke staat heeft een aantal dingen gemeen. Je hebt op zijn minst een achternaam nodig om te beginnen, en als je een voornaam hebt, heb je nog betere resultaten. Tenzij u veel specifieke informatie heeft, kunt u eerst een algemene zoekopdracht proberen en deze verfijnen totdat u vindt wat u zoekt.

Als je een kopie wilt van je eigen individuele arrestatiebeelden, kun je naar de gevangenis gaan waar de eerste boeking plaatsvond en navraag doen. Het proces verschilt per provincie en staat, maar u zult hoogstwaarschijnlijk een formeel dossierverzoek moeten indienen om deze informatie te verkrijgen. Als de mugshot deel uitmaakt van een lopend onderzoek, kan deze worden vrijgesteld van elke vorm van openbaar registerverzoek, afhankelijk van waar u zich bevindt.

Mugshots.com is een andere manier om mugshots te vinden. In tegenstelling tot de bovenstaande websites wordt het niet aangeboden door de overheid, maar het biedt nog steeds miljoenen records, allemaal doorzoekbaar op staat en doorzoekbaar op naam.

Niet elke persoon die wordt gearresteerd, wordt op de foto gezet, en arrestatie-informatie is niet noodzakelijk openbaar, tenzij je een beroemdheid of soortgelijke persoon van algemeen belang bent.

Aanbevolen: