5 Beste manieren om online een mobiel nummer te vinden

Inhoudsopgave:

5 Beste manieren om online een mobiel nummer te vinden
5 Beste manieren om online een mobiel nummer te vinden
Anonim

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt, is het niet eenvoudig om de eigenaar te vinden van een mobiel nummer dat je heeft gebeld, noch om het nummer te vinden van iemand die je wilt bellen. Een eenvoudige, doorzoekbare "online versie van de gele pagina's" bestaat gewoon niet echt zoals we zouden willen. Gelukkig zijn er tools en diensten die kunnen helpen bij het vinden van de eigenaar van een mobiel nummer of het opgraven van iemands persoonlijke of zakelijke nummers.

Opzoekservices voor mobiele telefoons zijn beschikbaar in twee vormen: a) zoek een nummer door te zoeken naar andere informatie die u over de beller weet, of b) zoek iemands nummer op om te zien wie de eigenaar is, een omgekeerd nummer zoeken.

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de beste manieren om internet te gebruiken om telefoonnummers te vinden.

Als iemand je spamt, overweeg dan om hun telefoonnummer te blokkeren. Om te voorkomen dat iemand uw nummer vindt wanneer u belt, leest u hoe u uw nummer verbergt met 67.

Mensen-zoekmachines: het beste voor omgekeerde telefoonnummers

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Beste manier om de eigenaar van een nummer te volgen.
  • Vind het mobiele nummer op naam, of vice versa.
  • Bevat veel andere identificeerbare informatie.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige diensten kosten geld om nummers te vinden.

  • Informatie is soms verouderd, dus nummers zijn niet meer actief.

De beste manier om mobiele telefoonnummers online te vinden, is met een tool voor het zoeken naar mensen. Deze websites verzamelen veel informatie over de persoon, waaronder niet alleen hun nummer, maar ook hun volledige naam, adres, e-mail, werkgeschiedenis, familieleden, enz.

De meeste van deze websites laten je zoeken op alle informatie die je al kent. U kunt bijvoorbeeld zien wie de eigenaar is van het telefoonnummer (als u het nummer kent) of welke nummers van de persoon zijn (als u alleen hun naam, e-mailadres, gebruikersnaam of adres weet).

Sommige van deze sites kunnen zelfs worden gebruikt om familieleden en buren te vinden, wat betekent dat je uiteindelijk het telefoonnummer van iemands broer kunt vinden, bijvoorbeeld als je alleen de naam van zijn zus weet als uitgangspunt.

Een geweldig (en gratis) voorbeeld is TruePeopleSearch. Tegen een vergoeding kunt u tal van andere persoonlijke gegevens krijgen met BeenVerified of TruthFinder.

Doe je best om een tool voor het zoeken van mensen tot je eerste keuze te maken bij het opzoeken van telefoonnummers. De meeste gebruiken technieken zoals zoekopdrachten op het web, profielen op sociale media, tactieken voor omgekeerde gebruikersnaam en andere methoden.

Sociale media: volg een nummer en andere persoonlijke informatie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • One-stop-bron voor veel andere details over de persoon.
  • Ideaal voor het volgen van mobiele telefoons vanwege het enorme gebruikersbestand.

Wat we niet leuk vinden

Meestal geen zoekfunctie alleen voor het vinden van nummers.

Er zijn honderden miljoenen mensen actief op verschillende sociale-mediasites over de hele wereld. Veel mensen gebruiken deze websites om informatie met elkaar te delen, en ja, daar horen vaak ook telefoonnummers bij. Typ gewoon de naam van de persoon in de zoekfunctie van de site en kijk wat er terugkomt.

Sommige mensen hebben hun sociale-mediaprofiel mogelijk ingesteld op privé of vereisen dat u verbinding met hen maakt via de service voordat u persoonlijke gegevens zoals hun telefoonnummer kunt bekijken. Andere zijn echter wijd open en hun telefoonnummer en andere details kunnen volledig openbaar zijn.

Afhankelijk van het platform kun je misschien gratis naar een nummer zoeken op basis van de naam van de persoon en vinden wie de eigenaar is van een telefoonnummer als je de naam niet weet.

LinkedIn en Facebook zijn twee voorbeelden. Leer hoe je mensen op Facebook kunt vinden als je daar iemands nummer zoekt.

Webzoekmachine: vind mobiele telefoonnummers op meerdere sites

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zoeken naar mobiele telefoons wordt uitgevoerd op meerdere sites tegelijk.
  • Hiermee kunt u begeleidende gegevens toevoegen voor betere resultaten.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel resultaten worden automatisch ingevuld en bevatten geen waardevolle informatie.

Een omgekeerd telefoonnummer opzoeken met een webzoekmachine zoals Google is een andere handige manier om mobiele nummers bij te houden. Dit is de beste manier om op internet als geheel te zoeken om te zien in welke telefoongidsen dat nummer wordt vermeld.

Als het nummer is geplaatst op een blog, website, openbaar functieprofiel, zoekmachine voor mensen die hierboven niet wordt vermeld, enz., wordt het hier weergegeven. Van daaruit kun je wat meer graven op die specifieke site om erachter te komen wiens nummer het is en misschien zelfs hun e-mail en andere contactgegevens vinden, zoals een fysiek adres.

Het gebruik van een zoekmachine om telefoonnummers te onderzoeken werkt niet alleen voor mobiele nummers, maar ook voor vaste en gratis nummers. U kunt bijvoorbeeld een 800-nummer vinden door te zoeken op "800-nummer", of het nummer van een bedrijf opzoeken met een zoekopdracht zoals "contact" XYZ(voor het ondersteuningsnummer van XYZ).

Probeer andere relevante details aan de zoekopdracht toe te voegen om de resultaten te verfijnen. Een simpele zoekopdracht zou voldoende moeten zijn aangezien telefoonnummers uniek zijn voor elke eigenaar, maar als je ook weet waar de persoon woont, waar ze werken of naar school gingen, wat de bedrijfsnaam is, de voor- of achternaam van de persoon, enz. kan helpen bij het vinden van de juiste informatie.

Gebruik een site die is gebouwd voor het vinden van informatie over mobiele telefoonnummers

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ze richten zich uitsluitend op het vinden van telefoonnummers.
  • Zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
  • De meeste zijn volledig gratis.

Wat we niet leuk vinden

  • Heeft gewoonlijk minder informatie dan andere sites.
  • De meeste tonen geen mobiele nummers, alleen vaste lijnen.

De bovenstaande zoekmachine-methode is handig om mobiele telefoonnummers op te zoeken als u niet zeker weet waar u precies moet zoeken. Als je echter geen geluk hebt met die methode, zijn er sites die speciaal zijn gemaakt om telefoonnummers te vinden en te achterhalen wie de eigenaar van een nummer is.

Hoewel de meeste nummerzoekservices zich richten op vaste lijnen, is bevestigd dat deze werken wanneer u een naam zoekt die aan het nummer is gekoppeld, of om het tegenovergestelde te doen (een nummer lokaliseren op basis van de naam van de persoon):

  • Spy Dialer: zie de naam van de eigenaar en waar het netnummer vandaan komt. U kunt ook het voicemailbericht van de persoon horen.
  • NumLookup: bekijk de naam van de persoon en bij welke provider het nummer momenteel hoort. Het kan ook bellen en sms'en naar het nummer, en kan zelfs linken naar hun sociale media-accounts en andere details weergeven, zoals hun leeftijd, adres, leden van het huishouden, enz.
  • USPhonebook: eenvoudige website waarmee u een nummer op naam kunt vinden en een naam kunt vinden door een celnummer te zoeken. Het vermeldt ook mogelijke familieleden.
  • InfoTracer: niet gratis, maar doorzoekt meer dan een half miljard mobiele nummers om een naam te matchen met het mobiele telefoonnummer. Het bevat ook tal van andere persoonlijke gegevens nadat u hebt betaald.

Vind een mobiel nummer met alleen een gebruikersnaam

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een goede keuze als zoeken op sociale media niet werkt.
  • Kan meerdere sites op dezelfde persoon opgraven met één zoekopdracht.

Wat we niet leuk vinden

Is niet zo gegarandeerd als andere opzoektechnieken.

De meeste mensen gebruiken overal op internet dezelfde gebruikersnaam, dus als u deze gebruikersnaam kent, kunt u alle andere sites die ze gebruiken, vinden. Dit is een geweldig startpunt om uiteindelijk hun mobiele telefoonnummer te vinden.

Instant Username Search is een voorbeeld van zo'n website. Het is gratis en is eigenlijk gebouwd om u te helpen een gebruikersnaam te vinden die nog niet in gebruik is. Maar omdat het ook laat zien op welke websites de gebruikersnaam al wordt gebruikt, geeft het je de link naar de websites waar de gebruikersnaam actief is.

Enkele voorbeelden van de tientallen sites die het ondersteunt, zijn Instagram, YouTube, Medium, Patreon, Facebook en Reddit. U kunt op die sites verder zoeken naar het telefoonnummer van de persoon.

Aanbevolen: