Muziek streamen naar Apple's HomePod

Inhoudsopgave:

Muziek streamen naar Apple's HomePod
Muziek streamen naar Apple's HomePod
Anonim

Wat te weten

  • Verbind je HomePod en iOS-apparaat met hetzelfde wifi-netwerk en schakel Bluetooth in.
  • Open Control Center van het iOS-apparaat, tik op AirPlay en selecteer HomePod. Open een app voor het streamen van muziek.
  • Ga naar het Apple menu, selecteer Systeemvoorkeuren > Geluid >Output , selecteer je HomePod en vink Toon volume in de menubalk . aan

De Apple HomePod is geoptimaliseerd voor het afspelen van Apple Music- en Apple Podcasts-inhoud. Het apparaat kan ook muziek streamen van elke service die op je Apple-apparaten draait, waaronder Spotify, Pandora, Amazon Prime Music, YouTube Music en andere services. Hier leest u hoe u muziek kunt streamen naar een Apple HomePod op een apparaat met iOS 13, iOS 12, iOS 11 of een recente versie van macOS.

Stream Spotify, Pandora en meer met AirPlay

Hoewel de HomePod geen ingebouwde verbindingen heeft voor Spotify, Pandora en andere muziekstreamingservices van derden, kunt u streamen als uw favoriete streaming-app op een iOS-apparaat staat met een AirPlay-optie naar HomePod via AirPlay. AirPlay is een gratis technologie die is ingebouwd in iOS-apparaten (evenals in Apple TV's en Macs) waarmee je audio en video kunt streamen tussen compatibele apparaten.

Image
Image

Hier leest u hoe u Spotify en andere muziek-apps van derden van uw iOS-apparaat naar uw HomePod kunt streamen.

Je kunt Siri niet gebruiken met je HomePod om Spotify, Pandora en andere muziek-apps van derden te bedienen. Gebruik in plaats daarvan de afspeelknoppen op het scherm in het Control Center van uw iOS-apparaat of in de app om uw streaming muziek te bedienen.

  1. Zorg ervoor dat je HomePod en iOS-apparaat op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten en dat Bluetooth is ingeschakeld.

  2. Open het Control Center van uw iOS-apparaat. (Afhankelijk van uw iOS-apparaat en model, veegt u omhoog vanaf de onderkant of veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek.)
  3. Tik in de rechterbovenhoek van de Music-knop op het AirPlay-pictogram (de cirkels met het driehoekje onderaan)
  4. Je ziet een lijst met AirPlay-apparaten. Tik in het gedeelte Luidsprekers en tv's op de naam van de HomePod waarnaar u wilt streamen en sluit vervolgens Control Center.
  5. Open Spotify, Pandora of een andere app waarvan je muziek wilt streamen.
  6. Begin met het afspelen van je muziek en deze zal naar je geselecteerde HomePod streamen.

Stream Spotify, Pandora en meer vanaf een Mac

Het streamen van Spotify, Pandora en andere muziekdiensten van een Mac naar de HomePod maakt ook gebruik van AirPlay, maar de stappen die je volgt zijn iets anders. Dit is wat je moet doen:

  1. Vanuit het Apple menu, open Systeemvoorkeuren.

    Image
    Image
  2. Selecteer Geluid.

    Image
    Image
  3. Select Output.

    Image
    Image
  4. Selecteer de HomePod waarnaar u wilt streamen. Alle audio die van je Mac komt, wordt nu afgespeeld op die HomePod.

    Image
    Image
  5. Vink het vakje aan naast Toon volume in de menubalk. Hiermee kunt u de HomePod selecteren in de audiobediening van de menubalk, zodat u niet altijd Systeemvoorkeuren hoeft te gebruiken.

    Image
    Image
  6. Speel de muziek af via een app of de browser van je Mac, en het zal via de HomePod streamen.

Aanbevolen: