Roku-problemen gemeld na 10.5-systeemupdate

Roku-problemen gemeld na 10.5-systeemupdate
Roku-problemen gemeld na 10.5-systeemupdate
Anonim

Sommige Roku-klanten hebben problemen met het streamen van apps na het downloaden van de recente Roku OS 10.5-update.

Volgens TechCrunch hebben klanten op forums zoals de Roku-communitysite en Reddit geklaagd over verschillende problemen met Roku-apparaten sinds ze de nieuwste software-update hebben gedownload. Het eerste teken van problemen verscheen ongeveer twee weken geleden op het Roku-communityforum.

Image
Image

Roku-gebruikers melden een reeks problemen, zoals populaire streaming-apps die helemaal niet werken of vaak problemen hebben, vastgelopen schermen en problemen met de functionaliteit van de Roku-afstandsbediening.

Een Roku-communitymanager heeft op het forum gepost met meer details over de problemen.

"We blijven de gerapporteerde prestatie- en stabiliteitsproblemen onderzoeken, hoewel we kunnen bevestigen dat dit vanwege specifieke netwerkconfiguraties slechts een kleine groep gebruikers treft. Roku stelt een software-rollback beschikbaar om een onmiddellijke oplossing te bieden, " schreef communitymanager RokuAustin in een forumpost.

Voor nu is er geen officiële systeemupdate die de wijdverbreide problemen verhelpt, maar Roku-forummoderators adviseren klanten die problemen hebben om een privébericht naar de moderator te sturen voor verder onderzoek. Bovendien kunt u uw getroffen apparaat controleren op een handmatige update, wat enige verlichting kan bieden.

Lifewire nam contact op met Roku om een tijdlijn te krijgen van wanneer klanten een permanente oplossing kunnen verwachten, maar geen reactie hebben ontvangen.

De Roku OS 10.5-update werd oorspronkelijk uitgebracht in oktober. TechCrunch merkt echter op dat het bedrijf eerst zijn streaming-spelers en vervolgens zijn apparaten bijwerkt, dus Roku-tv's en afstandsbedieningen die de update recentelijk hebben ontvangen, kunnen de belangrijkste oorzaak van problemen van klanten zijn.

Aanbevolen: