Samsung's volgende 'Unpacked'-evenement gepland voor 11 augustus

Samsung's volgende 'Unpacked'-evenement gepland voor 11 augustus
Samsung's volgende 'Unpacked'-evenement gepland voor 11 augustus
Anonim

Samsung heeft de datum en tijd aangekondigd voor het volgende Galaxy Unpacked-evenement - 11 augustus om 10.00 uur ET (7 uur PT) - met veel niet-zo-subtiele hints voor de Galaxy Z Fold 3.

Het volgende Galaxy Unpacked-evenement, waarvoor je je nu alvast kunt inschrijven, staat voor de deur en Samsung schuwt zijn bedoelingen niet. Regels als "ontvouw het volgende hoofdstuk in mobiele innovaties" en "er is behoefte aan flexibele, veelzijdige mobiele apparaten" duiden vrij duidelijk op een plan om de Galaxy Z Fold 3 aan te kondigen.

Image
Image

Er wordt al een tijdje gezoemd over de Galaxy Z Fold 3, maar als Samsung echt van plan is om de nieuwe smartphone te onthullen, hoeven we niet langer te vertrouwen op lekken en geruchten. Een onthulling van de Galaxy Z Flip 3 behoort zelfs tot de mogelijkheden, getuige de zeer duidelijke iconografie die in de aankondigingsvideo is gebruikt.

Image
Image

The Verge verwacht ook dat er meer nieuws komt over Galaxy smartwatches. Concreet is de overtuiging dat Samsung een nieuwe Galaxy Watch Active 4 zal tonen, samen met een nieuwe Galaxy Watch 4 met een roterende ring.

Samsung heeft ook zijn Reserve Now-pagina geopend voor het volgende vlaggenschip, waar je preventief een plek in de rij kunt krijgen om de nieuwe apparaten te kopen voordat ze officieel worden onthuld. U kunt zich ook aanmelden voor exclusieve aanbiedingen en voordelen van Samsung.com.

Aanbevolen: