De 5 beste koptelefoons voor kinderen in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste koptelefoons voor kinderen in 2022
De 5 beste koptelefoons voor kinderen in 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste Budget: Beste over het oor: Beste Dubbel doel: Beste hoofdband:

Beste algemeen: LilGadgets Untangled PRO Kids Premium draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Image
Image

Soms zijn kabels meer gedoe dan ze waard zijn voor apparaten voor kinderen en om die reden is de LilGadgets untangled pro premium draadloze headset een must-have. Met ingebouwde kindvriendelijke volumebeperkingen is de audio-ervaring te danken aan 40 mm-drivers die een verbeterde luisterervaring bieden voor muziek, boeken, films en meer. Wat de levensduur van de batterij betreft, kunt u rekenen op 12 uur gebruik en tot 180 uur stand-bytijd voordat u hem opnieuw moet opladen.

Gelukkig is zo lang luisteren geen probleem met gevoerde oorschelpen die kinderen uren achter elkaar kunnen gebruiken voordat ze moe worden. Bovendien zullen ouders die logeerpartijtjes organiseren dol zijn op de toevoeging van de Shareport-functionaliteit, waarmee andere headsets rechtstreeks op de LilGadgets-headset kunnen worden aangesloten om de audio te delen die afkomstig is van slechts één audioproducerend apparaat. Als niets van het bovenstaande je verkoopt, zou de wetenschap dat een deel van elke aankoop van een LilGadgets-headset naar pestpreventie op scholen gaat, misschien wel.

Beste budget: MEE-audio KidJamz KJ25

Image
Image

De MEE KidJamz KJ25-hoofdtelefoon is gebouwd voor kinderen van vier tot twaalf jaar en is een uitstekende budgetkeuze met een ingebouwde volumebeperking van 85 dB om gehoorschade te voorkomen. Hoewel volumebeperkingen worden aangemoedigd bij kleine kinderen, bevat de MEE een verborgen schakelaar waarmee ouders de volumebeperking in een lawaaierige omgeving kunnen verwijderen. De MEE's zijn compatibel met elk apparaat dat een 3,5 mm koptelefoonaansluiting ondersteunt, inclusief de productlijn van Apple. De hypoallergene bouwkwaliteit omvat BPA-vrij plastic en een verstelbare hoofdtelefoon naast vinyl oorkussens voor een zachte en niet-vermoeide pasvorm. Bovendien bevat MEE een knoopvrij snoer met versterkte connectoren en een ultraflexibele hoofdband die in elke richting kan buigen, draaien en trekken zonder te breken.

Best Over Ear: Snug Play+

Image
Image

Met zoveel keuzes voor over-het-oor-headsets voor kinderen, is het kiezen van het allerbeste een hele opgave, maar de Snug Play+ pleit voor een geweldige audio-ervaring en een ultracomfortabele headset. Aanbevolen voor kinderen van drie tot acht jaar, de Play+ heeft 40 mm-drivers die een geweldig geluid bieden dat kan wedijveren met headsets voor volwassenen. Zelfs als kinderen het verschil niet kunnen zien, zullen ze het toch waarderen. Gelukkig wordt de geweldige audio-ervaring nog steeds geregeld met een ingebouwde volumebegrenzer, zodat ze hun trommelvliezen niet beschadigen.

Buiten geluid is deze lichtgewicht hoofdtelefoon gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen de slijtage die jonge kinderen deze headset onvermijdelijk zullen doorstaan. Bovendien is het gevoerde schuim zacht voor kleinere oren en blijft het urenlang comfortabel zonder de lange luistersessies te verstoren. De opname van Shareport-technologie zorgt voor een snelle en gemakkelijke keten van meerdere kinderen die naar hetzelfde media-apparaat luisteren.

Beste dubbele functie: Votones draadloze kinderhoofdtelefoon

Image
Image

De lichtgewicht en compacte Votones-hoofdtelefoon heeft een opvouwbaar ontwerp dat goed past bij zacht gedempte oortjes. Afgezien van het comfort, bieden de Votones zowel draadloze als bekabelde compatibiliteit met een 3,5 mm audiokabel die is meegeleverd voor gebruik met een computer, tablet of andere apparaten die een audio-aansluiting ondersteunen. De oplaadtijd van 2,5 uur zorgt voor een muzikale ervaring die tot 10 uur kan duren en tot 60 uur in stand-by voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Afgelopen batterijduur en comfort, schittert de Votones echt met ondersteuning voor FM-radio en handsfree bellen via Bluetooth 3.0-compatibiliteit die verbinding maakt met elk compatibel telefoonapparaat.

Beste hoofdband: Cozyphones-hoofdtelefoon voor kinderen

Image
Image

De Cosyphones-koptelefoon heeft een unieke stijl en is anders dan alles wat de meeste ouders eerder hebben gezien. De zachte fleece-hoofdband lijkt in eerste instantie misschien ongewoon, maar het comfortniveau kan niet worden ondergewaardeerd met ultradunne 1/8-inch luidsprekers die een compleet andere look en feel bieden, vooral voor kinderen die niet van oordopjes houden. Voorbij zijn de dagen van worstelen met omvangrijke over-the-ear-koptelefoons, in plaats daarvan biedt deze headset altijd comfort. Voor kinderen met sensorische problemen zal deze lichtgewicht en knusse zachte fleece hoofdband (die ook wasbaar is) niet teleurstellen. In combinatie met een 36-inch flexibel en gevlochten snoer is de 3,5 mm-aansluiting compatibel met honderden media-apparaten, waaronder Apple.

Waar moet je op letten bij koptelefoons voor kinderen

Gehoorbescherming

De allerbelangrijkste functie in hoofdtelefoons voor kinderen is een volumebegrenzer. Kies een koptelefoon met een output van minder dan 85 decibel en houd de apparaten van je kinderen idealiter op een nog lager volume dan dat.

Draadloos

Het probleem met volumebegrenzers is dat sommige apparaten ze kunnen overmeesteren. Kies draadloze hoofdtelefoons voor maximale bescherming, aangezien het onmogelijk is voor hardware om draadloze hoofdtelefoons per ongeluk harder te laten klinken dan waarvoor ze zijn ontworpen. Het nadeel is dat als de batterijen leeg raken en je een fysiek snoer gebruikt om de koptelefoon aan te sluiten, je die extra bescherming verliest.

Noise-cancelling-technologie

Deze functie wordt vaker geassocieerd met high-end hoofdtelefoons, maar een investering in ruisonderdrukkende hoofdtelefoons is een investering in het gehoor van uw kind. Ruisonderdrukkingstechnologie vermindert het geluid van buitenaf, waardoor uw kinderen hun muziek of video's beter kunnen horen op een lager volume, wat hun oren beter kan beschermen.

Aanbevolen: