Apps downloaden naar iPad

Inhoudsopgave:

Apps downloaden naar iPad
Apps downloaden naar iPad
Anonim

Wat te weten

  • Open de App Store app om te bladeren naar apps die je op je iPad kunt installeren.
  • Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar apps die u kunt installeren.
  • Selecteer een app en tik op Get om gratis apps te downloaden en te installeren of Buy om een premium app te kopen.

De apps die in de iPad zijn ingebouwd, zijn handig voor basistaken, maar het zijn de apps die je erop installeert die het een apparaat maken dat je moet gebruiken. Personaliseer uw iPad met gratis en betaalde apps die rechtstreeks uit de App Store naar uw apparaat zijn gedownload.

Apps toevoegen aan een iPad

iTunes is niet langer de plek voor iOS-apps. Ga in plaats daarvan naar de App Store om apps te kopen en gratis apps naar je iPad te downloaden, wat handiger is dan apps overzetten van een computer. Als u een app verwijdert en deze later wilt ophalen (zonder terug te betalen voor betaalde apps), is het proces eenvoudig.

  1. Tik op de App Store app.

    Image
    Image
  2. De app wordt geopend op het Vandaag-scherm, dat nieuwe en aanbevolen apps bevat. Als u een grotere selectie van apps en app-categorieën wilt zien, gaat u naar de onderkant van het scherm en tikt u op Apps.

    Image
    Image
  3. Als u een app wilt vinden die u wilt installeren, zoekt u deze op naam of bladert u door de apps op het scherm Vandaag of Apps. Als u op zoek bent naar games, tikt u op Games onder aan het scherm. Om door categorieën zoals productiviteit, afbeeldingen, levensstijl en andere te bladeren, tikt u op Zoeken en voert u de categorie in.

    Image
    Image
  4. Tik op een app om het informatiescherm te openen, dat recensies, beoordelingen, schermafbeeldingen en opmerkingen van de ontwikkelaar bevat. Als je een app vindt die je zoekt, tik je op Get voor gratis apps of de prijs voor betaalde apps.

    Image
    Image
  5. Tik op Install voor gratis apps of Buy voor betaalde apps om de download te bevestigen.

    Image
    Image
  6. Mogelijk wordt u gevraagd uw Apple ID in te voeren. Het downloaden begint en al snel is de app op uw iPad geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Problemen met het downloaden of updaten van apps op je iPad? We hebben de oplossingen in iPhone Zal geen apps downloaden? 11 manieren om het te repareren (maak je geen zorgen, het is ook van toepassing op iPads).

Apps opnieuw downloaden naar iPad

Nadat een app van je iPad is verwijderd, kun je deze opnieuw downloaden en installeren. Al uw eerdere aankopen bij iTunes en de App Store zijn op elk moment beschikbaar, met uitzondering van items die niet langer beschikbaar zijn in de App Store.

Een app ophalen die u eerder van uw iPad hebt verwijderd:

  1. Tik op de App Store app op je iPad.
  2. Tik op je afbeelding of avatar in de rechterbovenhoek van het Vandaag-scherm. Je avatar is ook beschikbaar bovenaan de schermen Games, Apps en Updates.

    Image
    Image
  3. Tik in het Account scherm op Gekocht.

    Image
    Image
  4. Tik op Niet op deze iPad om eerder gedownloade apps te zien die niet zijn geïnstalleerd.

    Image
    Image
  5. Scroll door de apps die je in het verleden van je iPad hebt verwijderd. Als je degene hebt gevonden die je zoekt, tik je op het download-pictogram om het opnieuw te installeren. In sommige gevallen wordt u mogelijk om uw Apple ID gevraagd, maar meestal begint de download meteen.

    Image
    Image
  6. Tik op Open naast de app om deze onmiddellijk te openen of tik op Gereed om het scherm Aangekocht te verlaten.

    Image
    Image

Heb je een app en realiseer je je dat je deze niet leuk vindt en deze wilt verwijderen? Leer wat u moet doen in Apps verwijderen op een iPad.

Aanbevolen: