Roku voegt Paramount+ toe aan zijn selectie

Roku voegt Paramount+ toe aan zijn selectie
Roku voegt Paramount+ toe aan zijn selectie
Anonim

Paramount+ gaat naar The Roku Channel, compleet met een geheel nieuwe speciale live tv-gids voor alle live tv-aanbiedingen van de service.

Het advertentievrije premium-abonnement van de streamingdienst en het meer betaalbare advertentie-ondersteunde abonnement worden beide beschikbaar gesteld voor Roku-klanten. Dat omvat alle bijbehorende tv-programma's, films, originelen en live-inhoud zoals nieuws en sport.

Image
Image

Roku Channel-abonnees kunnen door de Paramount+-bibliotheek bladeren voordat ze een abonnement nemen en kunnen profiteren van een gratis proefperiode van zeven dagen als ze besluiten het een kans te geven. Daarna worden de maandelijkse kosten van Paramount + in hun Roku Channel-overzicht gerold.

"Premium-abonnementen verbinden de huidige contentproviders van de hoogste kwaliteit met de miljoenen streamers op The Roku Channel", zei Rob Holmes, Vice President of Programming bij Roku, in het persbericht, "en we zijn verheugd om te introduceren streamers naar alles wat Paramount+ te bieden heeft, direct binnen The Roku Channel,"

Naast toegang te krijgen tot wat Paramount+ te bieden heeft, krijgen Premium-abonnees die The Roku Channel gebruiken ook een bonus: een speciale programmagids voor live-tv. Volgens Roku zal deze Live TV Guide het voor abonnees gemakkelijker maken om alle Paramount+ live content te vinden die ze wensen. CBS News, de NFL, Entertainment Tonight, lokale CBS-zenders en meer worden allemaal op één handige plek verzameld.

Roku Channel-klanten kunnen later deze maand Paramount+ bekijken, ofwel advertentie-ondersteund voor $ 4,99 per maand of Premium voor $ 9,99 per maand. De functie Live TV Guide is alleen beschikbaar voor Premium-abonnees.

Aanbevolen: