Hoe u uw Gmail-berichten een ster kunt geven

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Gmail-berichten een ster kunt geven
Hoe u uw Gmail-berichten een ster kunt geven
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het kleine star pictogram helemaal links van het bericht in de inbox. Of, als de e-mail geopend is, ga naar het More menu en kies Add star.
  • Als u aangepaste sterren wilt gebruiken, gaat u naar Instellingen > Bekijk alle instellingen > Algemeen en plaats de sterren in het gedeelte In gebruik. Selecteer Wijzigingen opslaan.
  • Selecteer een ster om deze uit een e-mail te verwijderen.

Er zijn veel manieren waarop je je Gmail-berichten kunt ordenen, en een daarvan is door ze een ster te geven. Dit plaatst een kleine gele ster naast het bericht en laat u het later zoeken met behulp van de "gele ster"-zoekoperator. Gmail ondersteunt echter niet alleen de gele ster. Er is ook een blauwe, oranje, rode, paarse en groene ster, evenals zes andere pictogrammen die u in plaats van een ster kunt gebruiken.

Gmail-berichten 'van ster' en 'van ster' verwijderen

Er zijn twee manieren om een ster naast een van je e-mails te plaatsen:

  • Selecteer de kleine steromtrek helemaal links van het bericht wanneer je de lijst met e-mails bekijkt.
  • Als de e-mail is geopend, gaat u naar het menu Meer en kiest u Ster toevoegen. Of selecteer de steromtrek helemaal rechts bovenaan het bericht (naast de datum en tijd).
Image
Image

Je kunt berichten ook een ster geven voordat je ze verzendt door een label aan de uitgaande e-mail toe te voegen via het Meer opties menu onderaan het Nieuw bericht venster, via de Label > Ster toevoegen optie.

Verwijder een ster uit een e-mail

Als je een ster wilt verwijderen, klik of tik je er nog een keer op. Elke selectie schakelt tussen het hebben van een ster en het niet hebben van een ster.

Als je echter meer dan één ster hebt geconfigureerd (zie hieronder), kun je blijven klikken/tikken om door de andere sterren te bladeren die je hebt ingesteld. Stop gewoon bij de ster die je wilt gebruiken.

Of, als je besluit om helemaal geen ster te gebruiken, blijf er gewoon doorheen fietsen totdat je de optie zonder ster bereikt.

Aangepaste sterren gebruiken in Gmail

De andere, niet-gele sterren, ondersteund door Gmail zijn toegankelijk via de instellingen:

  1. Selecteer het Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek van de Gmail-startpagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  3. Scroll op het tabblad Algemeen omlaag naar het gedeelte Stars.

    Image
    Image
  4. Klik en sleep een ster van de Niet in gebruik sectie naar de In gebruik sectie. U kunt de sterren zelfs herschikken in de volgorde waarin u ze wilt gebruiken wanneer u de ster inschakelt met behulp van de hierboven beschreven methoden.

    De sterren helemaal links zijn de eerste in de cyclus, en de sterren die rechts volgen, zijn de volgende opties als je er doorheen klikt.

    Image
    Image
  5. Gmail heeft ook twee voorinstellingen waaruit je kunt kiezen om snel toegang te krijgen tot meer dan één ster; u kunt kiezen uit 4 stars of all stars.

    Image
    Image
  6. Druk op Save Changes onderaan de Settings pagina om alle gemaakte wijzigingen op te slaan en de nieuwe sterconfiguratie te gebruiken.

    Image
    Image

Aanbevolen: