Nieuwe knop waarmee je Netflix-shows twee duimen omhoog kunt geven

Nieuwe knop waarmee je Netflix-shows twee duimen omhoog kunt geven
Nieuwe knop waarmee je Netflix-shows twee duimen omhoog kunt geven
Anonim

Met Siskel en Ebert lanceert Netflix een nieuwe Double Thumbs Up-knop die het platform laat weten dat je absoluut genoten hebt van iets dat je net hebt bekeken.

De update gaat vanaf vandaag naar Android-, iOS-, TV-app- en webbrowserversies als een nieuwe manier voor het algoritme van Netflix om beter te begrijpen wat mensen graag kijken en betere aanbevelingen te doen. Deze nieuwe functie maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Netflix om je ervaring te verbeteren en je te helpen bij het samenstellen van content.

Image
Image

Met de knop Dubbele duimen omhoog kan het algoritme specifieker worden en zelfs iets aanbevelen op basis van de cast of maker van een show. Netflix wijst er bijvoorbeeld op dat als je van de show Bridgerton hield, je films zult gaan zien met dezelfde acteur of van het productiebedrijf Shondaland.

Netflix zei dat het in de loop der jaren heeft geleerd dat de vind-ik-leuk-knop niet nauwkeurig de gevoelens van het publiek ten opzichte van hun bibliotheek weergaf. Het lijkt erop dat Netflix hoopt op meer betrokkenheid met deze nieuwe knop.

Image
Image

In de afgelopen jaren heeft Netflix functies uitgerold om mensen te helpen nieuwe programma's te vinden en hun accounts te beheren. Eerder dit jaar introduceerde het platform de goedaardige functie van het verwijderen van inzendingen uit de lijst Doorgaan met kijken om geen muur van shows te hebben om door te bladeren.

Als je teruggaat naar 2021, werd Play Something geïmplementeerd om een willekeurige show te geven als mensen niet zeker wisten wat ze moesten kijken.

Aanbevolen: