Instagram-verzamelingen gebruiken

Inhoudsopgave:

Instagram-verzamelingen gebruiken
Instagram-verzamelingen gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Opslaan in collectie: Tik op bookmark onder een foto of video om standaard op te slaan in Alle berichten of tik op Opslaan in collectie en kies.
  • Tik vervolgens op de collection om je bericht op te slaan of tik op het plusteken (+) om een nieuwe collectie te maken.
  • Opgeslagen verzameling bekijken: Tik op je profiel, tik op het menu met drie horizontale lijnen en tik op Opgeslagen. Selecteer de collectie die u wilt bekijken.

Dit artikel legt uit hoe je de collectiesfunctie van Instagram kunt gebruiken in de Instagram-app iOS- en Android-apps.

Afbeeldingen opslaan in collecties op Instagram

Met Instagram-verzamelingen bewaar je berichten die door andere gebruikers zijn gemaakt in privémappen voor toekomstig gebruik. Elke foto of video die u opslaat, wordt als bladwijzer gemarkeerd en toegevoegd aan een verzameling in de app, in plaats van op uw smartphone of tablet. Je kunt al je opgeslagen berichten op elk moment bekijken. Zo voegt u afbeeldingen toe aan een verzameling:

  1. Als je een Instagram-bericht bekijkt dat je wilt bewaren, tik je op het bookmark-pictogram onder de foto of video.
  2. Het bericht wordt onmiddellijk opgeslagen in je standaard Alle berichten Instagram-verzameling zonder dat andere actie vereist is. Als je het bericht in een andere verzameling wilt opslaan, tik je op Opslaan in verzameling wanneer het onder aan het bericht verschijnt.
  3. Als je nog nooit eerder een verzameling hebt gemaakt, wordt je nu gevraagd dit te doen. Geef het een naam en selecteer Klaar.

    Image
    Image
  4. Als je eerder collecties hebt gemaakt, verschijnt er een andere pop-up. Tik op de collectie waarin je je bericht wilt opslaan of tik op het plusteken (+) om een nieuwe collectie te maken.

    Image
    Image

    Zelfs als je een Instagram-video of -foto opslaat in een aangepaste verzameling, is deze nog steeds zichtbaar in de categorie Alle berichtenverzamelingen.

Niemand kan je opgeslagen Instagram-berichten zien en je collecties kunnen alleen door jou worden bekeken.

Opgeslagen berichten op Instagram bekijken

Je kunt je opgeslagen Instagram-berichten op elk moment in de Instagram-app bekijken, zolang je een mobiele of internetverbinding hebt. Zo vind je ze:

  1. Open de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat.
  2. Tik op het profile pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

  3. Tik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek.
  4. Selecteer Opgeslagen.

    Image
    Image
  5. Je ziet de Instagram-verzamelingen die je hebt gemaakt toen je in het verleden berichten opsloeg. Al je berichten met bladwijzers zijn te vinden in de verzameling Alle berichten, maar ze kunnen ook worden bekeken in andere verzamelingen als je die hebt gemaakt.

Aanbevolen: