Hoe de Vanish-modus op Instagram te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Vanish-modus op Instagram te gebruiken
Hoe de Vanish-modus op Instagram te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Open een gesprek en sleep omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  • Als je het bericht Vanish Mode ziet, laat je los om het in te schakelen.
  • Voer dezelfde actie uit om de Vanish-modus uit te schakelen als je klaar bent.

Dit artikel legt de Vanish Mode-functie van Instagram uit. Je leert wat de Vanish-modus is en hoe je deze in- en uitschakelt op Android en iPhone. De functie is niet beschikbaar op de Instagram-website.

Verdwijnmodus in- en uitschakelen

Vanish Mode werkt op dezelfde manier op Android en iPhone, inclusief het in- en uitschakelen. Open dus Instagram op je mobiele apparaat en volg deze stappen.

  1. Selecteer het Message icoon in de rechterbovenhoek en open het gesprek.
  2. Sleep omhoog aan de onderkant van het chatscherm. Wanneer je het bericht ziet met de tekst Release to turn on Vanish Mode, doe precies dat.
  3. Je ziet dan een donker scherm dat aangeeft dat je in de Vanish-modus bent.

    De persoon met wie je aan het chatten bent, ziet een bericht dat je de Vanish-modus hebt ingeschakeld met een link naar Meer informatie als ze dat willen.

    Image
    Image
  4. Als een van jullie een screenshot maakt of een schermopname van de chat start tijdens de Vanish-modus, zie je een melding in het gesprek.
  5. Om de Vanish-modus uit te schakelen, sleep je omhoog aan de onderkant van het chatscherm en laat je los, net zoals toen je het aanzette.

  6. Je keert dan terug naar het normale chatscherm waar de inhoud die jullie allebei hebben gedeeld tijdens de Vanish-modus nergens te bekennen is.

    Image
    Image

Wat je ook geheim wilt houden, of het nu een verrassingsfeestje of een privé-rendez-vous is, Vanish Mode op Instagram is een geweldige optie. Bekijk voor meer informatie hoe u uw Instagram-account privé kunt maken.

Wat is de Vanish-modus op Instagram?

Net als bij Snapchat, waar berichten slechts korte tijd verschijnen, heeft Instagram de zogenaamde Vanish-modus. Het verschil op Instagram is dat je de Vanish-modus moet inschakelen om het te gebruiken, terwijl dat op Snapchat precies is hoe de app werkt.

In de Vanish-modus kun je berichten, foto's en video's verzenden die verdwijnen wanneer iemand de chat verlaat. De inhoud verdwijnt ook wanneer u deze modus uitschakelt.

Je kunt de Vanish-modus alleen gebruiken in één-op-één Instagram-chats, niet in groepsgesprekken of chats op Facebook of Messenger.

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van de Vanish-modus op Instagram:

  • Wanneer je de Vanish-modus inschakelt, ontvangt de andere persoon een melding om in deze modus in de chat te komen.
  • Je kunt geen inhoud kopiëren, opslaan of doorsturen in de Vanish-modus.
  • Je kunt de Vanish-modus niet gebruiken met iemand met wie je nog nooit eerder contact hebt gehad op Instagram.
  • Als je een screenshot maakt op Instagram of een schermopname van de chat maakt terwijl je in de Vanish-modus bent, krijgt de andere persoon een melding dat je dit doet.
  • Als je een nieuw bericht ontvangt van iemand buiten de Vanish-modus, ontvang je een melding.

FAQ

    Hoe bekijk ik Instagram Stories anoniem?

    Om Instagram Stories anoniem te bekijken, gebruikt u een ander account, schakelt u de vliegtuigmodus in voordat u het verhaal bekijkt of gebruikt u een website zoals InstaStories of Anon IG Viewer.

    Hoe wis ik mijn Instagram-zoekgeschiedenis?

    Om je Instagram-zoekgeschiedenis in de app te wissen, ga je naar je profiel en tik je op Menu > Instellingen > Uw activiteit > Recente zoekopdrachten > Alles wissen > Alles wissen In een browser, ga naar Explore > Search > Clear all

    Hoe weet ik wie mijn Instagram Stories heeft bekeken?

    Om te zien wie je Instagramverhalen heeft bekeken, kijk je in de linkerbenedenhoek van je verhaal. Tik op de profielfoto-bubbels met het label Gezien doorom het tabblad Weergave te openen. Je ziet een lijst met alle mensen die je verhaal hebben bekeken, samen met het totale aantal weergaven.

Aanbevolen: