Popcornflix Review (stream gratis tv en films)

Inhoudsopgave:

Popcornflix Review (stream gratis tv en films)
Popcornflix Review (stream gratis tv en films)
Anonim

Popcornflix is een gratis filmwebsite met een aantal films in verschillende genres die je nu kunt streamen zonder in te loggen op een gebruikersaccount. Er zijn ook gratis tv-programma's.

Blijf lezen om onze recensie van Popcornflix te zien - voor onze mening over de kwaliteit van de video's, de advertenties, de mobiele app en meer.

Films zijn gemakkelijk te vinden

Image
Image

Het gebruik van de Popcornflix-website is heel eenvoudig. Het menu, als je het zo mag noemen, bestaat uit slechts drie knoppen bovenaan de pagina. Homepage, Movies en Series.

Als je Films selecteert, worden alle categorieën weergegeven waar je doorheen kunt kijken om je volgende film te vinden. Alle films is een lijst van alle films die op de site staan, maar je kunt ook een genre selecteren om films te vinden die worden vermeld als komedie, actie, thriller, drama, documentaire en andere.

Videokwaliteit kan beter

Veel van de video's die we hebben getest, leken van ongeveer dezelfde kwaliteit te zijn als een gewone dvd-film. De exacte resolutie van de films is onbekend omdat je de kwaliteit van de video niet kunt veranderen, maar ze zijn zeker niet van hoge resolutie.

Dat gezegd hebbende, de films zijn op geen enkele manier moeilijk om naar te kijken.

Videospeleropties

Image
Image

De videospeler is zo kaal mogelijk en voorziet nog steeds in de benodigdheden. Lange tijd had Popcornflix veel onnodige afspeelopties, zoals een GIF-maker en opmerkingen met tijdstempel. Het is nu echter veel gepolijster.

Je kunt op één knop drukken om de film opnieuw te starten. Er is ook een knop voor terugspoelen en vooruitspoelen van 10 seconden om snel terug of vooruit te springen. Met de ondertitelingsoptie kun je ondertitels kiezen (voor sommige films) en kiezen in welke taal de audio moet worden afgespeeld. De knop voor volledig scherm is natuurlijk om je scherm te vullen met alleen de videospeler.

Verschillende advertenties per film

Tijdens het bekijken van een paar films op Popcornflix, merk je misschien een trend met de advertenties. Vaker wel dan niet, begin je met een advertentie helemaal aan het begin van de film, zoals een advertentie van 30 seconden, met meer in de hele video.

Elke advertentie is gemarkeerd met een gele stip, zodat je duidelijk kunt zien wanneer ze naderen en hoeveel de film zal hebben tegen de tijd dat je klaar bent met kijken. Een voorbeeld van een film van 2,5 uur die we hebben gesampled, had 13 advertenties; een film van 1,5 uur had zeven.

Hoe langer de film is, hoe meer commercials je moet kijken, wat niet zo'n slechte deal lijkt. Om heel veel films helemaal gratis te kunnen bekijken en maar een handvol advertenties te hoeven bekijken, is geen slechte afweging.

Videobufferervaring

Sommige websites voor videostreaming hebben vaak problemen met bufferen of laden. Gebruikers zullen soms merken dat video's beginnen te spelen, maar halverwege stoppen om het bufferproces te voltooien.

We hebben dit soort problemen niet ondervonden, maar misschien als je een tragere computer of internetverbinding hebt. Vaker wel dan niet, zijn dat de redenen voor video's die niet stoppen met bufferen; geen programma met de service zelf.

Popcornflix heeft een gratis app

Popcornflix heeft een gratis film-app die het streamen van de films van de site op je telefoon of tablet vereenvoudigt. Net als de desktopsite kun je door de film- en seriecollecties bladeren, zoeken op trefwoorden en bladeren op genre.

Je hebt ook toegang tot deze service op je streamingapparaat. Er is een Roku-kanaal voor Popcornflix en een YouTube-kanaal met enkele van zijn volledige films.

Nog iets dat het vermelden waard is, is dat je niet hoeft in te loggen om films te kijken. Je kunt de app gewoon installeren en meteen beginnen met streamen.

Popcornflix: laatste gedachten

Met de functionele mobiele app, een grote verscheidenheid aan gratis films en voldoende videokwaliteit is Popcornflix een van de betere websites die gratis films en tv-shows aanbiedt.

Er zijn zeker enkele dingen die de service zou kunnen verbeteren, zoals de kwaliteit van de films en de methoden die je kunt gebruiken om een film te vinden om te bekijken. Op de meeste filmsites kun je bijvoorbeeld de video's sorteren op populariteit of releasedatum, en soms zelfs op beoordeling, maar Popcornflix gebruikt standaard een alfabetische lijst en laat je deze niet wijzigen.

Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een leuke plek om te bezoeken als je niet voor films wilt betalen.

Aanbevolen: