Free Movies Cinema: stream gratis tv en films

Inhoudsopgave:

Free Movies Cinema: stream gratis tv en films
Free Movies Cinema: stream gratis tv en films
Anonim

Free Movies Cinema laat je gratis online films kijken die zijn gecategoriseerd in populaire genres. U vindt onafhankelijke films en films in het publieke domein die worden vermeld als thriller, avontuur, horror en andere soorten.

Naast films is er een handvol gratis tv-programma's die u rechtstreeks vanaf de website kunt streamen.

Films streamen

Actie, Komedie, Drama, Horror en Fantasie zijn slechts enkele van de meer dan 15 verschillende genres die beschikbaar zijn. Sommige films zijn onderverdeeld in een categorie Korte films, of u kunt op jaar bladeren, van begin 1900 tot heden.

Een paar van de films die we hier hebben gezien, zijn The Fast and the Furious (1955), The OceanMaker, Liquify, The Punisher (1989), Brush With Danger, Edmund the Magnificent, Rio Lobo (1970), Onze planeet - Volle zee, de gelukkigste man ter wereld, Tiger King - The Life Exotic. Er zijn er ook genoeg, oud en nieuw.

Als je niet zeker weet wat je moet kijken, is de pagina met afspeellijsten een goede plek om te beginnen, net als de meer dan 250 titels die op de pagina met speelfilms worden genoemd. Het kleine handjevol series staat hier op één pagina.

Klik op Zoeken bovenaan de FMC-website om een lijst te zien van hun populairste films, afspeellijsten en categorieën.

Image
Image

Bottom Line

De filmkwaliteit varieert van een zeer lage 144p tot veel betere zoals 720p en 1080p. Het hangt gedeeltelijk af van hoe oud de film is, wat helaas betekent dat je niet veel controle hebt over de videokwaliteit.

Waar gratis films de bioscoop zijn films krijgt

Films zijn geverifieerd door de oorspronkelijke auteurs of productiebedrijven als vrij beschikbaar om te bekijken. Veel hiervan zijn eigenlijk films die op YouTube worden gehost.

Of ze nu rechtstreeks vanuit Free Movies Cinema worden gestreamd of gewoon zijn ingesloten vanaf andere websites, ze zijn allemaal gratis te bekijken.

Andere manieren om gratis films te krijgen

Een groot deel van de collectie van FMC bestaat uit korte films, en aangezien het sterk afhankelijk is van YouTube voor hosting, worden sommige films verwijderd zonder bijgewerkt te worden op de Free Movies Cinema-site. Het is ook onduidelijk hoe vaak nieuwe films worden toegevoegd, aangezien er geen manier is om recent toegevoegde films te zien en de sociale media-pagina's en blog van de site worden zelden bijgewerkt.

Bekijk voor enkele alternatieve sites Crackle, Vudu, The Roku Channel, Tubi en Freevee. Die diensten hebben een veel grotere collectie, werken de selecties vaker bij en hebben meestal streams van redelijk hoge kwaliteit.

Aanbevolen: