Beste gratis films op YouTube (augustus 2022)

Inhoudsopgave:

Beste gratis films op YouTube (augustus 2022)
Beste gratis films op YouTube (augustus 2022)
Anonim

Het is niet altijd gemakkelijk om goede, gratis films online te vinden. De meeste van de meer recente blockbuster-films kosten meestal een huurprijs op populaire streaming-sites. Gelukkig zijn er veel volledige, gratis films op YouTube als je weet waar je moet zoeken.

De gemakkelijkste manier om gratis films op YouTube te vinden, is door naar het gedeelte 'Films en shows' op YouTube te gaan. Dit is waar alle bewegingen die beschikbaar zijn op YouTube zijn georganiseerd. Veel zijn tegen betaling, maar er is een hele "Gratis" sectie met een bibliotheek met films die je nu kunt bekijken.

Life of a King (2013): meest inspirerende verlossingsverhaal

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.9/10

Genre: Drama

Starring: Cuba Gooding Jr., Dennis Haysbert, George Dick

Directeur: Jake Goldberger

Beoordeling van bewegende beelden: PG-13

Duurtijd: 1 uur, 40 minuten

Cuba Gooding Jr. speelt Eugene Brown, een ex-gevangene die na het beëindigen van zijn gevangenisstraf gaat werken voor het schoolsysteem in Washington, D. C. Dit waargebeurde verhaal beschrijft hoe Eugene tieners in de binnenstad inspireerde om schaken te gebruiken als een analogie voor het leven zelf.

Eugene's nam het op tegen enkele van de beste middelbare school schakers in het land. Deze film beschrijft de beproevingen en tegenslagen waarmee Eugene te maken kreeg toen hij werkte om zijn studenten te helpen begrijpen wat het werkelijk betekent om een koning te zijn in alle aspecten van hun leven.

The Last Descent (2016): Beste True Tragedy Movie

Image
Image

IMDb-beoordeling: 5.6/10

Genre: Drama

Met in de hoofdrol: Chadwick Hopson, Alexis Johnson, Landon Henneman

Directeur: Isaac Halasima

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Duurtijd: 1 uur, 45 minuten

The Last Descent is het waargebeurde verhaal van John Jones (gespeeld door Chadwick Hopson) en zijn avonturen met een vriend in de Nutty Putty Cave in Utah. Tijdens hun reis kwam John vast te zitten in een 18-inch gat, 150 voet onder de grond. Deze film beschrijft de vele pogingen van reddingsploegen om John uit de grot te bevrijden.

Godzilla (1954): De originele, ongesneden versie van een monsterfilmklassieker

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.6/10

Genre: Sci-Fi, Horror

Starring: Akira Takarada, Momoko Kôchi, Akihiko Hirata

Directeur: Ishirô Honda

Beoordeling van bewegende beelden: Niet gewaardeerd

Duurtijd: 1 uur, 36 minuten

Dit is de originele, ongesneden Japanse versie van de klassieke monsterfilm over een enorm dinosaurusachtig wezen dat Tokio vernietigt. Bekijk enkele van de andere films in de franchise, zoals Mothra vs. Godzilla, ook gratis op YouTube en maak er een marathon van.

Ip Man (2008): Beste vechtsportbiografie

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.0/10

Genre: Actie, Biografie

Starring: Donnie Yen, Simon Yam, Siu-Wong Fan

Directeur: Wilson Yip

Beoordeling van bewegende beelden: R

Duurtijd: 1 uur, 46 minuten

Ip Man was de eerste persoon die de Chinese krijgskunst Wing Chun leerde, en hij was een mentor van Hollywood-legende Bruce Lee. Deze biopic beschrijft de eerste jaren van zijn leven, terwijl hij worstelt om te overleven nadat de Japanners China binnenvielen in de jaren dertig. Het is een vechtsportfilm die zowel karaktergedreven als actievol is. Andere inzendingen in de franchise zijn ook beschikbaar op YouTube als je wilt binge.

On Golden Pond (1981): een weemoedig drama van twee Hollywood-iconen

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.6/10

Genre: Drama

Met in de hoofdrol: Peter Fonda, Katharine Hepburn

Directeur: Mark Rydell

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Duurtijd: 1 uur, 49 minuten

Hollywood-legendes Peter Fonda en Katharine Hepburn spelen een ouder wordend echtpaar in dit klassieke drama. Wanneer hun vervreemde dochter (Jane Fonda) de zoon van haar vriend onder hun hoede laat, beginnen ze nieuwe banden te vormen en oude te herstellen. Een geweldige showcase voor Fonda en Hepburn's talent in hun latere jaren, deze film vereist een doos tissues.

Frozen (2010): Beste reden om nooit meer te gaan skiën

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.1/10

Genre: Avontuur, Drama, Thriller

Met in de hoofdrol: Shawn Ashmore, Emma Bell, Kevin Zegers

Directeur: Adam Green

Beoordeling van bewegende beelden: R

Duurtijd: 1 uur, 33 minuten

Als je op zoek bent naar een feelgoodfilm om met je kinderen te kijken, is het van cruciaal belang om deze niet te verwarren met de gelijknamige animatiefilm van Disney. In plaats van een kleurrijk avontuur met onmiddellijk klassieke liedjes, is Frozen uit 2010 een schrijnend overlevingsverhaal over drie vrienden die gestrand raken op een skilift met dagen voordat iemand weet dat ze er zijn.

In plaats van in het reine te komen met hun verbazingwekkende cryokinetische krachten, kampen deze mensen met bevriezing, onderlinge strijd en een roedel hongerige wolven die onder hun gevaarlijke stoel cirkelen. Negeer alle dingen die fout moeten gaan om mensen in deze situatie te laten komen, en je gaat een goede, zij het stressvolle, tijd tegemoet.

Aanbevolen: