De 9 beste Apple Watch-accessoires, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 9 beste Apple Watch-accessoires, getest door experts
De 9 beste Apple Watch-accessoires, getest door experts
Anonim

Of je nu naar muziek luistert, extreme work-outs doet of zelfs gewoon je Apple Watch 's nachts oplaadt, de juiste accessoires kunnen de ervaring van het bezitten en gebruiken van een Apple Watch aanzienlijk verbeteren. Hoewel de wearable op zichzelf al een geweldig op zichzelf staand apparaat is, zijn er veel coole dingen die je aan de mix kunt toevoegen om het nog beter te maken.

Als je bijvoorbeeld tijdens je work-outs naar muziek wilt luisteren zonder je iPhone mee te nemen, is dat gemakkelijk en leuk met een goede set draadloze oordopjes. Je Apple Watch 's nachts opladen hoeft ook niet afhankelijk te zijn van de saaie oude magnetische oplaadkabel van Apple, wanneer je hem kunt opfleuren met een aantrekkelijke standaard die je Apple Watch in het volle zicht houdt en zelfs profiteert van de ingebouwde Nachtkastje-modus. Plus, liefhebbers van buitensporten en avontuur zullen echt profiteren van robuuste en waterdichte hoesjes die de Apple Watch tegen de elementen beschermen. De beste Apple Watch-accessoires zijn voor iedereen die zijn wearable naar een hoger niveau wil tillen. We hebben een aantal van de beste keuzes hieronder verzameld, verdeeld over een groot aantal verschillende categorieën.

Beste algemeen: Apple Airpods (2e generatie)

Image
Image

Je Apple Watch is meer dan alleen een wearable voor wellness en fitness - het is ook een geweldige draagbare muziekspeler die altijd om je pols zit. Zonder een traditionele koptelefoonaansluiting moet je echter een set draadloze koptelefoons koppelen, en natuurlijk is de beste keuze hiervoor Apple's eigen AirPods.

Hoewel je technisch gezien elke set Bluetooth-oortelefoons kunt gebruiken met de Apple Watch, is het mooie van de AirPods dat, aangezien ze door Apple zijn gemaakt, ze niet alleen naadloos aansluiten op je Apple Watch, maar je kunt ook schakel zonder gedoe heen en weer tussen je iPhone en Apple Watch. Je kunt dat zelfs uitbreiden tot luisteren vanaf een iPad, MacBook of Apple TV; zodra je de AirPods aan een van je Apple-apparaten koppelt, worden ze automatisch gekoppeld aan al het andere dat op hetzelfde iCloud-account is ingelogd.

Dit betekent dat alles gewoon werkt, dus je kunt gewoon de AirPods erin stoppen en je favoriete audio-app starten, of dat nu muziek is die is gesynchroniseerd vanaf je iPhone of streamingdiensten zoals Apple Music of Spotify, die beide kunnen worden gebruikt direct op de Apple Watch. Als je een mobiele Apple Watch hebt, kun je zelfs je AirPods gebruiken om onderweg te bellen, zodat je niet in je pols hoeft te praten, en je kunt zelfs Siri oproepen met een simpele "Hey Siri" spraakopdracht, waarmee je afspeellijsten, nummers of albums kunt oproepen en zelfs berichten kunt checken, herinneringen kunt instellen of woonaccessoires kunt bedienen.

Image
Image

"Elke noot, akkoord, stem en instrument kwam door met perfecte helderheid en rijkdom." - Danny Chadwick, producttester

Beste budget: OLEBR 3-in-1 oplaadstandaard

Image
Image

De Apple Watch en de iPhone gaan samen zoals kopiëren en plakken, wat betekent dat iedereen die een Apple Watch moet opladen vrijwel zeker ook op zoek is naar een goede plek voor zijn iPhone. Dit is waar de betaalbare oplaadstandaard van OLEBR van pas komt, en het beste van alles is dat het zelfs een bonus verpakt door een plek te bieden voor het opladen van een set AirPods.

Ondanks de portemonneevriendelijke prijs, biedt deze oplaadstandaard een aantrekkelijke afwerking en een stevige constructie, met eersteklas siliconenmateriaal met een zachte afwerking om uw apparaten tegen krassen te beschermen. Het nadeel is dat je alle kabels zelf moet leveren, maar dat zou geen verrassing moeten zijn met zo'n laag prijskaartje. Het opzetten van de standaard omvat het doorvoeren van alle kabels van onderaf, het plaatsen van de magnetische oplader van de Apple Watch in de ring en het uitlijnen van de Lightning-connectoren voor je iPhone en AirPods.

Aangezien je de connectoren zelf installeert en afstelt, werkt de standaard ook met de meeste typische iPhone-hoesjes, hoewel de positie van de connector aan de achterkant van de standaard betekent dat sommige van de dikkere en robuustere beschermende hoesjes worden verwijderd om uw iPhone op te laden. Als extra functie is er ook een inkeping om je iPhone in liggende modus te plaatsen voor het bekijken van video's, hoewel je hem natuurlijk niet in deze positie kunt opladen. Anders dan de Apple Watch, is dit strikt een bedrade oplader.

Beste uitgave: Belkin 3-in-1 draadloze oplader met MagSafe

Image
Image

Als je Apple Watch is gekoppeld aan een van de recente MagSafe iPhone-modellen, dan zul je zeker de elegante eenvoud waarderen die de 3-in-1 draadloze oplader van Belkin naar de tafel brengt - je nachtkastje, dat wil zeggen. Deze duurzame en aantrekkelijke standaard biedt de gebruikelijke plek om je Apple Watch magnetisch te verwisselen en verpakt in een door Apple gecertificeerde MagSafe-oplader voor je iPhone, en zelfs een plek om je AirPods of AirPods Pro op te laden.

Het beste van alles is dat de MagSafe-connector niet alleen een magnetische bevestiging biedt, waardoor uw iPhone op zijn plaats blijft en deze ook in een handigere kijkhoek wordt geplaatst, maar hij kan ook 15 watt laadvermogen leveren aan uw iPhone, terwijl je ook je Apple Watch en je AirPods met topsnelheid oplaadt. Hoewel veel andere standaards magneten bevatten om je iPhone aan te bevestigen, kunnen ze niet de volledige snelheid van 15 W MagSafe-oplading bieden, tenzij ze zijn getest en goedgekeurd door Apple zoals deze.

Verkrijgbaar in wit of zwart, de 3-in-1 draadloze oplader wordt ook verpakt in zijn eigen voedingsadapter, zodat je je normale iPhone- of Apple Watch-opladers nog steeds ergens anders kunt gebruiken. En hoewel de basis van de oplader is ontworpen voor het opladen van AirPods (of AirPods Pro), is het gewoon een standaard Qi-oplader, dus je kunt hem gebruiken om elk Qi-compatibel apparaat van stroom te voorzien, zelfs een andere iPhone, dus het is een geweldige standaard voor stellen, zelfs als je geen set AirPods hebt om op te laden.

Beste voor reizigers: Twelve South TimePorter voor Apple Watch

Image
Image

Twelve South's TimePorter is een eenvoudige maar slimme Apple Watch-accessoire voor frequente reizigers, die effectief een opbergtas en een Apple Watch-oplaadstation combineert in één. Ongeveer de grootte en vorm van een typische brillenkoker, hij heeft genoeg ruimte om verschillende Apple Watch-accessoires op te bergen, zoals extra horlogebandjes, kabels en reisadapters, of zelfs je echte Apple Watch, als je hem ergens wilt neerzetten wanneer je draag hem niet.

De magie van TimePorter is echter dat het een stap verder gaat en tevens dienst doet als een plek om je Apple Watch op te laden. Hoewel je je eigen magnetische Apple Watch-oplader moet leveren, omdat er geen kabels worden meegeleverd, biedt de hoes een gat voor de oplader en een snoerbeheerspoel aan de binnenkant om de lange oplaadkabel uit de weg te houden. Met kleine gaatjes aan weerszijden van de TimePorter kunt u de case sluiten terwijl deze is aangesloten, waarna u eenvoudig uw Apple Watch erop kunt plaatsen om te beginnen met opladen. Als alternatief kunt u de behuizing open laten om uw Apple Watch te ondersteunen voor gebruik in de nachtkastje-modus.

Plaats er een kleine batterij in en je kunt de TimePorter zelfs veranderen in een draagbaar laadstation om je Apple Watch op te laden als je niet in de buurt van een stopcontact bent. TimePorter is gevoerd met siliconen aan de binnenkant en synthetisch leer aan de buitenkant. Er wordt ook een rode rubberen plug meegeleverd om het gat te vullen, zodat je hem nog steeds als een normale case kunt gebruiken wanneer je Apple Watch-oplader ergens anders nodig is.

Beste robuuste behuizing: Spigen Rugged Armor Pro Apple Watch-band met behuizing

Image
Image

Spigen's Rugged Armor Pro is een geweldige keuze voor de actieve, ruige Apple Watch-gebruiker, met de perfecte balans tussen stijl en bescherming in een robuuste horlogekast en bandcombinatie die er zowel uitziet als werkt.

Gemaakt van massief thermoplastisch polyurethaan (TPU), zal deze hoes je Apple Watch sterker maken en ervoor zorgen dat hij wordt beschermd tegen dagelijkse schade, of dat nu is van een drukke werkplek, intensieve trainingen of extreme buitenavonturen. Hoewel het geen directe schermbescherming biedt, helpt de verhoogde rand om schade aan het scherm te voorkomen door schokken te absorberen voordat ze het scherm raken, en de schokabsorberende laag garandeert dat zijdelingse botsingen geen deuken of krassen op uw horloge veroorzaken.

De matte afwerking met koolstofvezelaccenten biedt een modern en duurzaam ontwerp, waardoor je Apple Watch er meer uitziet als een avontuur- en sporthorloge. Het bevat ook een ingebouwde polsband die bij de kast past en een veilige metalen sluiting biedt, voor een uniform algemeen ontwerp, dus het is niet alleen een geweldige combinatie om je horloge te beschermen, maar het zal ook helpen om het uiterlijk ervan te verfraaien.

Beste draagbare oplader: Satechi USB-C magnetisch oplaadstation voor Apple Watch

Image
Image

Satechi's magnetische USB-C oplaaddock biedt een geweldige manier om je Apple Watch opgeladen te houden wanneer je onderweg bent. Het is een Apple Watch-oplader in zakformaat, en hoewel hij vooral bedoeld is voor MacBook-gebruikers, kan hij vrijwel overal worden aangesloten waar je een USB-C-poort kunt vinden.

Dit maakt het ideaal om je Apple Watch op te laden terwijl je aan het werk bent in een coffeeshop of luchthavenlounge, omdat het direct aan de zijkant van je MacBook of met USB-C uitgeruste Windows-laptop hangt, zodat je om je horloge recht op te zetten voor een snelle powerboost. Het zal echter ook geweldig werken met USB-C-stroomadapters, batterijpakketten of zelfs de USB-C-poorten die in veel recente modelauto's te vinden zijn. Je kunt hem zelfs aansluiten op de USB-C-poort van een iPad Pro of iPad Air van de vierde generatie.

Omdat USB-C-poorten steeds gebruikelijker worden, is het een handig apparaat om mee te nemen wanneer je je zorgen maakt, je Apple Watch zal je misschien niet de dag doorkomen, en het kost zo'n kleine hoeveelheid stroom om sap te maken Als u de Apple Watch wilt opladen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de batterij van uw MacBook of iPad leeg raakt tijdens het gebruik van dit oplaadstation. Het is de beste optie om een USB-C-connector direct op je Apple Watch te hebben.

Beste sportband: Nike sportband voor Apple Watch

Image
Image

Workout-enthousiastelingen weten hoe belangrijk het is om een horlogeband te hebben die comfortabel genoeg is om je door het tempo van een rigoureuze run te loodsen. Hoewel er veel sportbands beschikbaar zijn voor de Apple Watch, is het waarschijnlijk geen verrassing dat Nike er een heeft ontworpen die op bijna elke manier voorop loopt.

Hoewel het verre van de goedkoopste Apple Watch-band is die beschikbaar is, wordt het hogere prijskaartje gemakkelijk gerechtvaardigd door wat het biedt ten opzichte van de concurrentie. Om te beginnen biedt het materiaal van synthetisch rubber en fluorelastomeer een soepel gevoel dat verrassend meer doet denken aan zacht leer dan aan rubber, dus het is extreem licht en comfortabel om te dragen. Een reeks geperste perforaties rond de hele band helpen het gewicht te verminderen en zorgen er ook voor dat je huid kan ademen, zodat water en zweet er gewoon doorheen komen.

In tegenstelling tot de meeste andere horlogebandjes, hebben Apple en Nike ook heel slim gebruik gemaakt van alle gaten om een veel breder scala aan maataanpassingen mogelijk te maken, aangezien elk afzonderlijk gat kan worden gebruikt als sluitpunt. Dit zorgt voor veel gedetailleerdere aanpassingen, aangezien uw pols kan opzwellen tijdens een warme dag of een intensieve trainingssessie. Het beste van alles is dat het verkrijgbaar is in zes coole kleuren en dat er versies beschikbaar zijn die passen bij elk Apple Watch-model en elke pols.

Beste waterdichte behuizing: Catalyst 330ft waterdichte behuizing voor Apple Watch

Image
Image

Hoewel de Apple Watch waterbestendig genoeg is om mee te zwemmen, is hij technisch niet waterdicht - alleen waterbestendig - dus als je van plan bent je Apple Watch mee te nemen op diepe duiken of zelfs rigoureuze buitenavonturen, dan moet je' Ik wil een echt waterdichte behuizing toevoegen, zoals die van Catalyst, die goed is voor duiken tot 100 meter.

Technisch gezien certificeert Apple de Apple Watch alleen tot een diepte van maximaal 50 meter onder standaardomstandigheden, maar die omstandigheden omvatten niet het blootstellen van uw horloge aan zeep, shampoo, conditioner en andere soortgelijke chemicaliën zoals ze kunnen de waterbestendige afdichtingen slijten na verloop van tijd. Aan de andere kant, met zijn IP68-classificatie, verdubbelt de waterdichte Catalyst-behuizing niet alleen de diepte van de waterbescherming, maar kunt u hem ook gebruiken in een groot aantal andere omstandigheden die de Apple Watch zonder verpakking niet alleen aan zou kunnen.

Dit maakt het een geweldige keuze voor duiken, waterskiën, wildwatervaren of andere activiteiten waarbij diepe duiken of water met hoge snelheid betrokken zijn. Het is echter ook een geweldige keuze voor iedereen die gewoon een garantie wil voor totale bescherming tegen water, en aangezien het de hele Apple Watch bedekt, inclusief het gezicht, biedt het ook een valbescherming van 1,6 voet en slagvastheid.

Beste voor atleten: POLAR H10 hartslagmeter

Image
Image

Hoewel de Apple Watch een hartslagmeter bevat, kunnen sommige serieuze atleten de extra nauwkeurigheid en geavanceerde functies waarderen die de Polar H10 hartslagmeter kan toevoegen aan hun fitnessregime. Deze speciale hartslagmeter maakt gebruik van een elektrocardiogram of ECG en beweert een nauwkeurigheidsniveau te bieden dat de optische technologie die in de Apple Watch is ingebouwd niet kan evenaren.

De Polar H10 wordt rechtstreeks gekoppeld aan je Apple Watch via je iPhone, zodat je je hartmetingen rechtstreeks in de Gezondheid-app kunt invoeren. U hoeft uw Apple Watch echter ook niet per se aan te houden tijdens het sporten, aangezien de H10 voldoende geheugen heeft om een volledige trainingssessie op te slaan, zodat u de gegevens later kunt uploaden, en hij biedt 400 uur looptijd van een enkele CR2025 vervangbare knoopcelbatterij.

Laad de bijbehorende Polar Beat-app op je Apple Watch en je kunt je metingen in re altime in de gaten houden en slimme coachingfeedback gebruiken. Je kunt het zelfs koppelen met een GoPro Hero om je hartslaggegevens over de opgenomen video te leggen. Het is ook waterdicht, dus je kunt het gebruiken tijdens het zwemmen, en de riem is wasbaar in de machine, zodat je hem gemakkelijk in de was kunt gooien na het beëindigen van een bijzonder slopende trainingssessie.

Apple's AirPods zijn verreweg de beste manier om naar audio van je Apple Watch te luisteren, en ze zijn een accessoire dat maar weinig Apple Watch-gebruikers zouden moeten missen. Bovendien biedt de 3-in-1 oplaadstandaard van OLEBR een oplossing om uw Apple Watch, iPhone en AirPods tegen een betaalbare prijs op te laden in vergelijking met vergelijkbare apparaten.

Over onze vertrouwde experts

Jesse Hollington is een techjournalist met 15 jaar ervaring in het schrijven over technologie. Jesse schreef eerder voor en was hoofdredacteur van iLounge, waar hij in de loop der jaren honderden Apple Watch- en iPhone-accessoires beoordeelde. Hij is ook auteur van boeken over de iPod en iTunes en heeft productrecensies, hoofdartikelen en how-to-artikelen gepubliceerd op Forbes, Yahoo, The Independent en iDropNews.

Danny Chadwick schrijft al sinds 2008 over technologie en heeft honderden functies, artikelen en recensies geproduceerd over een enorm scala aan onderwerpen. Hij is gespecialiseerd in mobiele audioapparatuur en heeft een aantal van de sprekers op onze lijst beoordeeld.

Waar u op moet letten bij een Apple Watch-accessoire

Compatibiliteit

Er zijn vier verschillende maten Apple Watch, dus als het gaat om hoesjes en horlogebandjes, lees dan de kleine lettertjes en zorg ervoor dat je de versie voor je specifieke model krijgt. Horlogebanden zijn onderverdeeld in twee maatklassen, 38/40 mm en 42/44 mm, dus 38 mm of 40 mm is geschikt voor de kleinere Apple Watch, en 42 mm of 44 mm voor de grotere. Hoesjes zullen echter zeker specifiek zijn voor elk Apple Watch-model en -formaat, en af en toe worden de meer premium afwerkingen, zoals keramiek, buiten de mix gelaten. Het goede nieuws is dat Apple Watch-opladers universeel compatibel zijn met elke versie die ooit is gemaakt.

Inbegrepen accessoires

Controleer bij het kopen van een oplader of oplaadstandaard of deze de ingebouwde magnetische oplaadschijf van Apple Watch bevat of dat u deze zelf moet leveren. Veel Apple Watch-opladers besparen kosten door je de oplader te laten gebruiken die je al hebt, wat geen slecht idee is, tenzij je er andere plannen voor had natuurlijk. Evenzo moet u bij het winkelen voor Apple Watch-hoesjes controleren of deze een schermbeschermer bevat of dat u deze apart moet kopen als u er een wilt.

iPhone-ondersteuning

Als je een Apple Watch-eigenaar bent, is de kans groot dat je een iPhone hebt, dus als je zoiets als een oplaadstation of zelfs een set oortelefoons koopt, is het een goed idee om te overwegen of je dat accessoire ook met je iPhone kunt gebruiken. Er zijn veel oplaaddocks beschikbaar die zowel een iPhone als een Apple Watch samen kunnen opladen, maar hoewel de oplaadvereisten voor een Apple Watch vrijwel universeel zijn, kunnen de oplaadbehoeften van de iPhone diverser zijn. Als je bijvoorbeeld een iPhone 12 hebt, wil je waarschijnlijk een MagSafe-oplader gebruiken, terwijl iPhone 7-gebruikers een bekabelde Lightning-verbinding nodig hebben.

FAQ

    Kun je een horlogebandje op je Apple Watch gebruiken?

    De Apple Watch heeft een speciaal bevestigingssysteem voor horlogebandjes, dus je moet ervoor zorgen dat elk horlogebandje dat je koopt speciaal voor de Apple Watch is ontworpen. Het goede nieuws is echter dat bandjes compatibel zijn met de respectievelijke maten van elke Apple Watch die ooit is gemaakt, wat betekent dat een band die is ontworpen voor de kleinere 38 mm Apple Watch Series 1 ook zonder problemen past op de 40 mm Apple Watch Series 6, en de hetzelfde geldt voor de oudere 42 mm Apple Watch-modellen versus de nieuwere 44 mm-versies.

    Moet je AirPods kopen om naar muziek te luisteren op je Apple Watch?

    Hoewel Apple's AirPods (of AirPods Pro) een van de beste keuzes zijn voor Apple Watch-gebruikers, kun je technisch gezien elke set Bluetooth-hoofdtelefoons of -oortelefoons koppelen aan je Apple Watch. In dat opzicht werkt het net als elk ander Bluetooth-apparaat. Als u echter van plan bent uw draadloze hoofdtelefoon ook met uw iPhone te gebruiken, moet u deze elke keer handmatig tussen apparaten schakelen. Dit is waar Apple's AirPods, AirPods Pro en zelfs de Beats-koptelefoon dingen veel gemakkelijker maken, dankzij een speciale chip die synchroniseert met al je Apple-apparaten via iCloud en automatisch verbinding maakt met het apparaat waar je naar luistert op een bepaald moment.

    Waarom zou je een beschermhoes voor je Apple Watch kopen?

    De Apple Watch is behoorlijk duurzaam, maar hij is niet ontworpen om bestand te zijn tegen sommige van de meer extreme activiteiten die veel gebruikers ondernemen. Hoewel het scherm bijvoorbeeld zal overleven als je met je pols tegen een muur of deurkozijn stoot, kan het een kickbokstraining niet overleven. Evenzo, hoewel de Apple Watch waterbestendig is, is hij alleen ontworpen voor activiteiten zoals zwemmen, dus gebruikers die van plan zijn te gaan duiken of zelfs waterskiën, moeten een meer waterdichte behuizing overwegen voor hun avonturen.

Aanbevolen: