Hoe u uw Smart Bag-batterij kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Smart Bag-batterij kunt verwijderen
Hoe u uw Smart Bag-batterij kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Leeg de zak en rits de binnenvoering open om de batterij te vinden.
  • Gebruik een schroevendraaier om de behuizing los te draaien, koppel vervolgens de kabel los en verwijder de slimme batterij.
  • Als je met slimme bagage reist, zoek dan uit wat het beleid van de luchtvaartmaatschappij is voordat je incheckt of je koffer meeneemt.

Slimme bagage heeft een oplaadbare batterij en kan je telefoon of laptop opladen, worden vergrendeld via een app op je smartphone, zelfs als je je tas niet in het zicht hebt, of worden gevolgd via GPS. Sommige hebben batterijen die krachtig genoeg zijn om van de ene poort naar de andere te rijden. Maar hier is het ding. Hoe netjes die slimme bagage ook is, je moet weten hoe je de batterij van je slimme tas kunt verwijderen.

In 2018 hebben de TSA en FAA nieuwe batterijvereisten vrijgegeven die veel slimme bagage aan de grond hebben gezet.

De batterij van uw Smart Bag verwijderen

De uitdaging die veel mensen hebben ondervonden met slimme bagage, is dat de batterijen moeilijk te verwijderen zijn. Hoewel sommige fabrikanten van slimme tassen zijn begonnen met het maken van batterijen die gemakkelijk te verwijderen zijn, vormen andere nog steeds een uitdaging.

Pop-out-batterijen worden steeds populairder en ze zijn net zo eenvoudig te verwijderen als op een knop te drukken totdat de batterij uit de houder springt. Vervolgens kunt u de losgekoppelde batterij in de tas opbergen en deze opnieuw plaatsen wanneer u landt.

De moeilijkere typen batterijen verschillen allemaal op een aantal kleine manieren. Sommige zijn ingewikkelder dan andere, maar de algemene instructies voor het verwijderen van die batterijen zijn:

  1. Leeg de slimme tas zodat je bij de binnenvoering van de tas kunt.

  2. Maak de binnenbekleding los om de accu te vinden. Het bevindt zich meestal aan de boven- of onderkant van de tas.
  3. Gebruik een schroevendraaier (soms meegeleverd met de bagage), schroef de behuizing los die het beslag op zijn plaats houdt.

    Image
    Image
  4. Koppel de accu los door de accukabel los te trekken van de aansluiting. Dan kun je je tas inpakken en de batterij in de tas opbergen (als je van plan bent om hem mee te nemen in het vliegtuig).

Zie je het probleem hier? Dit soort tassen hebben batterijen die moeilijk te bereiken zijn. De slimme tas moet leeg of bijna leeg zijn om toegang te krijgen tot de batterij en deze te verwijderen. Het batterijpakket moet dan in de handbagage worden opgeborgen en hoewel u het kunt vervangen zodra u bent geland, moet u dezelfde stappen opnieuw doorlopen. Verwijder wat er in de koffer zit om de batterijbehuizing te openen en de batterij te vervangen. Dat is moeilijk te doen in het midden van de luchthaven.

Zelfs slimme handbagage wordt beïnvloed

De batterijvereisten van de FAA maken duidelijk dat geen enkele lithium-ionbatterij kan worden ingecheckt in het vrachtruim van een vliegtuig. Dat betekent dat je slimme tas niet bij alle andere bagage in de buik van het vliegtuig kan blijven. Geen probleem, je gaat gewoon door, toch? Er zijn een paar problemen met die theorie.

Ten eerste, gezien de problemen die luchtvaartmaatschappijen hebben ondervonden met batterijen in zaken als vapen of elektronische sigaretten en smartphones die vlam vatten, zijn veel luchtvaartmaatschappijen niet langer bereid om u een aangesloten batterij toe te staan, zelfs niet in de cabine van het vliegtuig. Het tweede probleem is dat je tegenwoordig nooit weet wanneer de opbergbakken in de cabine vol raken voordat je een plek kunt vinden om je handbagage op te bergen, wat betekent dat het bij de gate kan worden gecontroleerd of van je kan worden afgenomen als je aan boord gaat het vliegtuig en opgeslagen in het vrachtruim van het vliegtuig.

Een ander probleem is dat niet alle luchtvaartmaatschappijen slimme tassen op dezelfde manier behandelen. Met American Airlines, Alaska Airlines en Southwest Airlines kunt u bijvoorbeeld het beslag in uw slimme tas laten zitten zolang het in het vliegtuig wordt vervoerd en in de cabine wordt opgeborgen. Als u de tas moet controleren, moet de batterij worden verwijderd en in de cabine worden bewaard. Delta en United vereisen dat de batterij wordt verwijderd, zelfs als de tas in de cabine is opgeborgen.

Als je van plan bent om met slimme bagage te reizen, bel dan alle luchtvaartmaatschappijen die bij je vlucht betrokken zijn om hun vereisten te weten te komen voordat je de tas probeert in te checken of mee te nemen.

Wat dat voor je slimme bagage betekent, is dat je de batterij uit de tas moet kunnen halen voordat je in het vliegtuig stapt. Het is prima om de batterij in uw ingecheckte bagage op te bergen. Het kan gewoon niet worden aangesloten.

Hoe fabrikanten van slimme tassen reageren op de nieuwe regels

Het realiseren van de nieuwe batterijregels maakt sommige slimme tassen nutteloos, sommige fabrikanten, zoals Away, dat enkele van de meest populaire slimme koffers op de markt maakt, proberen het proces gemakkelijker te maken. Away biedt nu bijvoorbeeld gratis conversies of conversiekits voor Away-bezitters van slimme tassen met de tassen in oudere stijl. Het bedrijf zal de batterij van je slimme tas gratis updaten of je een vervangende kit sturen die je zelf kunt updaten, zodat je een uitklapbare batterij hebt.

Andere fabrikanten, zoals Bluesmart, hebben de wijzigingen in de batterijvereisten niet overleefd. Maar andere slimme bagagebedrijven zijn opgedoken om ze te vervangen, dus er zijn genoeg opties beschikbaar voor slimme bagage met verschillende mogelijkheden. Dus zolang u de vereisten kent (dat de batterijen van smart bags verwijderbaar moeten zijn en dat u ze mogelijk moet verwijderen voordat u aan boord van een vliegtuig gaat), en u weet hoe u uw batterijen moet verwijderen en bewaren, kunnen uw smart bags nog steeds nuttig zijn.

Aanbevolen: