Hoe Alexa's stem te veranderen in Samuel L. Jackson

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa's stem te veranderen in Samuel L. Jackson
Hoe Alexa's stem te veranderen in Samuel L. Jackson
Anonim

Wat te weten

  • Maak het echo-apparaat wakker en zeg "Alexa, stel me voor aan Samuel L. Jackson." Bevestig na de vaardigheidshandleiding de aankoop door "Ja" te zeggen.
  • Om de vaardigheid te gebruiken, laat je je verzoeken voorafgaan met je wake-work en zeg je "Ask Sam" gevolgd door je verzoek.
  • Om van versie te wisselen, opent u de Alexa-app op uw smartphone en gaat u naar Menu > Instellingen > Voice Responses> Samuel L. Jackson > Expliciete inhoud.

Dit artikel legt uit hoe je de stem van Alexa kunt veranderen in die van acteur Samuel L. Jackson. Aanvullende informatie behandelt hoe te schakelen tussen expliciete en zuivere versies van zijn stem.

De Alexa-stem veranderen in die van Samuel L. Jackson

Je kunt deze vaardigheid inschakelen op elk van de Echo-apparaten die zijn verbonden met je Amazon-account. Volg deze stappen:

Er zijn twee versies van Jackson's stem beschikbaar: expliciet en clean. Je kunt schakelen tussen de twee versies met behulp van de Alexa-app als je zijn stem liever gebruikt in de buurt van kinderen of anderen die beledigd kunnen zijn door de expliciete versie. Instructies vindt u hieronder.

  1. Activeer je Echo-apparaat met je wake-word.
  2. Begin de vaardigheid door te zeggen " Alexa, stel me voor aan Samuel L. Jackson."
  3. Na een lange uitleg over hoe de vaardigheid werkt, wordt je gevraagd om je aankoop te bevestigen. Zeg " Ja."
  4. Om de vaardigheid te gebruiken, laat je je verzoeken voorafgaan met je wekwoord, dan " Vraag Sam", vraag dan muziek aan, stel een timer in, ontvang het weer, leer een grappige grap, of andere artikelen. Je kunt ook vragen stellen over de carrière en interesses van Jackson. Voorbeeld: 'Alexa, vraag Sam welke dag het is.'

Hoe om te schakelen tussen expliciete en schone versies van Samuel L. Jackson

Je kunt deze wijziging niet aanbrengen met je Echo-apparaat; je moet de Alexa-app gebruiken door deze stappen te volgen:

  1. Open de Alexa-app op je smartphone.
  2. Tik op het hamburger-menu linksboven in de app om het primaire Alexa-menu te openen. Tik vervolgens op Instellingen.
  3. Tik onder Alexa-voorkeuren op Spraakreacties.

    Image
    Image
  4. Tik onder Celebrity Voices op Samuel L. Jackson.
  5. Zet de schakelaar naast Expliciete inhoud op Aan of Uit. On staat expliciete zinnen van Jackson toe; Off biedt schonere zinnen.

    Image
    Image

Hoe Alexa Celebrity Voices werken

Deze beroemdheidsstemfunctie is eigenlijk een Alexa-vaardigheid die je inschakelt om je de stem van Samuel L. Jackson te laten horen wanneer je muziek aanvraagt, een timer instelt, de weersvoorspelling en andere basisitems. Je zult hem echter niet horen reageren op lijst-, herinnerings-, vaardigheids- of Amazon-winkelverzoeken; hij zal in plaats daarvan het gesprek naar Alexa sturen met een opmerking als: 'Ja, dat is belangrijk. Laten we het Alexa vragen.'

Eenmaal ingeschakeld, kun je Sam vragen stellen op elk Echo-apparaat dat op je account is aangesloten.

Deze vaardigheid is alleen beschikbaar voor apparaten die de Engelse taaloptie in de Verenigde Staten gebruiken. Het kost $ 4,99 om in te schakelen.

Aanvullende informatie over Amazon Celebrity Voices

Naast Samuel L. Jackson kun je Shaquille O'Neal of Melissa McCarthy kiezen als Alexa's beroemdheidsstem om bepaalde vragen te beantwoorden en bepaalde zinnen uit te spreken, bijvoorbeeld in weerberichten of grappen. Deze stemmen kosten ook $ 4,99.

Er is ook een mannelijke stem waar je (gratis) voor kunt kiezen bij het instellen van Alexa.

Andere stemvaardigheden van beroemdheden voeren specifieke taken uit. "Gordon Ramsay" zal bijvoorbeeld een gerecht beoordelen dat je hebt gemaakt en een kritiek geven; hij geeft geen antwoorden op het weer of stelt geen timers in, enz.

Aanbevolen: