Google Home Update voegt Android/Google TV Remote toe

Google Home Update voegt Android/Google TV Remote toe
Google Home Update voegt Android/Google TV Remote toe
Anonim

De dagen van vertrouwen op onhandige fysieke afstandsbedieningen kruipen langzaam ten einde.

Google heeft zojuist een speciale Android/Google TV-afstandsbedienings-app uitgerold als onderdeel van de Google Home 2.46-update, volgens 9to5Google. Degenen die een Android/Google TV of Chromecast-apparaat hebben, hoeven niet langer een ingepakte afstandsbediening te gebruiken, wat altijd fijn is.

Image
Image

De speciale afstandsbediening doet alles wat je verwacht, inclusief navigeren via swipe en snelle mute- en volumeaanpassingsmogelijkheden. Je kunt ook een toetsenbord gebruiken om lange wachtwoorden en zoekbalktermen in te typen.

De Google TV-app bevat al een afstandsbedieningsoptie, maar het zou voor veel gebruikers handiger moeten zijn om deze als onderdeel van het algehele Google Home-ecosysteem te gebruiken. Google TV heeft deze week ook een kleine update ontvangen die gebruikers waarschuwt wanneer hun favoriete inhoud gratis beschikbaar is om te bekijken.

Anders dan de afstandsbediening is Google Home 2.46 een relatief kale update, met oplossingen voor verschillende bugs en enkele algemene prestatieverbeteringen, zoals vermeld op APKMirror.

De afstandsbediening is vandaag vrijgegeven voor Android-gebruikers via de Play Store. Apple-gebruikers zullen echter even moeten wachten, aangezien de iOS-versie van Google Home 2.46 de functie voor afstandsbediening niet bevat. Het zal worden opgenomen in een toekomstige update.

Aanbevolen: