Nieuwe Plex-update voegt Discovery-tabblad en universele volglijsten toe

Nieuwe Plex-update voegt Discovery-tabblad en universele volglijsten toe
Nieuwe Plex-update voegt Discovery-tabblad en universele volglijsten toe
Anonim

Streamingservice-aggregaat Plex rolt een enorme update van de gebruikersinterface uit en voegt nieuwe secties toe die het gemakkelijker maken om inhoud te vinden.

In het nieuwe gedeelte Ontdekking kun je zien welke shows en films trending zijn op geselecteerde streamingplatforms, en een nieuwe Universal Watchlist consolideert alles wat je van plan bent te kijken, onthult Plex. Er is ook een nieuwe zoekfunctie voor meerdere services waarmee u op alle ondersteunde platforms naar inhoud kunt zoeken.

Image
Image

Het gedeelte Ontdekking wordt weergegeven als een nieuw tabblad in het menu aan de linkerkant. U kunt selecteren op welke streamingdiensten en persoonlijke bibliotheken u de functie wilt concentreren. Samengestelde aanbevelingen verschijnen in een eindeloos scrollend menu met hun daaropvolgende trailers.

De universele volglijst is een subsectie op het tabblad Start waarmee je de inhoud kunt selecteren die je van plan bent te bekijken vanaf ondersteunde platforms, inclusief de eigen bibliotheek van Plex. De kijklijst geeft ook aan of de film in de bioscoop draait en laat je weten wanneer deze beschikbaar is om te bekijken op een dienst. Er wordt een nieuwe knop toegevoegd aan trailers waarmee je de film aan de lijst kunt toevoegen zonder een beat over te slaan.

Image
Image

Dit alles wordt ondersteund door de nieuwe zoekbalk voor meerdere platforms die naar inhoud op heel Plex zoekt zonder een specifieke app te hoeven doorzoeken. Het zal je de releasedatum vertellen en of het op een persoonlijke mediaserver staat.

De nieuwe functies zullen voor iedereen gratis zijn, hoewel het tabblad Discovery en Universal Watchlist technisch nog in bèta zijn. Omdat ze nog steeds aan het testen zijn, vraagt Plex zijn gebruikers om contact met hen op te nemen op hun officiële forums voor feedback.

Aanbevolen: