Google Maps iOS-update voegt donkere modus toe

Google Maps iOS-update voegt donkere modus toe
Google Maps iOS-update voegt donkere modus toe
Anonim

De Google Maps iOS-app krijgt enkele bijgewerkte functies, waaronder een donkere modusoptie.

Google heeft dinsdag de nieuwe updates voor de iOS Google Maps-app aangekondigd. De donkere modus zal de komende weken beschikbaar zijn voor iOS-gebruikers, bijna twee jaar nadat Apple voor het eerst de donkere modus in iOS 13 had uitgerold. Android-gebruikers hebben sinds februari 2021 de donkere modus op Google Maps.

Image
Image

iOS-gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun live locatie te delen met Google Maps via iMessage-contacten. Uw locatie wordt standaard een uur lang gedeeld met wie u maar wilt, met de optie om het delen van uw locatie tot drie dagen uit te breiden, waardoor Google Maps op gelijke voet komt met de eigen Maps-app van Apple.

De andere Google Maps voor iOS-updates bevatten twee nieuwe handige widgets voor het startscherm: een widget voor nabijgelegen verkeer en een zoekwidget. De eerste laat u zien hoe het verkeer bij u in de buurt is voordat u naar uw bestemming vertrekt, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen. Met dit laatste kun je de plaatsen opslaan die je het meest bezoekt, zodat je sneller toegang hebt tot routebeschrijvingen en verkeersinformatie.

Zoals opgemerkt door The Verge, kun je de donkere modus in Google Maps inschakelen via het instellingenmenu van de app en ook de cyclus tussen lichte en donkere modi instellen op het tijdstip van de dag.

Aanbevolen: