Xbox-update van maart 2022 voegt nieuwe functie voor snel hervatten toe

Xbox-update van maart 2022 voegt nieuwe functie voor snel hervatten toe
Xbox-update van maart 2022 voegt nieuwe functie voor snel hervatten toe
Anonim

Het Xbox-team rolt de update van maart uit met fixes en nieuwe functies voor zijn gameconsoles en controllers.

De update voegt de mogelijkheid toe om twee games vast te zetten in plaats van één op Quick Resume, een optie om de Share-knop opnieuw toe te wijzen en een nieuw audio-instellingenmenu. Er komen fixes aan in de vorm van een firmware-update die tot doel heeft de prestaties van bepaalde Xbox-controllers te verbeteren.

Image
Image

Quick Resume is alleen voor Xbox Series X|S-consoles en stelt je in staat om twee games vast te pinnen die je kunt kiezen tussen spelen zonder enige voortgang te verliezen. Vastgezette spellen worden alleen verwijderd door ze handmatig te selecteren, zoals bij het vastzetten van een ander spel of wanneer een vastgezette game een verplichte update ontvangt.

Bovendien kun je nu de Share-knop op je Xbox Wireless, Elite Series 2 en Adaptive Controller opnieuw toewijzen dankzij een nieuwe Xbox Accessories-app. Nieuwe opties zijn onder meer het dempen van de tv, het openen van de vriendenlijst of toegang tot het prestatiemenu. Deze mogelijkheid maakt het ook gemakkelijker voor gamers met een handicap om toegang te krijgen tot ondersteunende technologie.

Image
Image

De laatste grote update komt in een begeleide audio-installatie die u laat zien hoe u uw luidsprekers en algemene installatie configureert om optimaal te profiteren van de nieuw toegevoegde Dolby Atmos-ondersteuning.

Wat betreft de binnenkomende fixes, het Xbox-team ging niet in detail, maar het vermeldde wel dat de Elite Series 2, Adaptive en Xbox One met Bluetooth-ondersteuningscontrollers prestatieverbeteringen zullen zien.

Aanbevolen: