Pixelmator Pro 2.3-update voegt verschillende nieuwe functies toe

Pixelmator Pro 2.3-update voegt verschillende nieuwe functies toe
Pixelmator Pro 2.3-update voegt verschillende nieuwe functies toe
Anonim

De nieuwste update voor Pixelmator Pro, genaamd 'Abracadabra', voegt verschillende nieuwe functies toe om het verwijderen en vervangen van de achtergrond gemakkelijker te maken.

Minder dan een maand na de grote 2.2 Caramel-update, gaat Pixelmator Pro naar 2.3 met zijn nieuwe Abracadabra-update, genoemd naar de 'magische' manier waarop de nieuwe functies werken. De nieuwste versie voegt verschillende nieuwe manieren toe om het bewerken van achtergronden sneller en gemakkelijker te maken met behulp van machine learning-algoritmen waarvan het bedrijf zegt dat het 12 maanden duurde om te ontwikkelen.

Image
Image

De eerste is de Magic Background Eraser, die met één klik de achtergrond van een afbeelding kan verwijderen. Er is ook een Decontaminate Colors-optie beschikbaar, die automatisch sporenachtergrondkleuren rond de randen van het geselecteerde object verwijdert.

Volgens Pixelmator Team, "… hebben we een convolutioneel neuraal netwerk getraind om het onderwerp in vrijwel elke afbeelding te vinden en automatisch de achtergrond te verwijderen." Je kunt ook de functie Achtergrond verwijderen in de Finder-app gebruiken als een snelle actie.

Automatische onderwerpselectie is een andere belangrijke toevoeging, waarmee u met een klik het onderwerp van een afbeelding kunt bepalen. Indien nodig kunt u ook de opnieuw ontworpen functie Smart Refine gebruiken om een ruwe selectie automatisch veel verder te verfijnen.

Image
Image

De 2.3-update voor Pixelmator Pro is nu beschikbaar. Er zijn ook plannen om deze nieuwe functies in de toekomst naar de iOS-versie te brengen, volgens een opmerking van Pixelmator Team. Het zal echter waarschijnlijk niet naar Pixelmator Photo voor de iPad komen, omdat die app geen lagen gebruikt.

Aanbevolen: