Hoe u uw Amazon Prime-kijkgeschiedenis kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Amazon Prime-kijkgeschiedenis kunt verwijderen
Hoe u uw Amazon Prime-kijkgeschiedenis kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Amazon's Prime Video pagina. Meld u aan als u niet bent aangemeld.
  • Select Settings > Watch History > View Watch History.
  • Selecteer Verwijderen uit de kijklijst video's (of vergelijkbaar) naast de films die je wilt verwijderen. Er is geen batchmethode om alle inhoud te verwijderen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Amazon Prime-kijkgeschiedenis kunt verwijderen. Het bevat ook informatie over het blokkeren van titels van je Amazon Prime-aanbevelingen.

Hoe u uw Amazon Prime-kijkgeschiedenis kunt verwijderen

Je Amazon Prime-kijkgeschiedenis houdt alle films en tv-programma's bij die je op Prime Video hebt bekeken. Het bevat ongeveer de laatste 200 films en tv-series die je hebt bekeken. Alles wat je op je smartphone, tablet, smart-tv, streamingapparaat of gameconsole hebt bekeken, staat allemaal in deze lijst.

Volg deze stappen om je Amazon Prime-kijkgeschiedenis te verwijderen:

  1. Ga naar Amazon.com Prime Video. (Deze link brengt je rechtstreeks naar de startpagina van Prime Video).

    Image
    Image
  2. Log in met het Amazon-account dat is gekoppeld aan de Prime-kijkgeschiedenis die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Prime Video als je nog niet op de pagina bent.

    Image
    Image
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op Bekijk Geschiedenis.

    Image
    Image
  6. Klik op Bekijk Kijkgeschiedenis.

    Image
    Image
  7. Dit scherm is je volledige Prime-kijkgeschiedenis. Hier worden de laatste 200 films en tv-programma's weergegeven die u hebt bekeken. Blader door deze lijst totdat u het item of de items vindt die u wilt verwijderen. Om een item te verwijderen, klik je op Verwijder dit uit bekeken video's (het kan voor sommige mensen ook Hide this worden genoemd, maar beide doen hetzelfde).

    Image
    Image
  8. Na het klikken op de link verdwijnt het item. Herhaal dit voor elk item dat je uit je kijkgeschiedenis wilt verwijderen.

Er is geen manier om je hele kijkgeschiedenis in bulk te verwijderen met een enkele klik, vermoedelijk omdat Amazon je kijkgeschiedenis wil gebruiken om aanbevelingen te doen en het je niet gemakkelijk wil maken om die gegevens te verbergen. Dus totdat Amazon deze optie toevoegt, kun je de kijkgeschiedenis-items slechts één voor één verwijderen.

Hoe titels van uw Amazon Prime-aanbevelingen te blokkeren

Hoewel je niet gemakkelijk je hele kijkgeschiedenis kunt verwijderen, heb je wel enkele opties als je je zorgen maakt over de invloed van een titel op je aanbevelingen:

  1. Volg stappen 1-7 van de laatste sectie.
  2. Je kunt een film of tv-programma beoordelen. Door deze informatie te verstrekken, weet Amazon wat je wel en niet leuk vindt, en kan je betere aanbevelingen doen voor dingen om naar te kijken. Klik gewoon op de sterpictogrammen rechts van het item om het te beoordelen.
  3. Je kunt een item ook in je kijkgeschiedenis laten staan, maar uitsluiten dat het wordt gebruikt om je aanbevelingen te doen. Om dat te doen, vinkt u het vakje aan naast Ik gebruik dit liever niet voor aanbevelingen voor dat item.

    Image
    Image

De kijkgeschiedenis houdt geen afzonderlijke afleveringen bij; als je 10 afleveringen van hetzelfde seizoen kijkt, verschijnt dat als één item

Aanbevolen: