Hoe Samsung Find My Mobile te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Find My Mobile te gebruiken
Hoe Samsung Find My Mobile te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar FindMyMobile. Samsung.com en meld u aan. Selecteer Ring als uw telefoon in de buurt is. Selecteer Locatie volgen om het op afstand te vinden.
  • Selecteer Lock om uw apparaat te beveiligen. U kunt desgewenst een pincode en een bericht instellen. Selecteer Erase Data om de telefoon volledig te wissen.
  • Gebruik Oproepen/Berichten ophalen om uw 50 recente oproepen en berichten van uw ontbrekende telefoon te ontvangen.

De Samsung Find My Mobile-telefoonzoeker lokaliseert uw apparaat op een kaart. Het werkt net als de Google Find My Device- en Apple Find My iPhone-apps. De Samsung-telefoontracker houdt ook uw telefoon in de gaten totdat u deze opha alt.

Hoe de Samsung Phone Locator te gebruiken

Als je de Samsung Find My Mobile-service nog nooit eerder hebt gebruikt, moet je akkoord gaan met de Servicevoorwaarden voordat je begint. Na een snelle installatie kun je de locatie van je telefoon bepalen.

Samsung Find My Mobile werkt alleen als je telefoon is ingeschakeld. Als het is uitgeschakeld, controleer dan regelmatig of iemand het heeft ingeschakeld. Als de batterij leeg is, moet je je toevlucht nemen tot ouderwets speurwerk.

  1. Ga naar FindMyMobile. Samsung.com. U vindt de online tool van Samsung voor het lokaliseren van een verloren apparaat. Als u deze tool nog nooit hebt gebruikt vanaf de computer die u momenteel gebruikt en niet bent aangemeld, selecteert u Aanmelden.

    Image
    Image

    Als je de service eerder hebt gebruikt vanaf de computer die je momenteel gebruikt en bent aangemeld, wordt meteen weergegeven waar je telefoon zich bevindt.

  2. Voer op het aanmeldingsscherm het e-mailadres of telefoonnummer in dat is gebruikt om uw Samsung-account in te stellen, evenals uw wachtwoord.

    Image
    Image
  3. Als je deze tool nog niet eerder hebt gebruikt, ga dan akkoord met het privacybeleid van Samsung, sta het toe je telefoon te lokaliseren en accepteer een aantal wettelijke bepalingen. Als je dat allemaal goed vindt, selecteer dan Akkoord.

    Image
    Image
  4. Als uw telefoon is aangemeld bij uw Samsung-account, vindt Zoek mijn mobiel onmiddellijk uw verloren telefoon op een kaart.

    Image
    Image
  5. Als je verloren telefoon in de buurt is en je kunt hem niet vinden, selecteer dan Ring en selecteer vervolgens Ring om het apparaat te bedienen om een beltoon of geluid uit te zenden. Het gaat over op het hoogste volume, zelfs als het geluid is uitgeschakeld.

    Image
    Image
  6. Je kunt de Samsung Zoek mijn mobiel-functie ook vragen om je telefoon in de gaten te houden totdat je hem terugkrijgt. Selecteer Track Location in het menu Hulpmiddelen op afstand en selecteer vervolgens Start.

    Image
    Image

    Find My Mobile werkt de locatie elke 15 minuten bij. Het geeft ook een melding op de telefoon weer dat de locatie wordt gevolgd.

Hoe Samsung Phone Locator te gebruiken om uw apparaat te beveiligen

Als je telefoon ergens redelijk veilig is totdat je hem weer kunt gebruiken, neem dan even de tijd om voorzorgsmaatregelen te nemen. U kunt verschillende dingen doen, zoals het in de energiebesparende modus zetten, een back-up maken van de inhoud en het vergrendelen.

  1. Selecteer Lock in het menu voor beheer op afstand. Het legt uit dat je telefoon momenteel niet is vergrendeld, maar je kunt hem nu vergrendelen en contactgegevens voor noodgevallen op het scherm weergeven, biometrie onderbreken, het gebruik van Samsung Pay stoppen en voorkomen dat iemand het apparaat uitschakelt. Selecteer Volgende

    Image
    Image
  2. Je hebt de mogelijkheid om een pincode in te stellen die de telefoon ontgrendelt zodra je hem terugkrijgt. U kunt ook een bericht invoeren dat op het vergrendelscherm van uw verloren telefoon verschijnt. Geef desgewenst een telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent als iemand het apparaat eerder vindt dan u.

    Image
    Image
  3. Als je bang bent dat je je apparaat niet terugkrijgt voordat iemand anders het te pakken krijgt, wis dan alle gegevens op de telefoon. Selecteer Erase Data en selecteer vervolgens Factory data reset. Als u Samsung Pay gebruikt, wilt u misschien uw Samsung Pay-gegevens wissen.

    Image
    Image

Hoe u uw telefoon kunt beheren met Samsung Find My Mobile

Je hebt ook opties voor het beheren van je apparaatfuncties terwijl je er geen controle over hebt. Als u bijvoorbeeld belangrijke berichten mist terwijl u uw Galaxy-telefoon kwijt bent, opent u uw recente oproepen en berichten vanaf de computer die u gebruikt om de telefoon te vinden. U kunt ook de levensduur van de batterij verlengen, zodat u de telefoon kunt bellen wanneer u in de buurt bent om deze te lokaliseren.

  1. Selecteer Oproepen/Berichten ophalen.

    Image
    Image
  2. Het volgende scherm legt uit hoe deze functie werkt. Selecteer Ophalen om uw 50 recente oproepen en berichten op te halen. Geef het even en het toont een lijst van iedereen die je onlangs heeft gebeld of een bericht heeft gestuurd.

    Image
    Image
  3. Samsung Find My Mobile geeft het batterijniveau op uw telefoon weer in het menu Hulpprogramma's voor extern beheer. Als de batterij bijna leeg is en u denkt dat hij zal uitschakelen voordat u hem opha alt, verleng dan de levensduur van de batterij op afstand. Selecteer Extend Battery Life en selecteer vervolgens Extend om deze functie te gebruiken.

    Image
    Image

Aanbevolen: