Hoe Samsung Pay te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Pay te gebruiken
Hoe Samsung Pay te gebruiken
Anonim

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Samsung Pay instelt en gebruikt. De Samsung Pay-app is vooraf geïnstalleerd op alle ondersteunde Galaxy-, Galaxy Edge- en Galaxy Note-apparaten.

Hoe u Samsung Pay op uw telefoon kunt instellen

Voordat u goederen en diensten kunt betalen met Samsung Pay, moet u zich aanmelden via de app en een betaalkaart of account toevoegen. Zorg ervoor dat u de creditcard of bankpas bij de hand heeft die u wilt gebruiken voordat u dit proces start.

  1. Open de Samsung Pay-app en accepteer de algemene voorwaarden en tik vervolgens op Aan de slag. U moet een Samsung-account instellen als u er nog geen heeft.

    Als er een probleem is met de app, installeer Samsung Pay dan opnieuw vanuit de Google Play Store.

  2. De app zal je vragen om een pincode, vingerafdrukscan of irisscan te registreren om als authenticatie te gebruiken. Als je al een Samsung-account hebt ingesteld op het apparaat, zou je bestaande pasmethoden moeten kunnen selecteren.
  3. Tik in het gedeelte Kaarten op + Credit/debet tenzij je een andere betaalmethode hebt die je wilt gebruiken.

  4. Tik in het pop-upmenu op Voeg creditcard/betaalpas toe.

    Image
    Image
  5. Sta de app toestemming toe om toegang te krijgen tot de camera van het apparaat. Wanneer er een venster verschijnt met een vak in het midden, plaatst u de creditcard of betaalpas volledig in het kader. De app zou automatisch het kaartnummer moeten detecteren en naar een ander invoerscherm gaan.

    Selecteer de Kaart handmatig invoeren optie onder het frame als je problemen hebt om de kaart te registreren. Er is ook een optie om Paypal toe te voegen als je op de een of andere manier per ongeluk bij deze stap bent gekomen.

  6. Controleer nogmaals of het kaartnummer juist is en voer vervolgens de Naam van de kaarthouder in, de Vervaldatum van de kaart,Beveiligingscode en uw Zip Code Als u zeker weet dat de informatie correct is, tikt u op Volgende rechtsonder.

    Bij bepaalde kaarten kunt u een waarschuwing krijgen dat uw kaartuitgever Samsung Pay nog niet ondersteunt. Als dit gebeurt, moet je stap 1 tot en met 5 opnieuw bezoeken om een andere kaart toe te voegen.

  7. De app geeft je een Servicevoorwaarden overeenkomst voor de kaart die je hebt ingediend. Accepteer de voorwaarden door Akkoord met alles rechtsonder te kiezen.
  8. U moet uw kaart verifiëren met een van de vermelde methoden. U kunt een sms naar uw geverifieerde telefoonnummer laten sturen of ervoor kiezen om de bank te bellen. Je kunt dit ook negeren om het later te voltooien, maar je de kaart niet kunt gebruiken totdat je dit hebt gedaan.
  9. Als deze instelling goed werkt, zou je betaalkaart als nieuwe betaalmethode in de app moeten worden vermeld. De app zou alle creditcards en betaalpassen moeten vermelden die u toevoegt onder de Cards sectie.

Hoe u met uw telefoon kunt betalen met Samsung Pay

Als je een geaccepteerde betaalmethode hebt in de Samsung Pay-app, kun je die rekening gebruiken om via je telefoon voor goederen en diensten te betalen.

  1. Open de Samsung Pay-app en selecteer de gewenste betaalrekening of kaart door erop te tikken.
  2. Kies een authenticatiemethode en scan uw vingerafdruk, iris of voer uw unieke pincode in wanneer u wordt gevraagd om verder te gaan met de transactie.

    Image
    Image
  3. Nadat de betaling is geautoriseerd, houdt u de achterkant van uw telefoon tegen de betaalautomaat of registreert u zich. De eerste keer dat u dit doet, zal vreemd en onhandig lijken, maar u zult eraan wennen dat uw telefoon klaar is om te betalen en waar u de telefoon in de buurt van de terminal moet plaatsen. U zou een kleine melding moeten zien verschijnen met de transactiegegevens, inclusief de naam van de handelaar en het totale betalingsbedrag.

    Als je een debetkaart kiest, moet je nog steeds de pincode van je bankkaart op de beta alterminal invoeren, net zoals je zou doen wanneer je de kaart gebruikt om te betalen.

    Image
    Image

Welke telefoons zijn compatibel met Samsung Pay?

Samsung Pay is exclusief beschikbaar op de smartphones van het bedrijf. Het werkt met de meeste budget- tot middenklasse telefoons, inclusief de Galaxy S-serie.

Samsung houdt een up-to-date lijst bij van telefoons die compatibel zijn met Samsung Pay.

Waar wordt Samsung Pay geaccepteerd?

In tegenstelling tot sommige van zijn rivalen, bijvoorbeeld Apple Pay en Google Pay, wordt beweerd dat Samsung Pay vrijwel overal werkt. De meeste mobiele contactloze systemen vereisen een moderne kassa die NFC of Bluetooth ondersteunt. Volgens Samsung zou Pay echter zelfs moeten werken met oudere magneetstripterminals, zoals de zelfstandige betaalapparaten die onafhankelijke leveranciers meestal gebruiken.

Samsung Pay is compatibel met NFC-magneetstrip- en EMV-terminals (Europay, MasterCard en Visa), inclusief op chips gebaseerde kaarten. De uitzondering zijn lezers waarvoor u een kaart moet plaatsen, zoals de gedateerde lezers op benzinepompen en geldautomaten.

Samsung Pay ondersteunt alle grote luchtvaartmaatschappijen en werkt in 25 landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, het VK, China, Franca, Australië, Brazilië, Hong Kong, India, Italië, Mexico, Puerto Rico, Rusland, Zuid Korea, Spanje, Zweden, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten en meer.

Als je nog meer informatie nodig hebt, kun je de officiële Samsung Pay-ondersteuningspagina bezoeken.

Wat is Samsung Pay?

Samsung Pay is een contactloos mobiel betalingssysteem, beschikbaar op alle nieuwere smartphones van het merk, vanaf Galaxy Note 5 en hoger.

Het doel van de app is vrij eenvoudig. Het is een digitale portemonnee die is ontworpen om betalingsopties op te slaan, waaronder creditcards, betaalpassen en verschillende beloningskaarten. Op voorwaarde dat u zich in een winkel of winkel bevindt die contactloze betalingen accepteert; u kunt snel op uw telefoon tikken of vegen om goederen te betalen.

Het is een superhandige en relatief snelle manier om voor goederen en diensten te betalen, zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken of betaalkaarten uit een handtas hoeft te halen.

Het is echter niet het enige mobiele betalingssysteem dat u kunt gebruiken. Vergelijkbare apps zijn onder meer Google Pay, Apple Pay op de smartphones van Apple, Paypal en Venmo.

Aanbevolen: