Calm's nieuwe gezinsplan laat meer mensen mediteren

Calm's nieuwe gezinsplan laat meer mensen mediteren
Calm's nieuwe gezinsplan laat meer mensen mediteren
Anonim

Je kunt nu je Calm-app upgraden naar een premium gezinsabonnement om meditatietechnieken te delen met familie en vrienden.

De populaire meditatie-app kondigde maandag het nieuwe abonnement aan. Het nieuwe premium gezinsabonnement biedt in totaal zes premium-accounts (of jij en vijf anderen) voor $ 99,99 per jaar.

Image
Image

Elk lid heeft nog steeds een aparte accountaanmelding en alles, van sessiegeschiedenis tot check-ins, is nog steeds privé voor elk individu in het plan.

Het premium gezinsabonnement stelt jou en wie je ook kiest in staat om de premiumfuncties van de Calm-app te ervaren, waaronder zaken als kalmerende natuurgeluiden, slaapliedjes en slaapverhalen, geleide meditaties, dankbaarheid en stemmingscheck-ins, en meer.

Volgens Mashable was een gecombineerd gezinsabonnement de meest gevraagde functie die gebruikers van de app wilden. Er was echter al een functie voor een gezinsabonnement beschikbaar van de directe concurrent van Calm, Headspace, die dezelfde prijs bood voor hetzelfde aantal accounts.

Met het nieuwe premium gezinsabonnement kun je je dierbaren aanmoedigen om deel te nemen aan je reis van meditatie en mindfulness. Volgens een combinatie van onderzoeken van The Good Body mediteren 200-500 miljoen mensen wereldwijd, en meer dan 14% van de Amerikaanse volwassenen heeft minstens één keer meditatie geprobeerd.

En zelfs als je vrienden of familie nog nooit eerder hebben gemediteerd, biedt Calm meditatietechnieken voor beginners, zodat meer mensen in je leven meer zen kunnen worden.

Calm is de achtste meest populaire app in de categorie Gezondheid en fitness in de App Store, met meer dan 4 miljoen abonnees. Andere populaire opties voor meditatie-apps zijn Headspace, Insight Timer, Aura, Mindwell en meer.

Aanbevolen: