Hoe de Netflix-app voor Android-tablets te gebruiken om shows offline te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Netflix-app voor Android-tablets te gebruiken om shows offline te bekijken
Hoe de Netflix-app voor Android-tablets te gebruiken om shows offline te bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het Download-pictogram (de pijl-omlaag) op de beschrijvingspagina van een film of naast afzonderlijke afleveringen om ze op uw tablet op te slaan.
  • Selecteer Downloads om je video's te bekijken en te beheren. Je kunt ze hier afspelen of verwijderen.
  • Gedownloade inhoud blijft zeven dagen op uw apparaat staan. Daarna moet je de show of film opnieuw downloaden.

Zelfs met het beste smartphone-abonnement en tonnen data is er altijd een limiet. Als u onderweg media wilt bekijken, is het leren hoe u series van Netflix downloadt op uw Android-apparaat met Android 4.4.2 KitKat of hoger de beste manier om films en series offline te bekijken.

Films downloaden van Netflix

Je moet eerst de Netflix-app installeren, die je kunt downloaden uit de Google Play Store. Nadat het is geïnstalleerd, zijn de stappen voor het downloaden van films en tv-programma's hetzelfde, ongeacht het type apparaat dat u gebruikt:

  1. Start de Netflix-app en log in op je account. Als je de app net hebt geïnstalleerd of bijgewerkt, zou je een bericht moeten zien waarin staat dat je moet zoeken naar de Pijl omlaag naast titels die je wilt downloaden en offline wilt bekijken.
  2. Tik op Downloads onder aan het scherm en tik vervolgens op Zoek iets om te downloaden om alle tv-programma's en films te zien die beschikbaar zijn voor downloaden.

    Image
    Image
  3. Wanneer je een programma of film selecteert in de Netflix-app, tik je op de pijl-omlaag op de beschrijvingspagina van de film of naast afzonderlijke afleveringen.

  4. Tik op Downloads onderaan het scherm om de show of film te vinden die je zojuist hebt gedownload.

    Image
    Image

Netflix-downloads blijven zeven dagen op je apparaat staan. Daarna moet je de show of film opnieuw downloaden.

Netflix slimme downloads, gedeeltelijke downloads en downloads voor jou

Als je slimme downloads gebruikt, verwijdert de Netflix-app automatisch degene die je hebt bekeken en downloadt de volgende batch, zodat ze klaar zijn voor gebruik. Het werkt alleen op wifi, dus het gebruikt je gegevens niet als je het niet verwacht.

Slimme downloads zijn standaard ingeschakeld, maar als je zeker wilt weten dat het is ingeschakeld of als je het wilt uitschakelen, ga je naar je downloads en tik je op Smart Downloads bij de bovenkant van het scherm.

Onder Smart Downloads, ziet u een optie genaamd Downloads For You. Als je deze functie inschakelt, downloadt Netflix automatisch voorgestelde films en programma's naar je apparaat op basis van je kijkgeschiedenis en profielvoorkeuren.

Image
Image

Netflix laat je gedeeltelijk gedownloade films en tv-programma's offline bekijken. Dit is vooral handig als je op reis bent en mogelijk geen toegang hebt tot wifi. Zodra je een sterke, stabiele internetverbinding hebt, kun je het downloaden en bekijken van die inhoud hervatten.

Netflix-downloads verwijderen

Als u programma's en films van uw apparaat wilt verwijderen, tikt u op het blauwe vinkje naast de titel en tikt u vervolgens op Verwijder download.

Als u al uw downloads in één keer wilt verwijderen, tikt u op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van de app en tikt u vervolgens op App-instellingen> Verwijder alle downloads.

Image
Image

De Netflix-downloadinstellingen wijzigen

Als je de standaard videokwaliteit van je downloads wilt wijzigen, of als je inhoud wilt downloaden met je mobiele data, tik je op je profielpictogram in de rechterbovenhoek van de Netflix-app en tik vervolgens op App-instellingen.

Als je geen Netflix-films en -shows kunt downloaden

Als je de bovenstaande instructies hebt gevolgd maar geen media van Netflix kunt downloaden omdat je de optie niet hebt, moet je twee dingen overwegen:

  • Gebruik je een compatibele versie van Android? Als je versie 4.4.2 (KitKat) of hoger niet gebruikt, kun je geen Netflix-programma's downloaden.
  • Sommige programma's en films zijn niet beschikbaar om later te downloaden en offline te bekijken. Het kan zijn dat uw favorieten op dit moment niet beschikbaar zijn.

Aanbevolen: