Hoe Netflix-shows en films te downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix-shows en films te downloaden
Hoe Netflix-shows en films te downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Om programma's te vinden om te downloaden op mobiel, ga naar Downloads > Find Something to Download.
  • Ga in Windows naar het hamburger-menu > Mijn downloads > Zoek iets om te downloaden.
  • Om een download op mobiel te starten, tikt u op Download naast een programma.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je shows en films downloadt in de Netflix-app. Aanvullende informatie behandelt hoe u downloads kunt verwijderen, downloadinstellingen kunt beheren, slimme downloads kunt gebruiken en downloads voor u kunt in- en uitschakelen.

De Netflix-downloadfunctie is alleen beschikbaar in de Microsoft Store voor Windows 10 en 8 en de officiële mobiele apps voor Android en iOS.

Zo vind je Netflix-shows om te downloaden

Als je net de Netflix-app voor Windows, Android of iOS hebt geïnstalleerd of bijgewerkt, zou je een eerste bericht moeten zien waarin staat dat je moet zoeken naar het - pijltje-symbool om te downloaden titels, zodat u ze overal kunt bekijken zonder dat u een Wi-Fi-verbinding hoeft te vinden of gegevens hoeft te gebruiken.

Tik in het hoofdmenu onder aan het scherm op Downloads en tik vervolgens op Zoek iets om te downloaden om alle tv te zien programma's en films die met deze functie werken, zodat u ze onderweg kunt bekijken.

  1. Voor mobiel: tik in het hoofdmenu onder aan het scherm op Downloads (of selecteer in Windows het hamburger-menu in de linkerbovenhoek).
  2. Tik op Zoek iets om te downloaden om alle tv-programma's en films te zien die met deze functie werken, zodat je ze onderweg kunt bekijken. (Voor Windows, selecteer Mijn downloads > Zoek iets om te downloaden.)

    Image
    Image

Niet alle Netflix-titels kunnen worden gedownload vanwege licentiebeperkingen.

Een download starten op Netflix

Als je op tikt om de details van een bepaald tv-programma of film te bekijken, zie je de downloadknop rechts van een tv-aflevering of onder de afspeelknop voor een film. Nadat je een titel hebt gekozen om te downloaden, tik je op de - pijl omlaag en zie je hoe het pictogram blauw wordt terwijl het je de voortgang van het downloaden laat zien.

Je kunt beginnen met het kijken naar een film of programma dat slechts gedeeltelijk is gedownload. Dit is handig als u zich in een gebied met slechte wifi bevindt en uw internetverbinding wegv alt. Zodra je weer een sterke verbinding hebt, kun je ervoor kiezen om het downloaden en bekijken van de video te hervatten.

Doe het volgende om een download te starten:

  1. Zoek een film of tv-programma dat je wilt downloaden.
  2. Selecteer Download.
  3. Selecteer Downloads om uw recente download te zoeken en af te spelen (Selecteer voor Windows Mijn downloads.).

    Image
    Image

Netflix-downloads verwijderen

Als u een enkele download wilt verwijderen, doet u het volgende:

  1. Als u een programma of film van uw apparaat wilt verwijderen, tikt u op Downloads. (Voor Windows, selecteer het hamburger menu en kies Mijn downloads.)
  2. Tik op het vinkje rechts van de titel en tik vervolgens op Verwijder download. (Voor Windows: selecteer de titel en selecteer vervolgens Downloaded > Delete Download.)

    Image
    Image

Als je al je Netflix-downloads wilt verwijderen, doe je het volgende:

  1. Tik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek. (Voor Windows: selecteer het menu met drie stippen.)
  2. Tik op App-instellingen > Verwijder alle downloads. (Voor Windows, selecteer Instellingen > Verwijder alle downloads.)

    Image
    Image

Je kunt zien hoeveel ruimte elke titel in beslag neemt in je downloads.

Beheren van Netflix-downloadinstellingen

Als je je downloadinstellingen wilt wijzigen, tik je op je profielpictogram in de rechterbovenhoek van de Netflix-app en tik je vervolgens op App-instellingen.

Image
Image

Standaard heeft de app de Wi-Fi Only optie ingeschakeld, zodat downloads alleen plaatsvinden wanneer u verbonden bent met draadloos internet om u te helpen gegevens op te slaan, maar je kunt dit desgewenst uitschakelen.

Videokwaliteit is ook standaard ingesteld op standaard om u te helpen opslagruimte te besparen. Je kunt deze optie echter ook wijzigen in een hogere kwaliteit als je een verbeterde kijkervaring wilt en geen opslagbeperkingen hebt.

Hoe lang duren Netflix-downloads?

Series en films die je downloadt op Netflix, blijven zeven dagen op je apparaat staan. Veel downloadbare titels worden vernieuwd op Netflix en zijn nog steeds beschikbaar om te downloaden, zelfs nadat ze zijn verlopen via je downloadsectie. Dus als je titels ziet verlopen in je downloadsectie voordat je ze hebt bekeken, tik je op het uitroepteken naast de verlopen titel om deze opnieuw te downloaden.

Netflix slimme downloads en downloads voor jou

Als je Netflix Smart Downloads hebt ingeschakeld, verwijdert Netflix automatisch afleveringen van programma's die je hebt bekeken en downloadt vervolgens de volgende aflevering. Als de functie 'Downloads voor jou' is ingeschakeld, downloadt de app automatisch programma's en films die je misschien leuk vindt op basis van je kijkgeschiedenis en profielvoorkeuren.

Om deze functies te beheren, ga je naar je Netflix-downloads en tik je op Smart Downloads en gebruik je de tuimelschakelaars om ze in of uit te schakelen.

Image
Image

Downloads voor u inschakelen

Netflix heeft een nieuwe functie genaamd Downloads For You en is momenteel alleen beschikbaar voor Android. Deze functie downloadt automatisch aanbevelingen voor films en tv-programma's op basis van uw kijkgeschiedenis. U moet zich echter wel aanmelden voor deze functie. Hier is hoe:

  1. Als u de prompt om Set up niet ziet wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, selecteert u Downloads.
  2. Pas aan hoeveel opslagruimte u wilt gebruiken door op de plus (+) of minus te tikken(- ) teken.
  3. Tik op Inschakelen.

    Image
    Image

Downloads voor u uitschakelen

Als u besluit dat u de functie Downloads for You niet wilt gebruiken, kunt u deze als volgt uitschakelen:

  1. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op App-instellingen.

    Image
    Image
  3. Tik op Slimme downloads.
  4. Uitschakelen Downloads voor jou.

    Image
    Image

Aanbevolen: