Hoe oude vrienden op Facebook te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe oude vrienden op Facebook te vinden
Hoe oude vrienden op Facebook te vinden
Anonim

Wat te weten

  • Vergroot de kans dat je oude middelbare schoolvrienden vindt door middelbare schoolfoto's aan je profiel toe te voegen.
  • Voeg voormalige namen of meisjesnamen toe aan je Over-gedeelte zodat mensen je gemakkelijker kunnen vinden.
  • Overweeg om een Facebook-groep te maken voor je afstudeerklas, zodat iedereen een specifieke plek heeft om contact te houden.

Het beste van Facebook voor degenen onder ons die lange tijd niet naar school zijn geweest, is de mogelijkheid om oude vrienden te vinden. Het platform geeft ons de mogelijkheid om het goed te maken, oude vriendschappen nieuw leven in te blazen of een verloren liefde te vinden.

Hoe oude vrienden uit het verleden te vinden

Jij ging jouw weg en je beste vriend ging hun weg. Ergens onderweg zijn telefoonnummers verloren gegaan. Je kon elkaar niet meer vinden. En toen kwam Facebook.

Het enige dat u hoeft te doen om een oude vriend op Facebook te vinden, is zijn naam in het zoekveld in te voeren. Als ze op Facebook staan en nog steeds dezelfde naam hebben, zou je ze moeten kunnen vinden.

Image
Image

Er zijn verschillende manieren om de zoekresultaten te verbeteren, evenals manieren om je profiel zichtbaarder te maken voor vrienden die naar je zoeken.

  • Deel foto's met het Facebook-fotoalbum.
  • Voeg foto's van de middelbare school toe aan je Facebook-albums, evenals actuele foto's of foto's van je kinderen.
  • Voeg voormalige namen of meisjesnamen toe aan je Over-gedeelte zodat mensen je beter kunnen vinden.
  • Overweeg om een Facebook-groep te maken voor je afstudeerklas. Dit is een geweldige manier om contact te houden, berichten te versturen en iedereen op één plek te krijgen.

Aanbevolen: