Hoe vrienden te taggen in Facebook-berichten

Inhoudsopgave:

Hoe vrienden te taggen in Facebook-berichten
Hoe vrienden te taggen in Facebook-berichten
Anonim

Wat te weten

  • Open Facebook. Typ boven aan de nieuwsfeed uw bericht in het veld Waar denkt u aan?.
  • Typ vervolgens @ en begin de naam van een vriend te typen. Selecteer de vriend in het vervolgkeuzemenu > Share of Post.

Dit artikel legt uit hoe je een vriend tagt in een bericht op Facebook en hoe je jezelf kunt verwijderen uit een getagd bericht dat iemand anders heeft geplaatst.

Een Facebook-vriend taggen

Facebook-berichten gaan vaak over leuke activiteiten met vrienden en familie. Sommige tonen foto's van onze reizen en activiteiten. Als je een vriend tagt in een bericht of foto, wordt er een link naar zijn Facebook-profiel gemaakt en wordt je vriend op de hoogte gebracht dat je hem of haar hebt getagd.

Zo kun je een vriend taggen in een Facebook-bericht.

  1. Ga op je Facebook-startpagina in een browser of de app naar Waar denk je aan? bovenaan de nieuwsfeed.
  2. Begin met het typen van je bericht en typ vervolgens @ onmiddellijk gevolgd door de naam van de persoon die je wilt taggen. In dit voorbeeld suggereert het typen van @Amy automatisch een lijst met vrienden met die naam.

    Image
    Image
  3. Selecteer de naam van de vriend in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Het @-symbool zal verdwijnen.

    Image
    Image
  4. Ga door met het schrijven van de rest van je bericht en selecteer Share (of Post) als je klaar bent.

    Je kunt ook je bericht typen en vervolgens Vrienden taggen of Mensen taggen selecteren. Begin met het typen van hun naam en selecteer deze vervolgens uit de opties.

Een tag uit een bericht verwijderen

Als je een tag die je in een van je eigen berichten hebt geplaatst, wilt verwijderen, selecteer je de menuknop in de rechterbovenhoek van je bericht en kies je Bericht bewerken. Verwijder de naam met de tag en selecteer Save.

Als je jezelf wilt verwijderen uit een getagde post die iemand anders heeft geplaatst, selecteer je de menuknop in de rechterbovenhoek van de post en kies je Remove tag.

Houd er rekening mee dat als je iemand tagt in een bericht, dat bericht zichtbaar kan zijn voor het publiek dat je hebt geselecteerd plus vrienden van de getagde persoon, afhankelijk van hun privacy-instellingen.

Aanbevolen: