Afspeellijsten van vrienden vinden op Spotify

Inhoudsopgave:

Afspeellijsten van vrienden vinden op Spotify
Afspeellijsten van vrienden vinden op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • Klik op Friend Activity om te zien wat je vrienden doen op Spotify.
  • Klik op Add Friend naast Friend Activity om nieuwe mensen toe te voegen via Facebook.
  • De gemakkelijkste manier om afspeellijsten te vinden zonder Facebook, is door de links met vrienden te delen.

Dit artikel legt uit hoe je iemands afspeellijst op Spotify kunt vinden en wat je moet doen als je geen verbinding kunt maken met de afspeellijstverzameling van een vriend op de service.

Hoe vind je iemands afspeellijst op Spotify?

Het vinden van iemands afspeellijst op Spotify is eenvoudig te doen als je eenmaal weet waar je moet zoeken. Er zijn echter meerdere verschillende manieren om dit te doen. Hier is een blik op een van de snelste methoden.

  1. Open Spotify op je pc of Mac.
  2. Klik op Bekijken.

    Image
    Image
  3. Klik Vriendenactiviteit.

    Image
    Image
  4. Klik op de naam van de vriend die je wilt bekijken.
  5. Klik op Alles weergeven naast Openbare afspeellijsten.

    Image
    Image
  6. Bekijk hun collectie en klik op een afspeellijst waar je naar wilt luisteren.

Hoe vind ik de afspeellijst van iemand anders?

Als je nog niet iemand op je Facebook-vriendenlijst hebt toegevoegd aan Spotify, is het proces om hun afspeellijsten te bekijken iets anders. Dit is wat je moet doen om de afspeellijst van iemand anders te vinden.

Als Spotify denkt dat je geen vrienden op Facebook hebt, ga dan naar Facebook en controleer of je Facebook-account nog steeds verbonden is met Spotify.

  1. Klik op het Vrienden toevoegen icoon naast Vriendenactiviteit.

    Image
    Image
  2. Zoek de naam van de persoon die je wilt toevoegen.
  3. Klik op Toevoegen naast hun naam.

    Image
    Image
  4. Ze verschijnen nu in Vriendenactiviteit.
  5. Klik op hun naam in Vriendenactiviteit of klik op uw naam > Profiel > Volgen om hun activiteit te bekijken.

Waarom kan ik de afspeellijst van mijn vriend niet vinden op Spotify?

Als je de afspeellijsten van je vriend niet op Spotify kunt zien, kan dit verschillende redenen hebben. Hier is een overzicht van de meest voorkomende problemen.

  • Je vrienden hebben hun afspeellijsten niet openbaar gemaakt. Niet alle afspeellijsten zijn openbaar. Als je vriend zijn afspeellijst niet voor iedereen zichtbaar heeft gemaakt, kun je deze niet zien.
  • Spotify moet worden bijgewerkt. Als je een oudere versie van Spotify gebruikt, kun je nog steeds naar muziek luisteren, maar sommige functies zijn mogelijk beperkt, waaronder de mogelijkheid om vrienden toe te voegen of te bekijken hun afspeellijsten. Update Spotify voor de meest betrouwbare ervaring.
  • Spotify heeft de afspeellijst nog niet geïndexeerd. Er zijn enkele problemen met Spotify die nieuwe afspeellijsten snel genoeg indexeert op de service. Als de afspeellijst nieuw is toegevoegd, geef deze dan even de tijd voordat u ernaar zoekt. In de tussentijd kan je vriend de afspeellijst rechtstreeks delen via de functie Afspeellijst delen.

Hoe vind je de afspeellijst van een vriend op Spotify zonder Facebook?

Als je je Spotify-account niet wilt koppelen aan je Facebook-account, of als je geen Facebook-account hebt, kun je nog steeds de afspeellijst van een vriend vinden. Hier zijn een paar verschillende methoden om ze te vinden.

  • Zoek naar hun naam. Als de naam van de vriend uniek is, typt u zijn naam in de zoekbalk bovenaan de desktop-app.
  • Zoek hun gebruikersnaam op. Als je vriend zijn gebruikersnaam weet, kun je ernaar zoeken door spotify:user: te typen, gevolgd door de gebruikersnaam van de vriend.
  • Vraag om een link. Je vriend kan zijn of haar afspeellijstlinks met je delen. Het is de gemakkelijkste manier om hun afspeellijsten te vinden, hoewel het wel de hulp van je vriend vereist.

FAQ

    Hoe deel ik afspeellijsten op Spotify met mijn vrienden?

    Spotify maakt het gemakkelijk om afspeellijsten te delen met je vrienden en familie. Selecteer op de afspeellijst die je wilt delen het menu met drie stippen en kies Delen, en kies vervolgens hoe je wilt delen, zoals in Messenger of met een link. Je kunt nummers die je leuk vindt ook delen door naar Gelikete nummers te gaan, met de rechtermuisknop op een nummer te klikken en Delen te selecteren

    Hoe verberg ik mijn afspeellijsten op Spotify voor vrienden?

    Nadat je een afspeellijst in Spotify hebt gemaakt, kun je deze verbergen door hem geheim te maken. Klik op een computer met de rechtermuisknop op de naam van uw afspeellijst in de linkerzijbalk en selecteer Verwijderen uit profiel Selecteer in de mobiele Spotify-app de drie stippen onder de naam van de afspeellijst en kiesVerwijderen uit profiel

    Hoe werk je samen met vrienden aan afspeellijsten op Spotify?

    Als je samen een afspeellijst maakt, kunnen je vrienden nummers toevoegen, verwijderen of opnieuw ordenen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van je afspeellijst in je Spotify-bibliotheek en selecteer Collaborative playlist Selecteer in de mobiele app de drie stippen onder de naam van de playlist en selecteer Maak samenwerken

Aanbevolen: