Hoe Bose Frames in te stellen en te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Bose Frames in te stellen en te gebruiken
Hoe Bose Frames in te stellen en te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Open de Bose Connect-app en schakel je Frames in om ze te verbinden. Gebruik app-instellingen of de apparaatknop om het afspelen van audio te regelen.
  • Op de Frames kun je met één druk op de knop muziek afspelen, muziek pauzeren of een oproep beantwoorden. Een dubbele druk slaat een nummer over; een drievoudige druk keert terug.
  • Om het volume te verhogen, houdt u ingedrukt en kantelt u uw hoofd naar rechts. Om het volume te verlagen, houdt u ingedrukt en kantelt u uw hoofd naar links.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Bose-brilkoptelefoon via Bluetooth op je telefoon kunt aansluiten. Bose Frames verpakken luidsprekers in de stelen van standaard uitziende zonnebrillen en sturen geluid in de oren van de drager, terwijl ze onhoorbaar blijven voor anderen. Instructies zijn van toepassing op mobiele Android- en Apple-apparaten.

Hoe een Bose Glasses-hoofdtelefoon in te stellen

Verbind je frames met je telefoon via de Bose Connect-app:

  1. Download de Bose Connect-app uit de Google Play Store of de iOS App Store.
  2. Zet je Frames aan door op de enkele knop op de rechter stuurpen te drukken.
  3. Houd de Frames dicht bij je mobiele apparaat met de Bose Connect-app open. Je kaders zouden binnenkort op het scherm moeten verschijnen.

    Als je de Frames niet ziet verschijnen, sluit je de Bose Connect-app op andere apparaten in de buurt.

  4. Eenmaal weergegeven, moet u waarschijnlijk de nieuwste firmware downloaden. Als u over de nieuwste firmware beschikt, weet u zeker dat u alle app-mogelijkheden kunt benutten.

    Image
    Image

Zodra je je Frames hebt ingesteld en ze hebt verbonden met de Bose Connect-app, kun je de instellingen beheren en profiteren van augmented reality-mogelijkheden via andere apps van derden. Zodra de bril is bijgewerkt, hebt u de app niet meer nodig om de normale hoofdtelefoonfuncties uit te voeren.

Bedien Bose Frames

Je kunt de instellingen van de Bose-muziekapp of het apparaat zelf gebruiken om het afspelen van audio te regelen. De meeste Bose Frames hebben een enkele knop op de rechter stuurpen die voor verschillende acties kan worden gebruikt:

  • Afspelen/Pauzeren: Eén keer drukken
  • Beantwoord een inkomende oproep: Druk één keer op
  • Skip track: Dubbel indrukken
  • Backtrack: driemaal drukken
  • Volume verhogen: Houd ingedrukt en kantel je hoofd naar rechts
  • Volume verlagen: Houd ingedrukt en kantel uw hoofd naar links

Als je de functie voor volumeregeling wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de firmware up-to-date is en deze inschakelen in de Bose Connect-app.

Wat zijn Bose-frames?

Bose Frames zijn, ondanks hun unieke uiterlijk, eigenlijk gewoon een koptelefoon. Ze werken met dezelfde muziekstreaming-apps als elk ander luisterapparaat. Ze kunnen zelfs bellen. Nu, in plaats van zowel een zonnebril als een koptelefoon te dragen, heb je er maar één nodig.

Bose Frames zijn er in verschillende stijlen en maten. Zo is er de meer klassiek ogende Rondo-zonnebril en de kleinere Alto. Elk van de stijlen wordt geleverd met een gepatenteerde oplaadkabel en een semi-harde hoes om de bril te beschermen. Bose Frames hebben een batterijduur van 3,5 uur.

Aanbevolen: