Hoe u de Samsung My Files-app gebruikt om uw downloads te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe u de Samsung My Files-app gebruikt om uw downloads te vinden
Hoe u de Samsung My Files-app gebruikt om uw downloads te vinden
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Apps en houd vervolgens een leeg gedeelte van het startscherm ingedrukt of veeg omhoog of omlaag vanaf het startscherm om de app-lade te openen.
  • Tik op MijnBestanden om het te openen. Als je het niet in je app-lade ziet, veeg dan naar links of rechts om door je apps te gaan of kijk in Samsung of Tools.
  • Mijn bestanden groepeert alle bestanden op uw apparaat in verschillende categorieën, zodat u gemakkelijk kunt sorteren en vinden wat u zoekt.

Dit artikel legt uit hoe je de Samsung My Files-app op je Samsung Galaxy-apparaat gebruikt om je downloads te vinden en te ordenen. Als je minimaal een Samsung Galaxy 3 hebt, zou de app op je apparaat moeten staan. Je kunt het ook downloaden van de Google Play Store als je een compatibel apparaat hebt.

Hoe vind ik de app Mijn bestanden?

Tenzij je een snelkoppeling hebt gemaakt, is de app Mijn bestanden mogelijk begraven. Zo vind je het.

  1. Open de App-lade. U kunt dit op verschillende manieren doen, afhankelijk van het apparaat. U kunt op Apps tikken, een leeg gedeelte van het startscherm blijven aanraken of omhoog of omlaag vegen vanaf het startscherm.
  2. Als je Mijn bestanden niet ziet, veeg je naar links of rechts om door je apps te bladeren. Het kan ook in een map staan, dus kijk in Samsung of Tools als je het niet ziet in de app-lade.
  3. Zodra je het hebt gevonden, tik je op Mijn bestanden om de app te openen. Vanaf hier kunt u het voor verschillende functies gebruiken.

    Image
    Image

Gebruik Mijn bestanden om uw downloadmap te vinden en meer

De Samsung My Files-app groepeert alle bestanden op uw apparaat in verschillende categorieën, zodat u gemakkelijk kunt doorzoeken en vinden wat u zoekt.

Je kunt op verschillende secties tikken, zoals Images of Documents, om gemakkelijk de dingen te vinden die je zoekt. Als je net iets nieuws hebt gedownload, tik je op Downloads om je map Downloads te openen en bestanden te openen of te verwijderen.

Als je op een bestand tikt, wordt het geopend met de bijbehorende app. Als u tikt en vasthoudt, kunt u meerdere bestanden tegelijk selecteren. Contextgevoelige pictogrammen verschijnen wanneer u bestanden selecteert, zodat u ze gemakkelijk kunt delen of verwijderen indien nodig.

Aanbevolen: