Foto's downloaden op internet en opslaan op de iPad

Inhoudsopgave:

Foto's downloaden op internet en opslaan op de iPad
Foto's downloaden op internet en opslaan op de iPad
Anonim

Wat te weten

  • Zoek een foto die u op de iPad wilt opslaan in Safari (of Mail of een andere app).
  • Plaats uw vinger op de foto en houd deze vast totdat een menu verschijnt.
  • Tik op Save Photo (of Save Image of Add to Photos, afhankelijk van de app) om de afbeelding te downloaden.

Dit artikel legt uit hoe je foto's van internet naar de iPad downloadt met Safari of een van de vele apps die deze functie ondersteunen. Dit artikel bevat informatie over het maken van screenshots van foto's in apps die de functie niet ondersteunen.

Foto's downloaden naar de iPad

De iPad maakt het gemakkelijk om foto's en afbeeldingen van internet naar de iPad te downloaden. Wanneer u een afbeelding vindt die u op uw iPad wilt opslaan, volgt u deze aanwijzingen:

  1. Zoek de foto die u wilt opslaan. U kunt opslaan vanuit de Mail-app, de Safari-browser, Facebook of een andere app. Plaats uw vinger op de foto en houd deze op de afbeelding totdat er een menu op het scherm verschijnt. Tik op Save Photo (of Save Image of Add to Photos, afhankelijk van de app) om het te downloaden.

    In Safari kan het menu opties bevatten zoals Open in een nieuw tabblad of Toevoegen aan leeslijst wanneer de afbeelding ook een link naar een andere webpagina.

    Image
    Image
  2. In apps zoals Facebook of Twitter moet je op de foto tikken om deze op volledig scherm weer te geven voordat je hem kunt downloaden.

    Sommige apps kunnen u vragen om toestemming te verlenen voor de filmrol voordat u een afbeelding kunt opslaan.

    Image
    Image
  3. Dit proces werkt hetzelfde in elke app die het ondersteunt.

Als je een afbeelding niet kunt opslaan

Hoewel veel websites en apps deze functie ondersteunen, bestaan er enkele opmerkelijke uitzonderingen, waaronder Instagram en Pinterest. Maar u kunt afbeeldingen die u wilt opslaan met een screenshot.

  1. Voordat u de schermafbeelding maakt, vouwt u de afbeelding uit om het scherm te vullen met behulp van de knijpbeweging om te zoomen.

    Sommige apps, zoals Instagram, hebben ook een schakelknop op volledig scherm als afbeeldingen niet standaard op die manier worden weergegeven.

    Image
    Image
  2. Houd de Sleep/Wake-knop bovenaan de iPad en de Home-knop tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm knippert als je de schermafbeelding hebt gemaakt.

  3. Nadat je een screenshot hebt gemaakt, verschijnt de foto in de linkerbenedenhoek van het scherm als een miniatuurafbeelding. Tik op deze foto om hem te bewerken voordat je hem opslaat of veeg hem van het scherm om hem op te slaan.
  4. Wanneer u op het voorbeeld tikt en naar de bewerkingsmodus gaat, sleept u de tags aan de zijkanten en hoeken van het scherm om de foto bij te snijden. Druk op Gereed wanneer u klaar bent met het bijsnijden van de schermafbeelding.

    Image
    Image
  5. Je kunt de foto ook bewerken in de Foto's-app.

Waar gaat de foto naartoe?

De filmrol is het standaardalbum in de Foto's-app voor het opslaan van foto's en films. Om naar dit album te gaan, opent u Foto's, tikt u op de knop Albums onder aan het scherm en tikt u op Camerarol.

Aanbevolen: