Hoe u al uw foto's van Facebook kunt downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe u al uw foto's van Facebook kunt downloaden
Hoe u al uw foto's van Facebook kunt downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Bezoek de pagina Uw informatie downloaden van Facebook en kies Berichten.
  • Selecteer Vraag een download aan en wacht tot de e-mail het ZIP-bestand ontvangt.
  • Mobiel: Instellingen en privacy > Instellingen > Activiteit buiten Facebook >Meer opties > Download uw informatie.

Dit artikel legt uit hoe je al je Facebook-foto's tegelijk kunt downloaden en waarom je zou kunnen besluiten dat te doen. Met deze aanwijzingen kunt u gegevens downloaden van uw profielen, groepen en pagina's.

Hoe download ik al mijn foto's van mijn Facebook-profiel of pagina?

Facebook maakt het downloaden van al je foto's eenvoudig, zodat je ze niet allemaal afzonderlijk hoeft op te slaan.

Deze stappen zijn voor het opslaan van elke afzonderlijke foto. Als er een enkel album is dat u wilt downloaden, of slechts een paar foto's, zijn deze aanwijzingen een beetje veel. Het is gemakkelijk om in plaats daarvan geselecteerde foto's of albums op te slaan; volg de stappen onderaan deze pagina voor die richtingen.

Facebook-foto's downloaden vanaf een computer

Een manier om dit te doen is vanaf de website van Facebook op een computer. Hieronder staan die stappen, of u kunt naar het volgende gedeelte gaan om te leren hoe u dit kunt doen via de mobiele app.

  1. Selecteer de menuknop rechtsboven en kies Instellingen & privacy en vervolgens Instellingen.

    Voor een snellere manier om deze stappen te voltooien, gaat u rechtstreeks naar de pagina Uw informatie downloaden en gaat u verder naar stap 4.

    Image
    Image
  2. Kies Privacy in het linkerdeelvenster, gevolgd door Uw Facebook-informatie (voor profielen), of Facebook-pagina Informatie (voor pagina's).

    Image
    Image
  3. Selecteer Profielinformatie downloaden.

    Image
    Image
  4. Kies een indeling (HTML of JSON), kwaliteit (hoog, gemiddeld of laag) en datumbereik uit de menu's. Bijvoorbeeld HTML, High en All time.

    Image
    Image
  5. Tenzij u alles wilt downloaden wat u mogelijk van uw account kunt opslaan, kiest u Deselecteer alles onder Selecteer informatie om te downloaden.

    Image
    Image
  6. Selecteer Berichten uit de lijst. Kies Groups om berichtinformatie te downloaden van de groepen waartoe u behoort.

    Image
    Image
  7. Scroll helemaal naar beneden op de pagina en kies Download een download. Na een paar seconden wordt de knop grijs weergegeven terwijl Facebook de download voorbereidt.

    Image
    Image
  8. Je ontvangt een e-mail en een melding op Facebook wanneer de download klaar is. Klik op de link in de e-mail - deze gaat rechtstreeks naar het tabblad Beschikbare bestanden op de pagina Uw gegevens downloaden. Je kunt er ook komen door op de melding op Facebook te klikken.

    Image
    Image
  9. Selecteer Download.

    Image
    Image
  10. Voer uw wachtwoord in bij de prompt en selecteer vervolgens Confirm en selecteer het opnieuw bij de laatste prompt.

    Image
    Image
  11. Kies waar u het bestand wilt opslaan. U kunt ook een naam opgeven of de standaardnaam accepteren, namelijk facebook-(uw gebruikersnaam).zip.
  12. Om toegang te krijgen tot je gedownloade Facebook-foto's, pak je het bestand uit (er zijn veel hulpprogramma's voor het uitpakken van bestanden die je kunt gebruiken) en ga je naar de map posts\media\.

    Image
    Image

Download Facebook-foto's van de Facebook-app

De stappen om al je Facebook-foto's in bulk op te slaan vanuit de app zijn vergelijkbaar met de bureaubladinstellingen.

  1. Ga naar je profielpagina, scrol naar beneden en ga naar Instellingen en privacy > Instellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Activiteit buiten Facebook op de volgende pagina, in het gedeelte Beveiliging en vervolgens Meer opties > Download uw informatie.

    Image
    Image
  3. Tik op het tabblad Een kopie aanvragen op Deselecteer alles en tik vervolgens op Berichten dus het is het enige dat wordt gecontroleerd.

    Je zou alles aangevinkt kunnen laten als je alles wilt bewaren, maar het is aan jou.

  4. Scroll helemaal onderaan de pagina en definieer het datumbereik, het formaat en de mediakwaliteit die van toepassing moeten zijn op de afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld Al mijn gegevens, HTML en Hoog. selecteren
  5. Tik op BESTAND MAKEN.

    Image
    Image

    U wordt onmiddellijk naar het tabblad BESCHIKBARE KOPIEN van het scherm Uw gegevens downloaden geleid.

  6. Wacht tot de Pending status verdwijnt en selecteer vervolgens Download. Een andere manier om de downloadknop te zien als je niet wilt wachten, is door te letten op een e-mail of Facebook-melding dat het klaar is, en dan de link te volgen die je krijgt.

    Image
    Image
  7. Facebook wordt geopend in uw browser. Log in als daarom wordt gevraagd en accepteer de download. Het wordt op je telefoon opgeslagen als een ZIP-bestand.

    Bekijk hoe je bestanden uitpakt op Android of hoe je een ZIP-bestand opent op iPhone/iPad als je niet zeker weet hoe.

    Image
    Image

Wanneer moet je al je Facebook-foto's downloaden

Je vraagt je misschien af waarom je ooit al je Facebook-foto's op je computer wilt opslaan in plaats van ze gewoon online te houden waar ze al jaren staan. Er zijn verschillende redenen om dit te doen, maar de meest waarschijnlijke is dat je je Facebook-account annuleert.

Je hoeft niet al die dierbare herinneringen te verliezen die je op foto's hebt opgeslagen wanneer je je Facebook-account verwijdert. Facebook biedt zelfs een manier om al je foto's te downloaden tijdens het verwijderingsproces, want hoewel mensen hun Facebook-account misschien niet meer willen, willen de meesten hun foto's behouden.

Als je niet van plan bent je account te verwijderen, wil je misschien toch al je Facebook-foto's op je computer opslaan als je van plan bent ze uit je account te verwijderen. Misschien heb je albums vol met foto's waarvan je niet meer wilt dat je vrienden ze zien. Voordat u ze wist, moet u ze in bulk downloaden met behulp van de bovenstaande instructies.

Een enkel album of foto downloaden van Facebook

De hierboven beschreven instructies zijn niet de enige manier waarop Facebook je je foto's offline laat opslaan. In feite is die methode meer dan u hoeft te voltooien als er slechts een paar foto's of albums zijn die u wilt opslaan.

Als u bijvoorbeeld een album wilt opslaan, zoekt u het op in uw account en gebruikt u de menuknop om toegang te krijgen tot de knop Download Album. Het opslaan van een enkele foto is vergelijkbaar; open het op volledige grootte en gebruik het menu met drie stippen om de knop Download te vinden.

Image
Image

Als je de mobiele app gebruikt, open je de afbeelding die je wilt downloaden, tik je op het menu met drie stippen en selecteer je Opslaan op telefoon.

FAQ

    Hoe download ik Facebook-video's?

    Om je eigen Facebook-video's op te slaan, ga je naar More > Videos > Your Videos en klik op het potlood icoon. Kies de kwaliteit en klik vervolgens op Download onder het Meer menu. Om de Facebook-video's van anderen te downloaden, heb je een app van derden nodig.

    Hoe download ik een Facebook Live-video?

    Je kunt je eigen, opgeslagen Facebook Live-streams pakken via de Your Videos-pagina. Gebruik voor andere mensen een app zoals Friendly for Facebook, die je downloadopties geeft in het Share-menu.

Aanbevolen: