Foto's downloaden naar uw iPad

Inhoudsopgave:

Foto's downloaden naar uw iPad
Foto's downloaden naar uw iPad
Anonim

Wat te weten

  • iTunes: verbind iPad met pc. Selecteer in iTunes iPad pictogram > Photos > Sync Photos. Kies programma > Toepassen.
  • iCloud: Open iCloud > schakel iCloud Photos. in
  • Andere manieren om foto's te downloaden zijn onder meer het gebruik van AirDrop, Apple camera-adapters en apps van derden.

Dit artikel legt uit hoe je foto's naar je iPad downloadt met iTunes en iCloud. Aanvullende informatie heeft betrekking op andere manieren om foto's naar uw iPad te downloaden. De instructies zijn van toepassing op iPads met iOS 10 en hoger en op computers met iTunes 12.

Foto's downloaden naar iPad met iTunes

Een manier om foto's op een iPad te krijgen, is ze te synchroniseren met iTunes op een computer. De foto's die u aan de iPad wilt toevoegen, moeten op uw computer zijn opgeslagen.

  1. Sluit de iPad aan op uw computer.
  2. Klik in iTunes op het iPad-pictogram in de linkerbovenhoek, onder de afspeelknoppen.

    Image
    Image
  3. Klik in het scherm Samenvatting van de iPad op Photos in de linkerkolom.

    Image
    Image
  4. Vink het vakje Synchroniseer Foto's bovenaan aan om het synchroniseren van foto's in te schakelen.

    Image
    Image
  5. Kies vervolgens het programma dat de foto's bevat die u wilt synchroniseren. Klik op het Kopieer foto's van vervolgkeuzemenu om de beschikbare opties op uw computer te zien. Deze variëren afhankelijk van of je een Mac of pc hebt en de software die je hebt geïnstalleerd. Typische programma's zijn iPhoto, Aperture, Windows Photo Gallery en Photos. Selecteer het programma dat de foto's bevat die u wilt downloaden.

    Image
    Image
  6. Kies of u enkele foto's en fotoalbums of allemaal wilt synchroniseren door op de overeenkomstige knoppen te klikken. Als u ervoor kiest om alleen Geselecteerde albums te synchroniseren, verschijnt er een nieuwe reeks vakken waarin u fotoalbums selecteert. Vink het vakje aan naast elke die u wilt synchroniseren. Andere synchronisatie-opties zijn onder meer het synchroniseren van alleen de foto's die u aan uw favorieten hebt toegevoegd, inclusief of exclusief video's, en het automatisch opnemen van video's uit specifieke perioden. Selecteer degene die je wilt.

    Image
    Image
  7. Klik op Toepassen in de rechterbenedenhoek van iTunes om uw instellingen op te slaan en de foto's naar uw iPad te downloaden.

    Image
    Image
  8. Als de synchronisatie is voltooid, tik je op de Photos app op je iPad om de foto's te bekijken die je hebt overgezet.

Foto's downloaden naar iPad met iCloud

De iCloud-fotobibliotheek is ontworpen om de foto's van al je apparaten in de cloud op te slaan en beschikbaar te maken voor alle apparaten die je hebt. Op deze manier zijn alle foto's die u met uw iPhone maakt of toevoegt aan de fotobibliotheek van uw computer automatisch beschikbaar voor uw iPad.

iCloud-fotobibliotheek inschakelen:

  1. Zorg ervoor dat iCloud-fotobibliotheek is ingeschakeld op uw computer als u er een gebruikt.

    • Download iCloud voor Windows op een pc, installeer en open het en vink het vakje iCloud-fotobibliotheek aan.
    • Klik op een Mac op het Apple menu, selecteer Systeemvoorkeuren en selecteer vervolgens iCloud. Vink in het iCloud-configuratiescherm het vakje aan naast Photos.
    Image
    Image
  2. Tik op je iPad op Instellingen. Als uw iPad op iOS 12, 11 of 10 draait, tikt u op uw naam bovenaan het scherm en tikt u vervolgens op iCloud in het Apple ID-scherm. Tik in eerdere versies van iOS niet op je naam; selecteer gewoon iCloud in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  3. Tik op Foto's.

    Image
    Image
  4. Verplaats de iCloud Photos schuifregelaar naar de Aan/groene positie.

    Image
    Image
  5. Telkens wanneer een nieuwe foto wordt toegevoegd aan uw computer, iPhone of iPad, wordt deze geüpload naar uw iCloud-account en is deze beschikbaar voor al uw verbonden apparaten die zijn ingelogd op hetzelfde iCloud-account.

Als je niet veel vrije ruimte op je iPad hebt, worden foto's met volledige resolutie vervangen door kleinere versies die geschikt zijn om te bekijken. U kunt de versies met volledige resolutie echter downloaden van iCloud wanneer u ze nodig hebt, als de ruimte het toelaat.

Andere manieren om foto's naar iPad te downloaden

Hoewel iTunes en iCloud de belangrijkste manieren zijn om foto's naar je iPad over te zetten, zijn het niet je enige opties. Andere manieren om foto's naar de iPad te downloaden zijn:

  • AirDrop: Deze functie van iOS brengt bestanden draadloos over tussen iOS-apparaten en Macs. Het is een goede optie om een handvol foto's over te zetten, maar het is niet de beste keuze als het om grote aantallen foto's gaat. Meer informatie over het gebruik van AirDrop.
  • Apple-camera-adapters: Apple verkoopt verschillende kabels die foto's rechtstreeks naar uw iPad importeren, waaronder de Lightning-naar-SD-kaartcameralezer en de Lightning-naar-USB-camera-adapter. Deze worden aangesloten op de Lightning-poort op de iPad of de Dock Connector op oudere iPod-modellen en vervolgens op uw digitale camera of SD-kaart. Vooral fotografen waarderen deze opties.
  • Apps van derden: Sommige apps helpen u bij het downloaden van foto's naar uw iPad.

Aanbevolen: