Snel meerdere foto's selecteren in iOS

Inhoudsopgave:

Snel meerdere foto's selecteren in iOS
Snel meerdere foto's selecteren in iOS
Anonim

Wat te weten

  • Open de Foto's-app en ga naar de verzameling waaruit je foto's wilt selecteren. Tik op de Select knop in de rechterbovenhoek.
  • Sleep uw vinger over de foto's die u wilt selecteren. Je ziet er een blauw vinkje bij. Sleep omlaag om een hele rij foto's te selecteren.
  • Tik op Share om ze te delen via Gmail, iCloud, Twitter, enz. Of druk foto's af of maak een diavoorstelling. Gebruik Toevoegen aan om ze in een album te plaatsen.

Dit artikel legt uit hoe je meerdere foto's kunt selecteren op je iPhone, iPad of iPod touch.

Meerdere foto's selecteren in iOS

Vanaf iOS 9 heeft Apple de manier veranderd waarop je meerdere foto's kunt selecteren. Je kunt er nu een aantal vegen, in plaats van elk afzonderlijk te tikken, waardoor het gemakkelijker wordt om een reeks snapshots met vrienden en familie te delen.

  1. Foto's in de iOS Photos-app worden automatisch gesorteerd in collecties op jaar, datum en locatie. Open de collectie waaruit u foto's wilt selecteren.
  2. Tik op de Select knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  3. Sleep uw vinger over de foto's die u wilt selecteren. U ziet bij elk een blauw vinkje.

    Image
    Image
  4. Sleep omlaag om een hele rij foto's te selecteren.

    Image
    Image
  5. Zodra je je foto's hebt geselecteerd, heb je een aantal opties. U kunt op de knop Share tikken om ze te delen via verschillende apps (Gmail, iCloud Photo Sharing, Twitter, enz.). Met deze optie kunt u ook foto's afdrukken of een diavoorstelling maken. Met het Prullenbak pictogram kun je foto's verwijderen, terwijl je met de Toevoegen aan optie ze in een album kunt plaatsen.

    Image
    Image

Aanbevolen: