Hoe adrcntr5.dll ontbrekende fouten in Nero te repareren

Inhoudsopgave:

Hoe adrcntr5.dll ontbrekende fouten in Nero te repareren
Hoe adrcntr5.dll ontbrekende fouten in Nero te repareren
Anonim

Advrcntr5.dll-fouten, meestal de " Dit programma vereist het bestand advrcntr5.dll, dat niet op dit systeem is gevonden." fout, wordt veroorzaakt wanneer, om welke reden dan ook, het bestand advrcntr5.dll wordt verwijderd of verplaatst van de juiste locatie.

Het advrcntr5 DLL-bestand kan "ontbreken" omdat het per ongeluk uit de map is verwijderd, omdat een antivirusprogramma of een ander beveiligingsprogramma het per ongeluk heeft verwijderd omdat het een beveiligingsbedreiging was, of vanwege een probleem bij de laatste upgrade of Nero opnieuw geïnstalleerd.

Deze DLL-fout kan worden gezien op elk van de besturingssystemen van Microsoft, van Windows 10 tot en met Windows XP, met name systemen waarmee Nero compatibel is. Echter, advrcntr5.dll-fouten kunnen zelfs verschijnen op computers waarop Nero niet is geïnstalleerd als deze is geïnfecteerd met bepaalde soorten virussen of andere malware.

Advrcntr5.dll Fouten

Image
Image

Advrcntr5.dll-fouten kunnen op verschillende manieren verschijnen, afhankelijk van hoe het is gegenereerd. Hier zijn de meest voorkomende advrcntr5.dll-fouten die mensen zien, waarbij de eerste de meest voorkomende is:

  • Dit programma vereist het bestand advrcntr5.dll, dat niet op dit systeem werd gevonden.
  • ADRCNTR5. DLL ONTBREEKT
  • File advrcntr5.dll niet gevonden

De meeste advrcntr5.dll "not found"-fouten zijn te wijten aan problemen met bepaalde versies van het Nero-softwareprogramma voor het branden van cd's en dvd's. Het advrcntr5.dll DLL-bestand is een bestand dat in de juiste map moet staan zodat Nero cd's of dvd's kan branden.

De advrcntr5.dll-foutmelding kan ook te maken hebben met HTCMonitorService die wordt gebruikt met HTC Sync Manager. Dit programma is geïnstalleerd in de Nero-installatiemap, dus ze zijn nauw verwant.

Hoe adrcntr5.dll fouten te herstellen

Download in geen geval het advrcntr5.dll DLL-bestand van een "DLL-downloadsite". Er zijn verschillende redenen waarom het downloaden van DLL's van deze sites nooit een goed idee is. Als je advrcntr5.dll al hebt gedownload, verwijder het dan van waar je het ook naartoe hebt gekopieerd en ga verder met de volgende stappen.

  1. Start je computer opnieuw op. De advrcntr5.dll-fout kan een toevalstreffer zijn en een eenvoudige herstart kan deze volledig oplossen.
  2. Noteer het serienummer van uw specifieke Nero-installatie. Een manier om dat te doen is met een productsleutelzoekprogramma.
  3. Verwijder Nero van uw computer.

    U kunt dit doen met een gratis verwijderprogramma en via de Nero-link verwijderen in de Nero-programmagroep (indien beschikbaar). Een andere manier is om de applet Programma's en onderdelen of Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm te gebruiken.

  4. Start je computer opnieuw op.
  5. Download Nero General CleanTool. Pak dit gratis programma uit en voer het uit vanuit Nero. Dit hulpprogramma zorgt ervoor dat Nero 100% van uw computer wordt verwijderd.

    Dit bestand heeft de ZIP-indeling. Pak het uit vanuit Windows of gebruik een speciaal uitpakprogramma voor bestanden zoals 7-Zip.

    Nero General CleanTool werkt alleen gegarandeerd via Nero 9. Nieuwere versies van Nero zouden vollediger moeten worden verwijderd via de standaard verwijderingsmethode in stap 3, maar probeer deze methode gerust als u wilt.

  6. Start je computer opnieuw op, voor de zekerheid.
  7. Installeer Nero opnieuw vanaf uw originele installatieschijf of gedownload bestand. Hopelijk moet deze stap het bestand advrcntr5.dll herstellen.
  8. Installeer de laatste update voor uw Nero-programma als er een beschikbaar is. Er zijn mogelijk bepaalde problemen in uw originele versie van Nero die de advrcntr5.dll-fout hebben veroorzaakt die u heeft gezien.
  9. Start je computer opnieuw op.
  10. Installeer HTC Sync Manager opnieuw of schakel HTCMonitorService uit om te zien of dat de advrcntr5.dll-fout veroorzaakt.

    Als u de service wilt uitschakelen, voert u de opdracht msconfig uit in Uitvoeren of Opdrachtprompt en gaat u vervolgens naar het tabblad Services om deze uit te schakelen. Als dit de fout oplost na een herstart, zorg er dan voor dat je HTC Sync Manager opnieuw installeert.

  11. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem als de bovenstaande stappen voor het opnieuw installeren van Nero en andere stappen voor probleemoplossing uw probleem niet oplossen. Sommige advrcntr5.dll-problemen zijn in feite gerelateerd aan vijandige programma's die zich voordoen als het advrcntr5.dll-bestand.

    Het bestand advrcntr5.dll moet zich in de map C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib of C:\Program Files\Common Files\Nero\AdvrCntr5 bevinden. Als u het advrcntr5.dll-bestand in de map C:\Windows of C:\Windows\System32 vindt, is de kans groot dat het niet de legitieme advrcntr5 van Nero is.dll-bestand.

Aanbevolen: