WhatsApp-overdracht van Android naar iOS is in de maak

WhatsApp-overdracht van Android naar iOS is in de maak
WhatsApp-overdracht van Android naar iOS is in de maak
Anonim

WhatsApp zal uiteindelijk de mogelijkheid toevoegen om chatlogs van Android naar iOS over te zetten, maar het stopt ook de ondersteuning voor apparaten met Android 4.0.4 en iOS 9.

Bijna een maand na de aankondiging van de overdracht van de chatgeschiedenis van iOS naar Android, heeft WhatsApp ook de overdracht van Android naar iOS bevestigd. Volgens WABetaInfo is de functie nog in ontwikkeling en zal deze op een onbekend moment in de toekomst beschikbaar worden gemaakt in een update.

Image
Image

De details over hoe u uw WhatsApp-chatgeschiedenis van Android naar iOS kunt overbrengen, is op dit moment ook een mysterie. Zowel WABInfo als 9to5Google geloven dat de Move to iOS-app een belangrijk onderdeel van het proces zal zijn.

Bovendien meldt India Today dat WhatsApp de ondersteuning voor oudere besturingssystemen voor smartphones zal schrappen. Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), iOS 9 en alles wat ouder is, wordt vanaf november verwijderd. Android 4.1 en iOS 10 of hoger worden nog steeds ondersteund.

Image
Image

Als je niet kunt of wilt upgraden naar een nieuwe smartphone, kun je in plaats daarvan je besturingssysteem updaten naar een ondersteunde versie. Anders kun je tijdelijk een back-up van je WhatsApp-geschiedenis maken en je berichten herstellen nadat je de upgrade hebt uitgevoerd.

Hoewel WhatsApp geen datum heeft gegeven voor de overdracht van de chatgeschiedenis van Android naar iOS, is het goed om te weten dat deze eraan komt. Wat betreft het stopzetten van de ondersteuning voor Android 4.0 en iOS 9 of ouder, je hebt ongeveer een maand om dit te plannen, maar het is beter om dit zo snel mogelijk te regelen.

Aanbevolen: