Luisteren naar iTunes Podcasts op Android

Inhoudsopgave:

Luisteren naar iTunes Podcasts op Android
Luisteren naar iTunes Podcasts op Android
Anonim

Je hebt geen iPhone nodig om te genieten van de miljoenen podcasts die op internet beschikbaar zijn. Leer hoe u met een app of een webbrowser naar iTunes-podcasts kunt luisteren op uw Android-telefoon of -tablet.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle smartphones en tablets, ongeacht wie uw Android-apparaat heeft gemaakt, inclusief Samsung, Google, Huawei en Xiaomi.

Luisteren naar podcasts vanaf een website op Android

Veel podcasters stellen hun podcastafleveringen beschikbaar op hun websites. Om naar podcasts van internet te luisteren:

  1. Open een webbrowser op uw Android-apparaat en ga naar een website zoals NPR die podcastafleveringen beschikbaar stelt om te luisteren of te downloaden, of kijk op de site die is gekoppeld aan een podcast waarnaar u luistert, en u zult waarschijnlijk een luisterend oor vinden koppeling. Veel podcasts hebben ook een downloadlink voor offline luisteren.

    Image
    Image
  2. Als je specifiek op zoek bent naar iTunes-podcasts, ga dan naar de iTunes Preview-pagina en selecteer de Podcasts tab.

    Image
    Image
  3. Kies een van de categorieën om podcasts op onderwerp te zoeken of gebruik het zoekveld bovenaan het scherm als je de naam van een podcast weet.

    Image
    Image
  4. Kies een podcast om een informatiescherm te openen.

    Image
    Image
  5. Als je een podcast vindt die je zoekt, zie je een lijst met afleveringen en een link om online naar de podcast te luisteren.

    Image
    Image

    Veel-maar niet alle-iTunes-podcasts bevatten een link om online te luisteren.

  6. Als je de podcast hebt gevonden, selecteer je de gewenste aflevering en selecteer je Listen, Play of het juiste pictogram (deze variëren maar zijn vergelijkbaar in de meeste podcasts) om de podcastaflevering af te spelen.

    Image
    Image
  7. Selecteer de Download link (vaak weergegeven als een pijl omlaag) als deze beschikbaar is om de podcastaflevering op te slaan in de Android Downloads-app.

Podcasts gedownload van websites zijn meestal in MP3-formaat en kunnen op elke Android-mediaspeler worden afgespeeld.

Podcasts overzetten van iTunes naar Android

Als je iTunes gebruikt op je Windows 10-pc, is het mogelijk om podcasts over te zetten van iTunes naar je Android-apparaat. Abonneer u echter op de podcast voordat u afleveringen overzet.

Podcasts naar uw computer downloaden en naar uw Android-apparaat verplaatsen:

  1. Open iTunes op uw Windows-computer.
  2. Ga naar de podcastpagina van de iTunes Store en zoek een podcast die je wilt.

    Image
    Image
  3. Selecteer Abonneren op de startpagina van de podcast.

    Image
    Image
  4. Selecteer Bibliotheek in het menu bovenaan het podcasts-scherm en selecteer een podcast om de beschikbare afleveringen weer te geven.

    Image
    Image
  5. Selecteer de Download link rechts van een aflevering die je wilt downloaden.

    Image
    Image
  6. Open bestandsbeheer op uw computer en ga naar Music > iTunes > iTunes Media> Podcasts om de gedownloade podcastafleveringen te vinden.

    Image
    Image
  7. Sluit uw Android-apparaat aan op uw computer via een USB-kabel en open de inhoud ervan met de bestandsverkenner in een apart venster door Openen in nieuw venster. te selecteren

    Image
    Image
  8. Selecteer de podcastbestanden die je van je computer wilt overzetten en sleep de bestanden naar de Music map op je Android-apparaat.

    Image
    Image
  9. Wanneer de bestanden zijn overgebracht naar je Android-apparaat, zoek ze dan op in de interne opslag van je apparaat en selecteer een aflevering. Het bestand wordt afgespeeld in de standaard mediaspeler.

Podcasts vinden op Google Podcasts

Als je een speciale Android-app wilt gebruiken om naar je favoriete podcasts te luisteren, probeer dan Google Podcasts eens. Als je een podcast op iTunes vindt, is de kans groot dat je deze ook op Google Podcasts vindt. U kunt de Google Podcasts-app downloaden op Google Play.

Podcasts zoeken:

  1. Open de Google Podcasts-app en tik op het vergrootglas in de linkerbovenhoek om naar podcasts te zoeken.

    Image
    Image
  2. Selecteer de podcast die je wilt en tik op Abonneren om de podcast toe te voegen aan je lijst met favorieten.

    Image
    Image
  3. Tik op Play naast een aflevering om te beginnen met luisteren.

Aanbevolen: