Hoe u zich afmeldt bij een Single Sign-On Fire Stick

Inhoudsopgave:

Hoe u zich afmeldt bij een Single Sign-On Fire Stick
Hoe u zich afmeldt bij een Single Sign-On Fire Stick
Anonim

Wat te weten

  • Log op je Fire TV Stick uit bij een app die eenmalige aanmelding ondersteunt. Voorbeeldstappen zijn: Instellingen > Uitloggen bij uw tv-aanbieder.
  • Als je je Fire Stick verkoopt of weggeeft, moet je hem ook uitschrijven en de fabrieksinstellingen herstellen.

De single sign-on-functie van de Amazon Fire Stick, waarmee je in één keer bij meerdere apps kunt inloggen, is best cool, maar hoe kun je uitloggen? Deze pagina leidt u door het uitlogproces voor eenmalige aanmelding en legt uit hoe de functie werkt en wat u mogelijk moet doen als u uw Fire TV-stick verkoopt of weggeeft.

Hoe meld ik me af bij de kabel op mijn Fire Stick?

Als u zich aanmeldt bij een app met uw kabelprovideraccount, wordt de functie voor eenmalige aanmelding geactiveerd voor alle ondersteunde apps op uw Fire TV Stick. Evenzo verwijdert het uitloggen van een van deze ondersteunde apps ook de eenmalige aanmelding.

Hier is een voorbeeld van hoe u uitlogt bij de eenmalige aanmelding van uw provider. We gebruiken de History Channel-app, maar je zou elk app-onderdeel van je betaal-tv- of kabelabonnement moeten kunnen gebruiken.

  1. Open de History Channel-app op je Fire TV Stick.
  2. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Uitloggen bij uw tv-aanbieder.

    Image
    Image
  4. Selecteer Afmelden om te bevestigen. Deze actie zou u nu moeten hebben uitgelogd bij alle apps die de eenmalige aanmelding van uw provider gebruiken.

    Image
    Image

Hoe gebruik je Single Sign-On Fire Sticks?

De functie voor eenmalige aanmelding is in wezen gewoon een manier waarop gebruikers zich bij meerdere apps tegelijk kunnen aanmelden zonder handmatig verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden in elke afzonderlijke app in te voeren.

Single sign-on wordt gebruikt om klanten te helpen inloggen op alle ondersteunde services die worden aangeboden door een kabel-tv-provider.

De functie werkt alleen met apps en services die zijn inbegrepen bij het abonnement dat u gebruikt van uw betaal-tv-aanbieder. Uw kabelabonnement kan u bijvoorbeeld toegang geven tot MTV en Hallmark Channel, maar u zult waarschijnlijk nog steeds moeten inloggen op de YouTube- en Spotify-apps met hun respectievelijke accounts.

Je zou geen nieuwe Fire Stick moeten kopen om de single sign-on-functionaliteit van je provider te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op een app die deel uitmaakt van uw huidige abonnement met de informatie van uw provider.

Welke Fire Stick-apps zijn inbegrepen bij Single Sign-On?

Er zijn veel apps op Amazon Fire TV Sticks die de functie voor eenmalige aanmelding ondersteunen, maar of je ze kunt gebruiken of niet, hangt sterk af van of ze deel uitmaken van je betaal-tv-abonnement.

Image
Image

Sommige AT&T-kabelabonnementen bevatten bijvoorbeeld het History Channel, maar dit betekent niet dat degenen met een ander abonnement bij verschillende providers zich met hun account kunnen aanmelden bij de History Channel-app.

De lijst met apps en services die de single sign-on-functionaliteit ondersteunen, moet zichtbaar zijn op de website en app van uw provider. Veel providers laten je ook alle apps zien die je kunt downloaden en gebruiken op je Fire Stick als onderdeel van je abonnement zodra je je aanmeldt bij de eerste.

Moet ik Single Sign-On gebruiken met mijn Fire TV-stick?

De functie voor eenmalige aanmelding wordt automatisch geactiveerd wanneer u zich aanmeldt bij een app met de gegevens van uw provider. Als gevolg hiervan hoeft u de apps of services die uw kabelabonnement u biedt niet te gebruiken, en u kunt zelfs in de meeste apps inloggen met uw account als u dat wilt.

Iets om te overwegen is dat het kabelabonnement waarvoor je beta alt, je waarschijnlijk toegang geeft tot verschillende kabelkanalen en streamingdiensten, of je het nu leuk vindt of niet. Je kunt ze dus net zo goed gebruiken of op zijn minst proberen.

Andere Amazon Fire TV Stick uitlogopties

Als je alle sporen van jezelf van je Amazon Fire TV Stick wilt verwijderen, zijn er twee extra stappen die je moet nemen naast het uitloggen van al je single sign-on-apps.

Image
Image

Eerst moet je de registratie van je Fire Stick ongedaan maken door Settings > Account & Profile Settings > Amazon Account te selecteren > Deregister Dit proces zal de Fire Stick loskoppelen van je Amazon-account en de volgende eigenaar in staat stellen om hem te volgen en te beheren.

De tweede stap die u moet nemen om uzelf van uw Fire Stick te verwijderen, is door een fabrieksreset uit te voeren. Het zal al uw gegevens en bestanden verwijderen en uw Fire TV Stick terugbrengen naar de staat waarin deze werd gemaakt.

FAQ

    Hoe meld ik me af bij Netflix op Firestick?

    Om je af te melden bij je Netflix-account op je Fire Stick-apparaat, begin je bij het Home-scherm. Ga dan naar Applicaties > Beheer alle geïnstalleerde applicaties > Netflix > Gegevens wissen.

    Hoe meld ik me af bij Amazon Prime op een Fire Stick?

    Je kunt je Fire Stick afmelden van je Amazon-account om uit te loggen en te voorkomen dat anderen het gebruiken of om over te schakelen naar een ander account. Ga naar Instellingen > Account- en profielinstellingen > Amazon Account > DeregisterNadat je het hebt uitgeschreven, kun je je opnieuw registreren met een Amazon-account door Register te selecteren en je aan te melden met de bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanbevolen: