Kun je een iPhone spiegelen naar een Fire Stick? Ja, hier is hoe

Inhoudsopgave:

Kun je een iPhone spiegelen naar een Fire Stick? Ja, hier is hoe
Kun je een iPhone spiegelen naar een Fire Stick? Ja, hier is hoe
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om een iPhone naar een Fire Stick te spiegelen, is door de gratis AirScreen-app te gebruiken.
  • Download de AirScreen-app op uw tv en open deze, selecteer vervolgens Nu starten en ga naar Instellingen > AirPlay inschakelen.
  • Veeg op je iPhone diagonaal vanuit de rechterbovenhoek, tik op het AirPlay-pictogram en kies de AirScreen-app.

Dit artikel legt uit hoe je je iPhone kunt spiegelen naar een Amazon Fire TV Stick. Deze instructies zouden moeten werken met elke iPhone en voor alle versies van de Amazon Fire Stick.

Een iPhone spiegelen naar Fire Stick

Er zijn veel apps beschikbaar waarmee je je iPhone naar je Fire Stick kunt spiegelen, en je hoeft niet voor een app te betalen. De AirScreen - AirPlay & Cast & Miracast & DLNA-app is gratis beschikbaar voor de Fire Stick en zal werken voor het spiegelen van je iPhone-scherm naar je tv via de Fire Stick. Het enige wat je hoeft te doen is de app aan je Fire Stick toe te voegen, en dan kun je aan de slag.

Leer hoe je apps downloadt en installeert op je Fire Stick.

  1. Om aan de slag te gaan, moet je eerst de AirScreen-app downloaden van de Google Play Store en deze op je Fire TV Stick installeren.

    Image
    Image
  2. Een geïnstalleerd, open de AirScreen-app.

    Image
    Image
  3. Selecteer Nu starten
  4. Selecteer in het menu het tandwielpictogram om Settings te openen en zorg ervoor dat AirPlay is ingeschakeld door het te selecteren om een vinkje toe te voegen aan de rechterkant als er nog geen is.

  5. Veeg vervolgens op je iPhone naar beneden vanuit de rechterbovenhoek in een diagonale richting om het Control Center. te openen
  6. Tik op het AirPlay-pictogram.

    Image
    Image
  7. Met Screen Mirroring actief op je iPhone, ga je terug naar de Fire Stick en zorg je ervoor dat AirScreen op het startscherm staat. Als dat niet het geval is, selecteert u het huispictogram in het linkernavigatiemenu. Eenmaal daar zou je een apparaatnaam op je televisiescherm moeten zien verschijnen.

    Image
    Image
  8. Selecteer op uw iPhone de apparaatnaam die op het tv-scherm wordt weergegeven. De verbinding wordt gemaakt en uw iPhone-scherm verschijnt op de tv.

    Image
    Image

Als je klaar bent met het spiegelen van je scherm naar je Fire Stick, kun je het Control Center opnieuw openen, op het pictogram voor schermspiegeling tikken en op Stop Mirroring tikken De volgende keer dat je je iPhone naar je Fire Stick wilt spiegelen, hoef je alleen de AirScreen-app te openen en te beginnen met spiegelen op je iPhone. De apparaatnaam kan veranderen, maar de AirScreen-app laat altijd zien welk apparaat je moet verbinden.

FAQ

    Hoe scherm ik de mirror-iPhone af op een Samsung-tv?

    Je kunt je Samsung-tv gebruiken om je iPhone te spiegelen met AirPlay. Open een compatibele media-app op je iPhone, tik op het AirPlay-pictogram en kies je tv. Je kunt je telefoon ook rechtstreeks met een kabel op de tv aansluiten of een app zoals Samsung SmartView gebruiken.

    Hoe spiegel ik een iPhone naar een LG TV?

    Nieuwere LG-tv's ondersteunen ook AirPlay, waardoor je je iPhone snel kunt spiegelen. Open de media die je naar het grotere scherm wilt sturen, tik op de AirPlay-knop en selecteer je tv.

    Hoe spiegel ik een iPhone naar een Mac?

    De gemakkelijkste manier om het scherm van je iPhone op je Mac weer te geven, is via QuickTime Player, een app die bij macOS wordt geleverd. Verbind je telefoon en computer met de meegeleverde oplaadkabel van de iPhone en open QuickTime Player. Selecteer Bestand > Nieuwe filmopname en selecteer vervolgens de naam van uw telefoon in het menu naast de knop Opnemen.

Aanbevolen: