Gambling-aangrenzend SportsGrid Network sluit zich aan bij LG-kanalen

Gambling-aangrenzend SportsGrid Network sluit zich aan bij LG-kanalen
Gambling-aangrenzend SportsGrid Network sluit zich aan bij LG-kanalen
Anonim

Tussen streaming, kabel en dansende TikTokers is er een heleboel content om uit te kiezen, dus waarom zou je niet genoegen nemen met sportweddenschappen?

Dat is waar het populaire streamingnetwerk SportsGrid op rekent, aangezien ze net zijn gelanceerd op het LG Channels-platform, zoals aangekondigd in een officieel persbericht. De service is vanaf vandaag beschikbaar op kanaal 469 voor degenen die zich aanmelden voor de gratis LG Channels-service op hun LG-televisies.

Image
Image

Geadverteerd als "het eerste en enige 24-uurs streamingnetwerk van het land dat het enorme publiek voor sportweddenschappen bedient", biedt SportGrid 18 uur aan originele dagelijkse programmering, gehost door een team van gokexperts en gerelateerde on-air persoonlijkheden.

Aangezien het netwerk meer over sportweddenschappen gaat dan, weet je, sport zelf, ligt er een grote nadruk op analyse, gegevens en re altime nieuws. Liefhebbers van sportweddenschappen zullen dagelijkse kansen, matchups, blessurerapporten en allerlei andere gerelateerde statistieken vinden in de NFL, NBA, NHL, MLB, universiteitssporten, tennis, golf en, nou ja, noem maar op.

Nu het college NCAA basketb altoernooi aan de gang is, is dit het perfecte moment om in de statistieken te duiken voordat je gokt en je shirt verliest.

SportsGrid voegt zich bij meer dan 350 gratis programmeerkanalen die beschikbaar zijn voor LG TV-bezitters, waaronder TMZ, The Hollywood Reporter, Sports Illustrated, Funny or Die en meer.

Aanbevolen: