Samsung brengt aanpasbare 'op maat gemaakte' Galaxy Z Flip3-smartphone uit

Samsung brengt aanpasbare 'op maat gemaakte' Galaxy Z Flip3-smartphone uit
Samsung brengt aanpasbare 'op maat gemaakte' Galaxy Z Flip3-smartphone uit
Anonim

Als je de standaard smartphone-ontwerpen en kleurenschema's beu bent, heeft Samsung je zeker gedekt.

Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat pre-orders live zijn voor de Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition, via de Samsung Newsroom. Deze gloednieuwe versie van Samsungs populaire opvouwbare telefoon is in hoge mate aanpasbaar, met in totaal 49 kleur- en designcombinaties. Klanten kunnen de kleuren van het telefoonframe van zwart of zilver mixen en matchen, en voor- en achterkant van blauw, geel, roze, wit of zwart.

Image
Image

Samsung biedt ook een service aan met de naam Bespoke Upgrade Care, exclusief voor Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition-telefoons. Als je deze service koopt, kun je de kleuren op je telefoon wijzigen wanneer je maar wilt.

"De klanten van vandaag zijn veelzijdig en we geloven dat hun technologie hun unieke levensstijl moet weerspiegelen", zegt Stephanie Choi, senior vice president en hoofd marketing van de mobiele communicatie-activiteiten bij Samsung Electronics.

De Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition begint bij $ 1.099 en wordt geleverd met 12 maanden Samsung Care+4-beschermingsplan. Het bedrijf heeft een speciaal webportaal opgezet waar gebruikers verschillende kleurenschema's kunnen uitproberen voordat ze een bestelling plaatsen. Samsung zegt dat Bespoke Edition-telefoons in een unieke verpakking zullen aankomen, met aangepaste achtergrond en een omslagscherm dat past bij de kleuren van het apparaat.

Natuurlijk is dit niet Samsungs eerste poging tot extreme aanpassingen. De Bespoke-lijn is beschikbaar voor Galaxy Watch4-smartwatches en, interessant genoeg, een volledig assortiment koelkasten.

Aanbevolen: