Samsung brengt stilletjes één UI 3.1.1-update uit voor vlaggenschiptelefoons

Samsung brengt stilletjes één UI 3.1.1-update uit voor vlaggenschiptelefoons
Samsung brengt stilletjes één UI 3.1.1-update uit voor vlaggenschiptelefoons
Anonim

Samsung rolt stilletjes de One UI 3.1.1-update uit voor zijn vlaggenschip-smartphones.

De update werd ontdekt door de Samsung-fancommunity SamMobile, die merkte dat hij was uitgegaan naar de Galaxy S10-, Galaxy S20-, Galaxy Note 10- en Galaxy Note 20-serie smartphones.

Image
Image

One UI 3.1.1 brengt betere prestaties, nieuwe functies en andere kleinere verbeteringen aan de smartphones. Volgens SamMobile hebben de telefoons nu een snellere app-openingssnelheid, vingerafdruklezer, camera en beter warmtebeheer.

De gebruikersinterface en enkele van de basis-apps zijn ook opnieuw ontworpen. Gebruikers kunnen nu hun oproepscherm instellen met elke video of afbeelding om een persoonlijk tintje toe te voegen. Bovendien kunnen het ontwerp en de kleur van de klok op het Always On Display en Lock-scherm worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De Camera-app is uitgebreid met een nieuwe Nachtmodus voor fotografie bij weinig licht en nieuwe modi en effecten worden automatisch toegepast, zoals het vervagen van de achtergrond op portretten.

Nieuwe functies zijn onder meer het wekelijkse rapport, de rijmodus en de bedtijdmodus.

Image
Image

Het wekelijkse rapport vertelt gebruikers wat hun app-gebruikspatronen zijn, wat kan helpen om persoonlijk telefoongedrag te veranderen. De rijmodus houdt bestuurders gefocust op de weg door automatisch te reageren op sms'jes, en de bedtijdmodus blokkeert 's nachts meldingen.

Vanwege het rustige karakter van de uitrol, zijn mensen mogelijk niet op de hoogte van de update. Apparaateigenaren kunnen handmatig controleren op de laatste update door naar Software-updates te gaan in het menu Instellingen.

Aanbevolen: