Google onthult prijs en releasedatum Pixel 6

Google onthult prijs en releasedatum Pixel 6
Google onthult prijs en releasedatum Pixel 6
Anonim

Google heeft dinsdag eindelijk de Pixel 6 en Pixel 6 Pro onthuld, evenals details over de releasedatum en prijs van de aankomende apparaten. Google heeft ook het ontwerp van elk apparaat volledig onthuld, waarbij de belangrijkste functies en hardware van de telefoon worden opgesplitst.

Image
Image

De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, met pre-orders voor de nieuwe smartphones die dinsdag worden geopend. De Pixel 6 begint bij $ 599, terwijl de Pixel 6 Pro begint bij $ 899. Beide nieuwe apparaten hebben een vergelijkbaar ontwerp en zullen gebruikmaken van Google Tensor, het eerste door Google gemaakte systeem-op-een-chip (SoC) van het bedrijf. De chip is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de kunstmatige-intelligentiesystemen (AI) van Google, voor betere vertalingen, aanpassingen en beveiliging.

De Pixel 6 en Pixel 6 Pro worden beide geleverd met Android 12, dat het nieuwe Material You-aanpassingssysteem van het bedrijf heeft. Met dit nieuwe systeem kunnen gebruikers hun apparaat meer personaliseren dan eerdere versies van het Android-besturingssysteem, en het werkt hand in hand met Google Tensor om uw telefoon "uniek van u" te maken.

Image
Image

Wat betreft de hardware zelf, werkt Google ook de camera bij op de nieuwe Pixel-telefoons. Zowel de Pixel 6 als Pixel 6 Pro hebben een 1/1,3-inch sensor aan de achterkant. Google zegt dat de nieuwe sensor nu tot 150% meer licht zal opvangen in vergelijking met de primaire camera op de Pixel 5.

Beide telefoons zullen ook een nieuwe ultragroothoeklens met grotere sensoren bevatten. Op de Pixel 6 Pro maakt een telelens tot 4x optische zoom en 20x zoom mogelijk met de Pixel's Super Res Zoom-functie. Beide apparaten zullen ook beschikken over Quick Tap to Snap, een nieuwe optie waarmee je snel foto's en video's voor Snapchat kunt maken.

Daarnaast lanceert Google een nieuwe abonnementsservice genaamd Pixel Pass, waarmee Pixel-kopers de nieuwe telefoon kunnen krijgen, samen met toegang tot andere functies voor een maandelijkse prijs. Abonnees hebben dan de mogelijkheid om telefoons na twee jaar te upgraden.

Aanbevolen: