Google Pixel 7: Nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten

Inhoudsopgave:

Google Pixel 7: Nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten
Google Pixel 7: Nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten
Anonim

De Pixel 7 komt later dit jaar uit als opvolger van Google's jaar na jaar upgrade van zijn smartphonelijn. Ondanks slechts een korte aankondiging tijdens Google I/O 2022 dat deze telefoon een nieuwe Tensor-processor zal introduceren, verwachten we hetzelfde algemene ontwerp als de 2021 Pixel, 5G-ondersteuning en een vingerafdruklezer onder het scherm.

Image
Image
Pixel 7.

Google

Wanneer wordt de Pixel 7 uitgebracht?

Google heeft tijdens het Google I/O-evenement van mei 2022 bevestigd dat de Pixel 7 dit najaar zal verschijnen.

Al enkele jaren gebruikt Google een herfstevenement om een nieuwe Pixel uit te brengen. Ter referentie: de Pixel 6 werd aangekondigd in oktober 2021 en de Pixel 5 werd onthuld in september 2020.

Avid leaker Jon Prosser, die nauwkeurig veel functies en releasedatums in de technische wereld lekt, heeft gezegd dat de Pixel 7 en Pixel 7 Pro op 13 oktober worden gelanceerd, met het onthullingsevenement (en de eerste dag voor pre -bestellingen) gepland voor 6 oktober. Er v alt niet veel te zeggen over een Pixel 7a, maar we houden hem in de gaten (deze komt waarschijnlijk in 2023).

Dat gezegd hebbende, heeft Google een wiskundige vergelijking met Pixel-thema getweet waarvan sommigen zich afvragen of die datums in oktober niet zo nauwkeurig zijn. Tom's Guide suggereert dat de Pixel 7 in september zou kunnen worden onthuld, aangezien het antwoord op die tweet 9. is

Een recentere voorspelling zegt echter 9 oktober.

Releasedatum schatting

Voor nu lijkt het erop dat we slechts een losse schatting kunnen geven, dus onze schatting is dat we de Pixel 7 binnen de eerste twee weken van oktober zullen zien. Het zou moeten starten met de Pixel Watch.

Pixel 7 Prijsgeruchten

Veel variabelen bepalen de prijs die een bedrijf stelt voor een nieuwe telefoon, van de opslagcapaciteitsopties of schermgrootte tot gloednieuwe hardware. We weten dat de Pixel 7 op instapniveau dezelfde schermgrootte heeft als de Pixel 5a, maar omdat hij verbeteringen zal hebben ten opzichte van de 5a, is het geen prijsformule die we kunnen gebruiken.

De verwachting op dit moment is dat we een vergelijkbare prijsstructuur zullen zien als de Pixel 6 ($ 599) en Pixel 6 Pro ($ 899). Hoewel de Pixel 5 iets hoger was met $ 699, verwachten we niet dat deze trend elk jaar naar beneden zal doorzetten, maar we verwachten wel over het algemeen lagere prijzen dan concurrenten Samsung en Apple.

Pre-order informatie

Zoals we zagen met de Pixel van vorig jaar, zal de Pixel 7 waarschijnlijk ongeveer een week na de eerste aankondiging beschikbaar zijn voor pre-ordering, wat betekent dat 6 oktober zal zijn.

We voegen hier de pre-order link toe zodra deze beschikbaar is.

Pixel 7-functies

Android 13 kwam in augustus 2022 op de Pixel, dus al die veranderingen zullen bij de lancering naar de Pixel 7 komen.

Dit zijn zaken als Foreground Services Task Manager waarmee u actieve services beter kunt beheren, een gebruiksvriendelijkere QR-codelezer, 24-uurs waarschuwingen voor batterijgebruik en aanvullende geavanceerde privacycontroles.

Pixel 7-specificaties en hardware

Google introduceerde de Tensor-processor in de Pixel 6. Het bracht een handvol nieuwe mogelijkheden en een lager stroomverbruik met zich mee. De online roddels voorspellen dit jaar een 2e-generatie Tensor, mogelijk met de codenaam "Cheetah" en "Panther", voor de Pixel 7 en 7 Pro, dus we verwachten dit jaar mogelijkheden te zien zoals nieuwe camera-ervaringen en machine learning-toepassingen.

Een gerucht van 9to5Google is dat de Pixel 7-camera aan de voorkant 4K-video ondersteunt, met name zowel de Pixel 7 als de 7 Pro. Dit is relevant omdat met de Pixel 6-serie alleen het Pro-model 4K-video kon opnemen met de selfiecamera.

Ross Young heeft details over de schermgrootte van de telefoon. In plaats van jaar na jaar toe te nemen, zoals we sinds de 2017 Pixel hebben gezien, meldt hij dat de Pixel 7 zal dalen tot 6,3 inch, even groot als de 2021 Pixel 5a. Het Pro-model zal naar verluidt dezelfde schermgrootte hebben als de Pixel 6 Pro: 6,7 inch.

Young denkt ook dat de Pixel 7 Pro een verversingssnelheid van 120 Hz zal hebben met LTPO, net als de Pixel 6 Pro. De Pixel 7 lijkt ook op de vorige line-up en zal Face Unlock waarschijnlijk niet terugbrengen.

Hier zijn officiële afbeeldingen van Google die het achteraanzicht en de kleuropties voor de Pixel 7 laten zien:

Steve H. McFly is een andere bron met renders, en die van hem is iets betrouwbaarder dan die van MyDrive. De bron die in de tweet van Steve wordt genoemd, ondersteunt Young's schatting van de schermgrootte en beweert dat de Pixel 7 Pro "een 6,7 tot 6,8-inch gebogen scherm zal hebben met een enkele geperforeerde selfiecamera."

Volgens Smartprix zal de telefoon iets slanker zijn dan de S22 Ultra: 8.7 mm versus de 8,9 mm dikte van de S22. De geschatte afmetingen zijn 163 × 76,6 × 8,7 mm voor de Pixel 7 Pro en 55,6 x 73,1 x 8,7 mm voor de Pixel 7. Er is veel meer informatie waar u in kunt duiken, inclusief weergaven van elke hoek van de telefoon, als u volgt die link.

Enkele andere veranderingen die mogelijk dit jaar komen, zijn onder meer een betrouwbaardere vingerafdrukscanner, een Hall-effectsensor om te detecteren wanneer een flipcover wordt gebruikt en sneller opladen, aangezien het langzame opladen van de Pixel 6 voor sommigen een ergernis was.

Bekijk de Pixel 7- en 7 Pro-video van Unbox Therapy voor een praktische blik op deze telefoons (of in ieder geval enkele vroege ontwikkelaarsversies). Het beschrijft enkele hardwareverschillen tussen die apparaten en de Pixel 6.

Pixel 7-specificaties (geruchten)
Pixel 7 Pro
Scherm: 6.7" / 1440 x 3120 / 120Hz verversingssnelheid
RAM: 12 GB
Opslag: 128/256/512 GB
Camera: 50MP primair; 12 MP groothoek secundair; 48 MP telefoto 4x zoom; 11 MP naar voren gericht
Video: Voor: 4K bij 30 FPS / 1080p bij 30/60 FPS Achter: 4K/1080p bij 30/60 FPS 20x digitaal zoom
Connectiviteit: Wi-Fi 6E; 5G mmWave en Sub 6Ghz
Batterij: 5000 mAh
Opladen: Snel draadloos opladen / USB-C-oplader
OS: Android 13
Kleuren: Obsidian, Snow, Lemongrass (Pixel 7) en Hazel (Pixel 7 Pro)

Je kunt meer smartphonenieuws krijgen van Lifewire. Hier zijn de laatste geruchten en andere verhalen over de Google Pixel 7:

Aanbevolen: