Hoe FaceTime op Windows te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe FaceTime op Windows te krijgen
Hoe FaceTime op Windows te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Start FaceTime op een Mac of iOS-apparaat en selecteer Create Link. Tik op Kopiëren.
  • Plak de link in een e-mail of sms en stuur deze naar de persoon die je wilt opnemen in het FaceTime-gesprek.
  • De pc-ontvanger opent de link en neemt deel aan het gesprek; ze moeten Google Chrome of Microsoft Edge hebben geïnstalleerd.

Dit artikel behandelt alles wat u moet weten over het gebruik van FaceTime op een Windows-computer.

Het volgende proces werkt alleen met iPod touch en iPhones met minimaal iOS 15, iPads met iPadOS 15 en Macs die zijn bijgewerkt naar macOS Monterey.

Image
Image

Hoe FaceTime op een computer met Windows?

Om deel te nemen aan een FaceTime-videochat op een computer met Windows, moet je een uitnodigingslink voor een chat ontvangen van iemand die de FaceTime-app op een iPhone, iPod touch, iPad of Mac gebruikt. Je kunt deze link naar jezelf sturen om van apparaat te wisselen, of je kunt een link van een andere deelnemer aanvragen zodat je mee kunt doen. Je hebt ook Chrome of Edge nodig op je Windows-pc.

  1. Open de FaceTime-app op een iPhone, iPod touch, iPad of Mac-computer.

    Uw Apple-apparaat moet minimaal iOS 15, iPadOS 15 of macOS Monterey hebben.

  2. Selecteer Maak link.

    Als je de Create Link optie niet hebt, moet je mogelijk je FaceTime-app of besturingssysteem updaten naar de nieuwste versie.

  3. Tik op Copy om het FaceTime-webadres naar het klembord van uw apparaat te kopiëren en vervolgens in een e-mail of bericht te plakken om naar een contactpersoon of uzelf te sturen. Je kunt ook op een van de voorgestelde chat-apps tikken om de link als een DM te verzenden.

    Als je de link naar jezelf wilt sturen, plaats hem dan in een privéchat in een app die je ook kunt openen op je Windows-computer, zoals Facebook Messenger, Telegram, Twitter of WhatsApp.

    Image
    Image
  4. Zoek op uw Windows-computer de FaceTime-link en open deze in de webbrowser Microsoft Edge of Google Chrome.

    Image
    Image
  5. Je wordt nu toegevoegd aan de FaceTime-chat in de webbrowser op je Windows-computer.

    Als je net je Windows-computer aan de chat hebt toegevoegd, kun je nu de FaceTime-app op je Apple-apparaat sluiten.

Moet ik FaceTime op mijn Windows-computer installeren?

Er is geen FaceTime-app voor Windows-computers, en je hebt er ook geen nodig. Op Windows kan FaceTime volledig worden uitgevoerd vanuit een webbrowser door op een chat-uitnodigingslink te klikken die naar u is verzonden door iemand die deelneemt met een Apple-apparaat.

Je kunt geen FaceTime-chat starten op een Windows-computer. Je kunt alleen lid worden van een bestaande die op een Apple-apparaat is gemaakt en Chrome of Edge moet op je Windows-pc zijn geïnstalleerd.

Is FaceTime voor pc veilig?

Apple belooft end-to-end-codering voor zijn FaceTime-communicatie, wat de privacy van uw gesprek aanzienlijk verhoogt.

Je kunt je beveiliging verhogen door ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie van Windows op je computer hebt staan en dat je browser up-to-date is. Het is ook een goed idee om alleen op FaceTime-uitnodigingslinks te klikken die u verwacht. E-mailoplichters kunnen proberen u te misleiden om op kwaadaardige links te klikken door te beweren dat ze voor een FaceTime-chat zijn, terwijl ze in werkelijkheid voor een nepwebsite zijn.

Aanbevolen: