Hoe AirPlay to Fire Stick te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe AirPlay to Fire Stick te gebruiken
Hoe AirPlay to Fire Stick te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Fire Stick ondersteunt Apple AirPlay niet, maar een app van derden kan je iPhone of iPad spiegelen met AirPlay. We houden van AirScreen.
  • Open AirScreen > scan de QR-code > Open in Chrome. Open het Control Center > Screen Mirroring > kies uw Fire Stick-apparaat.

Dit artikel bevat de informatie die u moet weten over het gebruik van AirPlay met uw Amazon Fire TV-stick, inclusief informatie over hoe u uw iPhone kunt spiegelen naar Fire Stick met behulp van een app van derden.

Kun je AirPlay to Fire Stick?

Apple AirPlay is een handige functie waarmee je van je iPhone of iPad naar een ander apparaat kunt streamen. Helaas kunt u geen AirPlay-inhoud op een Fire Stick plaatsen.

Dat betekent echter niet dat je het probleem niet kunt omzeilen. In plaats van AirPlay te gebruiken om rechtstreeks verbinding te maken met Fire Stick, kunt u een app van derden gebruiken om de twee technologieën met elkaar te verbinden, zodat u uw iPhone- of iPad-scherm kunt spiegelen op uw Fire Stick-apparaat voor weergave op een groter tv- of computerscherm.

Kun je de iPhone spiegelen naar Fire Stick?

Je kunt je iPhone niet rechtstreeks naar Fire Stick spiegelen, maar je kunt wel een app aan Fire Stick toevoegen die als tussenpersoon tussen de twee apparaten zal fungeren. U kunt bijvoorbeeld een app zoals Kodi sideloaden naar uw Fire Stick, zodat u uw iPhone- of iPad-scherm naar uw Fire Stick kunt spiegelen. Sideloading betekent het toevoegen van een app die niet in de Amazon Store staat aan je Fire Stick. Het zou het beste zijn als je alleen apps van vertrouwde ontwikkelaars zou sideloaden.

Als je die route liever niet volgt, kun je een app zoals AirScreen installeren, waarmee je je iPhone of iPad kunt spiegelen naar Fire Stick. Zo doe je dat:

Het spiegelen van je telefoonscherm is niet hetzelfde als AirPlay gebruiken om vanaf je iPhone of iPad te casten naar een voor AirPlay 2 geschikt streamingapparaat. U krijgt mogelijk niet dezelfde beeldresultaten als met AirPlay, maar u kunt uw apparaat in de liggende modus zetten (kantelings draaien) om de weergave van het beeld op uw Fire Stick te verbeteren.

  1. Download en installeer eerst de AirScreen-app op je Fire Stick.
  2. Eenmaal geïnstalleerd, open je de app en zorg je ervoor dat je Fire Stick en iOS-apparaat verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk.
  3. De eerste keer dat u de app gebruikt, wordt u gevraagd een QR-code te scannen om de app te verbinden met uw Apple-apparaat en tikt u desgevraagd op Openen in Chrome.
  4. Je ontvangt een prompt om de Screen Mirroring-functie op je Apple-apparaat te starten. Veeg omlaag vanuit de rechterbovenhoek van uw Apple-apparaat om het Control Center te openen en tik op het Screen Mirroring-pictogram.

  5. Kies vervolgens het apparaat waarop u wilt spiegelen. Zodra je het juiste apparaat hebt geselecteerd, wordt het scherm van je Apple-apparaat gespiegeld naar je Fire Stick en weergegeven op de tv of monitor.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe kan ik AirPlay naar een Fire Stick vanaf mijn MacBook?

    Je hebt de hulp nodig van een mirroring-app zoals AirScreen. Selecteer Home > Search om de app te vinden en te downloaden naar je Fire Stick. Zorg ervoor dat uw MacBook en Fire Stick zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden > start de AirScreen-app op uw Fire Stick > selecteer Help > macOS > AirPlay Klik op je Mac op het AirPlay-pictogram en kies je Fire Stick in het menu om te beginnen met casten.

    Hoe installeer ik AirPlay op een Fire Stick?

    Je kunt deze functie niet op je Fire Stick installeren. Een oplossing is om Kodi, die een AirPlay-functie heeft, op je Fire Stick te sideloaden om je iPhone te spiegelen. Als je apps buiten de Amazon Appstore gebruikt, moet je verschillende stappen nemen om sideloaded apps op je Fire Stick bij te werken.

Aanbevolen: